Купити будинок в Боярці - Продаж будинків Боярка, Київська область

  1. Продаж будинків в Боярці цікавить покупців по ряду об'єктивних причин:
  2. Швидкий пошук в повній базі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Колишня курортна зона на північний захід від Києва, сьогодні Боярка вважається сприятливим для життя місцем завдяки знаменитим лісах навколо міста і розвиненій інфраструктурі. Рішення купити будинок в Боярці виявиться розумним капіталовкладенням і можливістю поліпшити житлові умови.

Все частіше кияни воліють відмовитися від столичної прописки, переїхати в просторе маєток в передмісті, ніж тулитися в тісній житло за ті ж гроші.

Все частіше кияни воліють відмовитися від столичної прописки, переїхати в просторе маєток в передмісті, ніж тулитися в тісній житло за ті ж гроші

Продаж будинків в Боярці цікавить покупців по ряду об'єктивних причин:

  • 20-кілометрова зона під Києвом

Автомобільний і залізничний транспорт дозволяє швидко дістатися в довколишні населені пункти, а також будь-який столичний район. Дорога до центрального ж / д вокзалу на електричці займає півгодини.

Прямі маршрутки курсують кожні 5 - 10 хвилин. Зупинки біля станцій метро «Іподром», «Либідська», «Вокзальна», «Шулявка», «Нивки», «Святошин», «Академмістечко» та ін.

На авто з міста можливий виїзд по Одеській трасі, через Південну Борщагівку, Крюківщина, село Петрівське тощо.

Приватні володіння припускають відгороджену територію, можливість добудовувати і перебудовувати житло на свій розсуд, вести присадибне господарство і займатися хобі. З автономним опаленням простіше контролювати тепло в кімнатах і витрати на нього. Зручно користуватися свердловиною для водопостачання, а котел або бойлер гарантують наявність гарячої води.

Боярка - відмінне місце для тих, хто хоче жити поруч з лісової природою, але недалеко від столиці. Городяни насолоджуються провінційної тишею і спокоєм, а за розвагами їздять до Києва. Втім, в самому містечку для приємного дозвілля є два парки, басейн, музеї, клуби, щорічно проводяться всілякі фестивалі.

Швидкий пошук в повній базі

Щоб підібрати дачу на літо, розкішний особняк, сучасний котедж або земельна ділянка в Боярці, скористайтеся ресурсом 100realty.ua .

Портал збирає і сортує інформацію про ринок нерухомості в Києві та Київській області. Для зручності користувачів оголошення розділені на тематичні розділи. Виберіть тему «купити». Заповніть формуляри фільтра: вкажіть назву міста, ціновий діапазон і т.д. Пошукова система покаже перелік актуальних пропозицій. Таких, наприклад, як продаж будинку в Боярці.

Тут Ви знайдете оголошення додаються опис, фото, відеоролик, контактні дані продавця, розташування на карті. Оголошення публікуються як власниками, так і ріелторами.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online