З онлайн-школою їдемо за кордон з дитиною

  1. Чому сімейні пари не вирішуються переїхати за кордон з дитиною
  2. Як організувати безкоштовне навчання, виїжджаючи за кордон з дитиною
  3. Документи для зарахування дитини до школи з віддалених навчанням:
  4. Списки шкіл, де можна вчитися віддалено, але необхідно бути присутнім на тестуванні:
  5. Адаптація дітей при переїзді без погіршення оцінок і втрати року

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Українським батькам більше не доведеться розриватися між дітьми і можливістю забезпечувати сім'ю. Будь-яка людина зможе поїхати працювати за кордон з дитиною, де той продовжить вчитися в українській школі віддалено, а після закінчення її отримає атестат державного зразка.

Чому сімейні пари не вирішуються переїхати за кордон з дитиною

Сімейні люди рідко ризикують переїхати в іншу країну, хоча потреби в високий дохід у них значно вище. Пов'язано це з важким розставанням з дітьми або неможливістю їх залишити. Сімейні люди рідко ризикують переїхати в іншу країну, хоча потреби в високий дохід у них значно вище

Найбільше батьків лякає освіту на іноземній мові. Мало хто хоче, щоб його обдарована дитина став середнячком через нерозуміння чужої мови.

Важливу роль відіграє і вартість закордонного навчання. У таких країнах як: Великобританія, Німеччина, Ірландія і Франція рік навчання в державній школі обійдеться в 9-12 тис. Євро.

Якщо сім'я приїхала з метою заробітку, такі витрати стають невиправданими. Єдиний плюс - це документ, з яким рідне чадо зможе вступити в будь-якого ВНЗ Євросоюзу.

Як організувати безкоштовне навчання, виїжджаючи за кордон з дитиною

Першопрохідцем в організації дистанційного навчання стала «Міжнародна українська школа», розташована в Києві. Це державна установа і навчання в ньому проходить безкоштовно. Викладання тільки українською мовою, а програма повністю відповідає звичайній школі. В кінці дев'ятого і одинадцятого класу може знадобитися особиста присутність на іспиті, але проводять їх в філіях і посольствах інших країн.

Документи в школу можна подати особисто або надіслати електронною поштою з іншої країни. Основний плюс закладу - відсутність вимог відвідувати школу раз на семестр для здачі тестування. Все відбувається віддалено через скайп або пошту. Подаються документи не пізніше 1 березня або 18 жовтня.

Документи для зарахування дитини до школи з віддалених навчанням:

  1. Заява на ім'я директора про прохання зарахувати дитину до школи із зазначенням причин, що сприяють відходу з іншої школи (переїзд, регулярні спортивні змагання, стан здоров'я і т. Д.);
  2. Фотографія дитини 3х4;
  3. Атестат про закінчення попереднього класу (крім першокласників);
  4. Свідоцтво про народження дитини;
  5. Медична довідка про щорічне профілактичному огляді;
  6. Скайп або електронну адресу для спілкування учня з викладацьким складом і для отримання електронних підручників.

У трудових емігрантів можуть зажадати офіційне запрошення на роботу , Тому якщо збираєтеся їхати напівлегально - краще вказати іншу причину. Тим, хто переїхав і отримав ВНЖ, необхідно надати скани дозволу і копію дитячого закордонного паспорта зі штампом про перетин кордону.

Крім «Міжнародної української школи» є ще дві з подібними умовами навчання, але приватні. Центр освіти «Оптима» приймає школярів з сьомого класу. Навчання платне і на 2016-2017 рік становить 18 тис. Гривень або щомісяця по 2000. Науково-виховний комплекс «Всезнайка» навчає тільки до четвертого класу. Навчання коштує близько 300 $ в рік, але якщо у вас є документ про переселення із зони АТО або Криму - отримаєте 50% знижку.

Після змін в Україні, віддалене навчання з'явилося у всіх регіонах, але в кожній школі вимагають реальної присутності дитини під час підсумкових контрольних.

Списки шкіл, де можна вчитися віддалено, але необхідно бути присутнім на тестуванні:

Правда такий варіант підійде тільки для сімей, які виїжджають на півроку або для тих, хто зможе домовитися про здачу іспитів раз на рік.

Адаптація дітей при переїзді без погіршення оцінок і втрати року

Під час імміграції в іншу країну, дитина переводиться на клас нижче через тимчасову адаптації до нової мови або перший час вчиться в міжнародній школі. Обидва варіанти малопривабливі для батьків, перший з-за втрати навчального року і заниженої самооцінки дитини, а другий через можливість потрапити в неблагополучний клас.

Перевівши дітей на віддалене навчання в українську школу, можна паралельно вивчати мову країни проживання. Коли дитина добре освоїться і без проблем зможе читати шкільні підручники іноземною мовою, можна пройти тестування і потрапити в потрібний клас.

Для тих, хто зважився остаточно перебратися за кордон з дитиною, ми готуємо докладні звіти, що розповідають про те, як влаштувати дитину в садок або школу іншої країни. Уже готова інформація про Болгарію, але якщо вас цікавлять інші напрямки - додавайтеся в наші групи в соціальних мережах і стежте за публікаціями.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online