Новобудови або вторинка: що краще?

  1. Купівля у забудовника
  2. Недороге житло під ваш ремонт
  3. Відразу або в розстрочку?
  4. перевірені часом
  5. Величезний вибір варіантів
  6. Заходь і живи

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Власне житло більшість жителів Дніпра купує раз в житті, тому дуже важливо вирішити для себе принципове питання: шукати квартиру на вторинному ринку або в новобудові? У кожного варіанту є свої переваги, про які ми поговоримо в цій статті.

Купівля у забудовника

У Дніпрі щорічно здаються багатоквартирні будинки, розташовані в різних районах міста. «Панорама», «Палермо», «Дніпровська Брама», «Ельбрус» та інші ЖК пропонують безліч нових квартир різної площі. У цього типу житла дві основні переваги: ​​доступна вартість і можливість поетапної оплати.

Недороге житло під ваш ремонт

Більшість забудовників продає квартири в кілька етапів. Чим далі момент заселення, тим нижче ціни на житло, що будується. Купівля буде вигідна молодим батькам, які вже зараз зможуть придбати дитині власне житло, а поки він росте, заробляти на оренді. Чи не будуть розчаровані і ті, хто сприймає нерухомість, як вкладення коштів.

Якщо придбати квартиру в новобудові після здачі будинку, вона обійдеться дорожче, але врахуйте: в'їхати в день покупки не вийде. Нове житло поки що має лише чорнову обробку. Іноді ремонтні роботи можна замовити безпосередньо забудовнику, щоб не витрачати час на пошук бригади. Плюс таких пропозицій в тому, що можна оформити кімнати відповідно до власного смаку.

Відразу або в розстрочку?

Для молодих сімей та пенсіонерів часто діють особливі програми покупки квартир в розстрочку. Якщо всю суму виплатити складно, але є гарантія нормального заробітку, ви можете заробити на власну квартиру в Дніпрі. При цьому вона виявиться цілком реальною і відчутною, ви зможете на неї подивитися і навіть розібратися з ремонтом.

Правда, разова оплата набагато вигідніше: ніяких прихованих переплат, додаткових відрахувань за користування розстрочкою і загрози втрати житла. Тим, хто не любить ризикувати, краще все ж спочатку накопичити на житло, а потім думати про його купівлю.

перевірені часом

Якщо чекати немає часу або хочеться відразу ж отримати свій куточок в житловому стані, придивіться до пропозицій на вторинному ринку. Власники квартир переїжджають в більш просторі житла або, навпаки, хочуть жити в маленькій недорогий однокімнатній квартирці. Оголошень від нинішніх власників чимало, так що ви напевно знайдете підходяще.

Величезний вибір варіантів

Новобудови можна зустріти не в кожному районі Дніпра, так що бажаючі купити житло ближче до роботи або престижній школі, де вчаться діти, можуть не знайти підходящої нової квартири. Але квартири від власників можна відшукати всюди, питання тільки в стані житлоплощі і відсутності пасток (претендентів, яких продавці «забули» вказати, арешту, заборгованостей по квартплаті).

Більшість оголошень стосується будинків, розташованих у спальних районах, але є й оригінальні пропозиції. Ви можете оселитися зовсім поруч з центром і головними пам'ятками Дніпра.

Заходь і живи

Якщо подивитися на пропозиції від власників, стане ясно, що вторинне житло зазвичай продається з косметичним ремонтом. Тим, хто не хоче відразу ж наймати майстрів, це зручно: можна пожити в квартирі, дізнатися все її особливості (рівень освітленості, наявність або відсутність шуму, температуру в холодні місяці), а потім зайнятися усуненням недоліків.

Стан «заходь і живи» також може означати, що власники залишають деяку вбудовані меблі, а іноді - і техніку. Звичайно, колір кухонного гарнітура може не сподобатися, а вертикальна пралка зажадає звикання, зате ви з перших днів зможете користуватися всіма благами цивілізації.

Якщо хочете порівняти ціни на житло в новобудовах і на вторинному ринку Дніпра, стоїть подивитися варіанти в різних районах. На сайті можна знайти квартири різної площі - від бюджетних студій до розкішних елітних апартаментів.

Відразу або в розстрочку?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online