Купити житло в Криму біля моря - продаж житла в Криму: ЖК Ялта - РК Новобуд

  1. Де купити житло в Криму біля моря: на вторинному ринку або в новобудові? Вторинне житло дуже старе,...
  2. Житло в Криму від компанії РК-Новобуд

Де купити житло в Криму біля моря: на вторинному ринку або в новобудові?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вторинне житло дуже старе, більшість будинків було побудовано ще в радянський період - в 1950-1980-х роках. В цей час велася масова забудова - місцями досить щільна і хаотична. У Криму на вторинному ринку в основному пропонують одно-, двох-, трьох- і чотирикімнатні квартири в хрущовках і брежневках.

Якщо купити житло в Криму біля моря на вторинному ринку, ціна за 1 м2 часто буде вище, ніж в новобудові . Ялтинці жартують, що якщо йти від пляжу в бік гір, то з кожним кроком вартість квадратного метра буде знижуватися. Найдорожчі квартири розташовані біля узбережжя. Але скільки б не просили власники за своє житло, за 50-70 років старі будинки морально застаріли:

  • в квартирах радянської планування маленькі кухні та санвузли, вузькі коридори, часто зустрічаються прохідні кімнати;
  • фізично зношені труби водопроводу і каналізації, оскільки основним міських мереж Ялти скоро виповниться 130 років;
  • не витримує навантажень електропроводка, не розрахована на сучасні електроприлади (кондиціонери, електродуховки, посудомийки, бойлери);
  • жителів верхніх поверхів часто турбує протікає м'яка або шиферний дах.

Після покупки квартири на вторинному ринку доведеться витратити пристойні гроші на ремонт або повну реконструкцію квартири. При цьому введення силового електрокабелю в будинок залишиться старим, а значить, можуть виникати проблеми з електропостачанням. Через що протікають труб в підвалах може стояти вода, яка служить джерелом неприємного запаху і підвищеної вологості на нижніх поверхах. Всіх цих неприємностей гарантовано не буде в новому будинку.

Продаж житла в Криму в новобудовах ЖК Ялта

На чорноморському узбережжі зводиться багато ЖК, Ялта - лідер з масового будівництва в Криму. Найбільший каталог квартир по всьому узбережжю ПБК - у компанії Rk-novostroy.ru Ви можете вибрати квартири в будинках від 2 до 27 поверхів.

Умови вигідні:

Умови вигідні:

  • світлі просторі квартири площею від 37-54 м 2, є унікальні пентхауси;
  • більшість квартир побудовано за принципом вільного планування, коли легко можна рухати і переставляти стіни;
  • до новобудов підведені сучасні комунікації;
  • побудовані нові шляхопроводи, влаштовані тротуари та під'їзди до будинків;
  • встановлені дитячі майданчики і зроблені парковки;
  • розбиті клумби і виконаний ландшафтний дизайн.

При будівництві і під час оздоблювальних робіт використовується багато інноваційних матеріалів. У новому будинку капітальний ремонт не доведеться робити років 15-20.

Житло в Криму від компанії РК-Новобуд

У компанії Rk-novostroy.ru багато пропозицій як в самому місті, так і в Великій Ялті, до складу якої входять знамениті селища Гурзуф, Лівадія, Партеніт, Місхор, Кореїз, Алупка, Форос. При цьому покупець не переплачує ні копійки за наші послуги.

Кількість вільних ділянок на чорноморському узбережжі Криму постійно скорочується. Тому вартість житла в сьогоднішніх новобудовах з кожним роком буде тільки рости. Сьогодні ви вкладаєте свої кошти в нерухомість, яка здатна приносити гроші під час кожного річного і оксамитового сезонів.

статусна нерухомість в Криму дозволить вам жити або проводити відпустку в прекрасному місті Ялті. Вибирайте з урахуванням своїх переваг і фінансових можливостей. Квартири представлені різної площі, на різних поверхах, в трьох цінових категоріях: «еліт», «комфорт» і «стандарт».

Наші контакти:

Телефонуйте нам:

+7 (978) 733-55-33, +7 (495) 545-49-70

Заходьте в офіс:

Республіка Крим, м.Ялта, наб. ім. Леніна, буд.13, оф.1

Де купити житло в Криму біля моря: на вторинному ринку або в новобудові?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online