Індія або В'єтнам: що вибрати?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

На цікавить наших читачів питання «Індія або В'єтнам: що вибрати?» Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру» Питання:

В туристичному агентстві запропонували для відпочинку два напрямки: Індію і В'єтнам. Яку ж країну віддати перевагу?

26.02.2018 Жанна


Відповідає редакція сайту «В Отпуск.ру»

ру»

Людині, який ніколи не бував в Азії і тільки збирається відкрити для себе цей загадковий світ, досить складно вибрати між Індією і В'єтнамом . Що може сподобатися більше - Індія або В'єтнам - залежить від уподобань туриста.

Курорти В'єтнаму в порівнянні з індійськими чистіші і доглянуті. Тут поруч з дорогими готелями немає сміттєвих звалищ, а тротуари звільнені від нечистот. Пляжі в індійському штаті Гоа , А саме туди їде велика частина мандрівників, які обирають відпочинок в Індії, не блищать чистотою. Часто хвилі, а вони тут є завжди, нехай і невеликі, приносять грудки водоростей і всякий дрібне сміття, яке ніхто не прибирає. У В'єтнамі з порядком на пляжах справа йде трохи краще.

Курорти В'єтнаму, особливо розташовані на островах, для відпочинку вибирають сім'ї з маленькими дітьми, тому що море тут тихе і спокійне.

Пляжні вечірки влаштовують і на Гоа, і в прибережних містах В'єтнаму. Але у В'єтнамі, на більших курортах, розваг більше, тому любителям розважитися пряма дорога до В'єтнаму. Тим же, хто віддає перевагу спокійному дешевий відпочинок на березі океану, варто подумати про Індію.

На цікавить наших читачів питання «Індія або В'єтнам: що вибрати?
Яку ж країну віддати перевагу?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online