Комфорт, безпека, здоров'я. ЖК «Лісовий квартал» в Броварах

  1. Квартира в Броварах
  2. Як вибрати
  3. Як купити

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У Броварах, в шести кілометрах від Києва, триває будівництво житлового комплексу «Лісовий квартал». ЖК знаходиться в 500 метрах від мальовничої лісової зони. У декількох хвилинах ходьби від «Лісового кварталу» розташована розвинена міська інфраструктура. Чим ще приваблює комплекс нових власників?

Квартира в Броварах

Дорога з Броварів до Києва на громадському транспорті займає не більше 15 хвилин, однак нерухомість в цьому районі можна придбати за набагато більш демократичною ціною на відміну від столиці.

Вже через 15 хвилин нових власників житла в Броварах перестає дошкуляти шум мегаполісу і безперервна метушня міських вулиць. Бровари - практично передмістя - відрізняється свіжістю природи, тишею і спокоєм.

Інфраструктура в найбільшому за площею місті-супутнику Києва нічим не поступається столичній. Тут є все необхідне: дитячі сади, школи, магазини, розвинена сфера послуг, громадський транспорт, рекреаційні зони та ін. «Лісовий квартал» розташований в центрі Броварів, тому його мешканці оцінять доступність всього необхідного для життя.

Багато з тих, хто шукає квартиру в столиці або недалеко від неї, розглядають вторинний ринок. Вторинна нерухомість майже не відрізняється за ціною від ЖК на кшталт «Лісового кварталу» ( http://l-kvartal.com.ua/buy/odnokomnatnye/ ), Але значно поступається по комфорту і продуманості. Нове житло позбавляє власників від «хвороб», придбаних квартирою зі старими господарями.

Все більше людей зупиняють свій вибір на передмісті і «Лісовий квартал» - найкраще тому підтвердження.

Як вибрати

ЖК «Лісовий квартал» - це великий вибір одно-, дво- і трикімнатних квартир з різним плануванням в будинках до 25 поверхів.

Однокімнатні квартири в ЖК - це оптимальний вибір для молодих сімей або тих, хто вважає за краще жити без пари, але цінує комфорт. Даний тип житла вибивається із загальноприйнятих уявлень про однокімнатну квартиру радянського періоду.

Всі вони обладнані просторими кухнями-студіями, які можна використовувати в якості другої кімнати, забезпечені балконами, місткими прихожими і санвузлами. Площа квартир - від 43, 68 до 50,51 кв. м - підтверджує вищесказане.

Як купити

Ті, хто поклав око на квартиру в ЖК «Лісовий квартал», може вибрати один з декількох варіантів:

  • Оплатити 100% вартості, попередньо уточнивши наявність квартири в відділі продажів.
  • Оформити розстрочку до введення будинку в експлуатацію (перший внесок - 10%).
  • Оформити безпроцентну розстрочку від забудовника після введення в експлуатацію (перший внесок - 10%).

Обрану квартиру краще попередньо забронювати. Бронь без оплати діє 2-3 дня.

Контакти:

м Бровари, вул. Чорновола, 15

(044) 500 00 70

e-mail: [email protected]

Чим ще приваблює комплекс нових власників?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online