КНДР і Південна Корея приступила до знесення прикордонних постів

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Північна і   Південна Корея   в неділю, 11 листопада, приступили до демонтажу 20 постів, розташованих на укріпленої кордоні між двома країнами

Північна і Південна Корея в неділю, 11 листопада, приступили до демонтажу 20 постів, розташованих на укріпленої кордоні між двома країнами. Вже раніше звідти були відведені солдати і військова техніка, повідомило південнокорейське агентство "Рёнхап" з посиланням на міністерство оборони в Сеулі.

Тим самим обидві корейські держави виконують угоду, укладену в кінці жовтня своїми воєначальниками. Воно передбачає, що в демілітаризованій буферній зоні з кожного боку кордону буде знесено по 10 прикордонний, ще по одному посту там залишиться.

За даними "Рёнхап", КНДР містить близько 160 прикордонних постів уздовж решти 250-кілометрового кордону, а Південна Корея - близько 60. Довгостроковою метою є ліквідація всіх їх.

Єдиним місцем на корейсько-корейському кордоні, де солдати обох країн стоять безпосередньо один проти одного, є прикордонна село Пханмунджом, де проводяться переговори з питань, що стосуються двох країн Корейського півострова. Після відведення озброєння і знесення вартових постів там залишаються по 35 неозброєних представників кожної із сторін.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online