Розміщення меблів в гостьовій кімнаті

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Гостьова кімната - це відображення ставлення господині будинку до своїх гостей. Адже, якщо оформити її комфортно і стильно ваші друзі, і близькі завжди будуть із задоволенням повертатися до вас. Для цього не обов'язково мати великий плазмовий телевізор, домашній кінотеатр або інші сучасні технології. Досить просто правильно підібрати м'які меблі і модульну систему (стінку) в стиль. На нашому сайті наданий широкий вибір диванів різного розміру і стилю, але зараз ми розповімо, як правильно підібрати стінку для гостьової кімнати.

По-перше, необхідно визначитися що потрібно - використовувати простір по мінімуму або мати безліч скринькою і шафкою для різних домашніх дрібниць і елементів декору.

Розглянемо спочатку більш вільні з оформлення гостьові.

Розглянемо спочатку більш вільні з оформлення гостьові

Стінка «Сайдборд»


стінки « Сайдборд »Дозволяють не тільки розмістити потрібні речі, телевізор, квіти, а й залишають верхню частину стіни вільною. На цій частині можна сміливо розташувати картини, фотографії або залишити порожній, що візуально розширить простір.

Так само, не захаращувати кімнату зайвими меблями допоможуть моделі вітальні « Нео »Або« Бруклін ». Наш надійний виробник «Світ меблів» пропонує елегантне поєднання кольорів для того, щоб підкреслити основні переваги поєднання класики і шику в одній моделі.

Якщо ви домосід і не любите суворі нотки в меблів, придивіться до модульних систем « Вушер »Або« непо ». Вони не нав'язують зайвими шафами простір, все розташовано зі змістом, відчувається теплота в оформленні модулів. У них є багато місця для своїх дрібниць, книжок і по стандарту виділено місце для телевізора.

Якщо вам необхідно сполучення не захаращений стін і шафками з натяком на вінтажний стиль - стінка « Олександрія »Або« Самбір »Ідеально підійде для вас. Простір і шикарний стиль - ось, що оцінять ваші гості і рідні.

На нашому сайті представлені не тільки просторі моделі. Ми допоможемо розмістити безліч особистих речей, книг, елементів декору, квітів - і все це на одній модульною системою.

Ми допоможемо розмістити безліч особистих речей, книг, елементів декору, квітів - і все це на одній модульною системою

Вітальня «Гармонія»

Якщо ви хочете зберігати книги або інші елементи на увазі, але щоб все було на своїх місцях, ваша ідеальна вітальня - «Гармонія». Назва цілком виправдана, адже на ній ви зможете гармонійно розмістити все необхідне, а витонченість моделі додає стилю вашій кімнаті.

Вам потрібно з комфортом розмістити все і відразу в одній гостьовій кімнаті? Ми вже придумали варіант і для вас! Модульна система « модний »З великою кількістю висувних ящиків і полиць впорається з великою кількістю речей. Так само, для бажаючих мати асортимент шафок і елементи вільної стіни відмінно підійде вітальня « сафарі ». У ній є можливість розмістити чтиво, пледи або інші речі, непомітно від очей гостей і з зручністю.

У ній є можливість розмістити чтиво, пледи або інші речі, непомітно від очей гостей і з зручністю

Стелаж «Модус»

Як ви бачите, на нашому сайті безліч варіантів оформлення гостьових кімнат різних стилів і наповнення. Визначившись з квадратурою виберете, що вам ближче - мінімалізм в оформленні або все ж безліч скриньок. І відразу стане зрозуміліше, яка модель вам підійде. А для любителів зеленої зони в гостьовій кімнаті, кожну модель можна доповнити моделями « Модус ». На їх поличках квіти знайдуть своє місце, будуть радувати вас і ваших гостей природою в будинку. Різноманітність модусів допоможе підібрати необхідний під уже обраний гостьовий модуль і стиль.

Наша компанія співпрацює тільки з перевіреними виробниками, тому всі меблі мають довгий термін експлуатації і простий догляд. Для цього достатньо буде губки і простого або професійного кошти. Це все, що потрібно для підтримання первісного вигляду меблів.

Стаття опублікована 1 рік тому
Додаткова інформація: / Gostinye-600

Вам потрібно з комфортом розмістити все і відразу в одній гостьовій кімнаті?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online