Переваги вторинного житла на ринку нерухомості

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Купівля житла для багатьох з нас - це ціла подія. І ця подія вимагає підготовки і знань. Недостатньо просто накопичити певну суму на покупку житла. Потрібно ще й чітко розуміти який саме житло ви хочете придбати: приватний будинок, квартиру в новобудові або ж вторинку. Купівля житла для багатьох з нас - це ціла подія

Ясна річ, що будь-яке вкладення грошей, а покупка житла саме цим і є, хочеться провести з максимальною вигодою для себе. Розглянемо в цій статті переваги вторинного ринку нерухомості. адже набувають квартиру на вторинному ринку набагато частіше.

Основними перевагами вторинного житла є:

  • Очевидно, що квартира в «хрущовці» завжди буде дешевше квартири в новобудові, тому вона більш доступна для середньостатистичного жителя нашої країни.
  • Купуючи вторинне житло, ми можемо відразу ж практично приступати до ремонту (якщо він потрібен).
  • При покупці вторинного житла завжди є шанс купити квартиру саме в тому районі, який вам до душі. Адже ці квартири розташовані по всьому місту - від центру до околиць, чого не скажеш про новобудови.
  • Вибір і ціни на такі квартири анітрохи не обмежений, а саме по собі ціноутворення набагато гнучкіше, ніж ціноутворення на квартири в новобудовах. Адже такі квартири продаються з різних причин, хтось їде в інше місто або іншу країну і квартиру потрібно продати дуже терміново, тому тут ціна може бути навіть трохи занижена, щоб швидше провести операцію.

Звичайно ж є і якісь недоліки:

  • Наприклад, маленька площа. Нестрашно, якщо ви купуєте, наприклад, трикімнатну або чотирикімнатну квартиру. Тут можна провести якусь перепланування, пересунувши при цьому стіни, зробити кухню-студіо, поставивши перегородки і т.д. але якщо це однокімнатна крихітна квартирка - тут вже так не потанцюєш.
  • Дуже часто в старих будинках квартири з суміжними кімнатами. Що не дуже зручно.
  • Сам будинок може бути дуже старим, це позначається на стані під'їздів, буває, течуть дахи (що дуже важливо, якщо ви хочете купити квартиру на останньому поверсі), ну і самі комунікації не в кращому стані.

У будь-якому випадку завжди можна підібрати ідеальний для себе варіант, враховуючи і вартість квартири, і стан квартири і стан самого будинку, і розташування, і транспортні розв'язки, і розвинену інфраструктуру поруч. Тому перш ніж все ж зробити свій вибір вам потрібно зважити всі «за» і «проти» і лише після цього укладати угоду.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online