5 способів, як дешево купити квартиру в Києві в 2018 році

  1. Купити квартиру в Києві по акції і «терміновий продаж»
  2. Купити дешеву квартиру на Борщагівці та Троєщині
  3. Купити квартиру в розстрочку
  4. Купити квартиру в передмісті Києва
  5. Купити квартиру «під ремонт»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дешева квартира в Києві стає реальністю для людей, давно планували купівлю житла в столиці. Ціни на нерухомість в Києві досягли ідеального балансу, коли вторинний ринок просів до рівня «первинки» і покупці вибирають, чекати їм рік-два нову квартиру без ремонту або в'їжджати в готове житло негайно.

Купити квартиру в Києві по акції і «терміновий продаж»

Продаж квартир в новобудовах з великою знижкою не рідкість: так забудовники намагаються швидко позбутися від «залишків» непроданих метрів при введенні будинку в експлуатацію. За зниженими цінами доведеться вибирати з того, що залишилося і не підійшло іншим клієнтам: невидові квартири, житло з незручним плануванням і т.п. Маючи на руках всю суму для підписання договору, є шанс вибити додаткову знижку від відділу продажів і отримати дешеву квартиру в Києві вже в 2018 році.

Стаття по темі: Найдешевші квартири Києва

Терміновий продаж житла на вторинному ринку - особлива удача, коли дешева квартира в Києві дістанеться за ціною на 10-15% нижчою від ринкової. Для такої угоди знадобитися активна співпраця з брокерами, готовність швидко приїжджати на перегляди і моментально внести завдаток або всю суму. На швидку продаж виставляють об'єкти без ремонту, з великими боргами по комуналці, для погашення кредитів власника. Додаткові витрати по угоді найчастіше лягають на покупця, якому доведеться взяти на витрати по оцінці житла, нотаріальне оформлення та оплату податків.

Купити дешеву квартиру на Борщагівці та Троєщині

Витрати на покупку житла в столиці будуть знижені при виборі віддалених мікрорайонів, де немає ліній метро в пішої доступності. Борщагівка і Троєщина - величезні житлові масиви, де на продаж виставлені десятки і сотні найдешевших квартир в Києві. Тут давно добре розвинена інфраструктура, в кожному кварталі є:

- торгові центри і ринки;

- дитячі сади і школи;

- фітнес-центри та спортивні секції;

- відділення пошти і банків;

- салони краси, перукарні.

Дешева квартира в Києві стає реальністю для людей, давно планували купівлю житла в столиціВелика кількість дешевих квартир в Києві - на Троєщині

очевидним мінусом квартири на Борщагівці і Троєщині є транспортне питання: добиратися в центр Києва доведеться мінімум з однією пересадкою, а пробки на Північному (Московському) мосту давно стали легендою.

Купити квартиру в розстрочку

Початкові витрати на покупку дешевої квартири в Києві знижуються і за рахунок розстрочки від забудовників, які пропонують нульові відсотки на термін від 3 місяців до року. Крім того, другий рік в Києві ряд компаній у співпраці з державними банками відновили іпотечні програми.

Аналітика по темі: Дешева іпотека і вигідна розстрочка: реальність чи маркетинговий прийом забудовників?

Найбільш вигідні відсотки, а також кредитні канікули можливі при первинному внеску в 50-60 відсотків вартості житла. Для підтвердження платоспроможності покупці доведеться показати «білі доходи», які мінімум удвічі перевищують розмір щомісячного платежу по іпотеці.

Купити квартиру в передмісті Києва

Жителі Ірпіні, Крюківщини, Вишгорода та Вишневого давно впевнені, що фактично є киянами. Дійсно, шлях з передмістя в центральні райони Києва іноді займає менше часу, ніж з лівобережних районів столиці. Місто-супутник Бровари також пов'язаний з «червоною» гілкою метро прямий трасою. Приміські автобуси беруть плату не набагато вище вартості проїзду по Києву.

Популярний передмістя Києва - ІрпіньПопулярний передмістя Києва - Ірпінь

Ціни на дешеві квартири нижчі за столичні на 10-15 відсотків - це стосується і вторинного ринку, і нового житла в передмістях Києва. За рахунок цієї різниці покупці вибирають в Ірпені, Бучі, Броварах та інших передмістях квартири з більшою житловою площею, якої буде достатньо для проживання сім'ї з дітьми. Бонусом є і близькість до лісових масивів, озер, низький рівень загазованості повітря.

Купити квартиру «під ремонт»

Купівля квартири в Києві «В житловому стані» - частий спосіб заощадити для людей, які відклали гроші на покупку житла і на капітальний ремонт. Немає сенсу оплачувати бюджетні склопакети і «косметику», на яку витратилися попередні власники найдешевшої квартири. Потребує ремонту квартира з таким же плануванням і в цьому ж районі буде на 5-10% дешевше від ринкових цін. Різниця у вартості покриє частину витрат на капремонт, заміну комунікацій, сантехніки, дверей і вікон.

Стаття по темі: Ремонт квартири своїми руками

Як висновок, купити дешеву квартиру в Києві в 2018 році можливе завдяки програмам розстрочки, великій кількості зданих новобудов і широкому вибору економ-житла на вторинному ринку. Наявність потрібної суми для покупки робить покупця королем ситуації, він вибирає найбільш вигідний варіант.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online