Дизайн - проект квартири в стилі хай-тек в Москві - замовити дизайн проект квартири в хай тек оформленні, ціни і фото виконаних проектів на сайті компанії ГК «Фундамент»

  1. Ремонт в стилі хай-тек. характерні особливості
  2. 1. Чіткі лінії і прямі кути
  3. 2. Чорно-білий монохром
  4. 3. Велика кількість скла і глянцю
  5. 4. Велика кількість вбудованих світильників
  6. 5. Відтінки металік і картини в дусі авангардизму
  7. 6. Абстрактні візерунки
  8. Ремонт віталень з елементами хай-тека
  9. 7. Вітальня-їдальня з вбудованим каміном
  10. 8. Музична вітальня з синіми стінами
  11. Інтер'єр кухні з елементами хай-тека
  12. 9. Кухня-їдальня з вбудованою побутовою технікою
  13. 10. Кухонний острів дугоподібної форми
  14. 11. Кухня з минималистичной барною стійкою
  15. 12. Мінімалістичний кухня в чорно-білому монохроме
  16. Хай-тек в дизайні спалень
  17. 13. Спальня в темних тонах з дзеркальним панно
  18. 14. Бузкова спальня з вбудованим стеллажом
  19. 15. Спальня з неоновими акцентами
  20. Ремонт в стилі хай-тек. специфіка планування
  21. 16. Студія в стилі хай-тек
  22. 17. Вузька перегородка як засіб зонування
  23. 18. Вітальня, поєднана зі спальнею
  24. 19. Кабінет на утепленій лоджії
  25. 20. Кухня як продовження холу

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стиль хай-тек свого часу не прижився в архітектурі. Будівель, вирішених в цьому стильовому напрямку, в усьому світі налічується не так багато. Зате майже всі ці будови знамениті. Взяти хоча б Центр Помпіду в Парижі, Сіднея вежу або штаб-квартиру «Фуджі-ТВ» в Токіо. А ось в інтер'єрах хай-тек здобув чимало прихильників. Строгі лінії, прямі кути, традиції кубізму і конструктивізму, неординарний підхід до вирішення сходів, прихильність до абстракціонізму в декорі - всі ці риси урбаністичного стилю знайшли своїх шанувальників. Ремонт в стилі хай-тек є якоюсь квінтесенцію прагматизму і свіжого погляду на мистецтво. Це стильовий напрям можна порадити тим, хто не уявляє свого життя без сучасних технологій. Якщо вам важливо постійно відчувати пульсування мегаполісу, то хай-тек точно для вас. Цей стиль можна вважати одним із символів сучасного великого міста.

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Вітальня, поєднана з кухнею, після ремонту в квартирі на вул. Пудовкіна

Ремонт в стилі хай-тек - це насправді не таке просте завдання, як може здатися на перший погляд. Звичайно, на відміну від модерну , Тут немає необхідності використовувати художні вітражі або, як в ар-деко , Поєднувати дорогі фактури. Але одне з головних властивостей хай-тека - це технологічність. А щоб ваш будинок можна було віднести до по-справжньому високотехнологічним спорудам, без дизайн-проекту з повним комплектом робочих креслень не обійтися. Система «тепла підлога», багаторівневе освітлення, вбудована побутова техніка, кондиціонування - всі ці технічні складові ремонту вимагають дуже точних розрахунків і професійних навичок. Не варто також і забувати про те, що хай-тек сильно залежить від модних тенденцій, а тому при роботі з цим стилем важливо розбиратися на ринку оздоблювальних матеріалів і будівельних технологій. Саме тому ремонт, що відповідає цьому стильовому напрямку, важливо довірити фахівцям.

Ремонт в стилі хай-тек. характерні особливості

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Сучасна кухня-їдальня після ремонту. Інтер'єр з елементами хай-тека

Ремонт в стилі хай-тек, якщо подивитися на фото, багато в чому близький до мінімалізму. обтічні форми меблів , Прості геометричні лінії, прямі кути і класичні кольори - всі ці відмінні риси роблять стильовий напрям, чия назва перекладається як «високі технології», дуже практичним. Хай-тек відрізняє досить проста обробка. Переваги надаються бетону, склу, пластику та металу. Натуральні матеріали, такі як дерево або камінь, в інтер'єрах в дусі хай-тек якщо і застосовуються, то, як правило, маскуються під ті ж металеві фактури. Оформлення меблів також мінімалістично: дизайнери намагаються не використовувати зайвої фурнітури, віддаючи переваги дверцят, що відкриваються натисканням. В інтер'єрах в стилі хай-тек шафи і шухлядки при всій своїй компактності відрізняються високим функціоналом.

1. Чіткі лінії і прямі кути

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Візуалізація сіро-блакитний кухні в стилі хай-тек

Хай-тек керується строгою геометрією. Прямі кути і лінії, кубічні форми - предмети тут відрізняються вкрай лаконічною конфігурацією. Але все це, втім, не на шкоду комфорту, як на представленої на фото

2. Чорно-білий монохром

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Чорно-білий монохром в інтер'єрі ванної кімнати з мотивами хай-тека

У стилі хай-тек найчастіше використовуються традиційні відтінки: білий, чорний, сірий і бежевий. Можуть також додаватися неонові тони, що асоціюються з сучасністю. Простий чорно-білий монохром, як в інтер'єрі цієї ванної кімнати , Додасть композиції ритмічності. Це контрастне колористичне рішення, котре асоціюється з шахівницею, вже стало класикою. Чорно-білий монохром - безпрограшний варіант для тих, хто, побоюючись занадто яскравих відтінків, хоче, щоб його інтер'єр, при цьому, виглядав максимально виразно.

3. Велика кількість скла і глянцю

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Дизайн-проект кухні з глянцевими фактурами і скляним обіднім столиком

рідкісний ремонт в стилі хай-тек обходиться без світловідбивних фактур. Скляні столики і тумби, відмінно вписуючись в концепцію цього стильового напрямку, цікаві тим, що вони не захаращують простір. Навпаки, меблі зі скла, пропускаючи через себе світло, здається легкою і повітряної. А для того, щоб додати простору блиску, дизайнери рекомендують звернути увагу на глянцеві фактури. Глянець робить чорну меблі, яка з матовими поверхнями здається досить похмурій, святкової і гламурною. До всього іншого, глянцеві поверхні візуально розширюють маленькі приміщення. В інтер'єрі кухні в стилі хай-тек на фото світловідбиваючі вбудовані шафи створюють цікаві оптичні ілюзії.

4. Велика кількість вбудованих світильників

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: У інтер'єрах в стилі хай-тек використовується безліч вбудованих точкових світильників

В інтер'єрах в стилі хай-тек ви не зустрінете помпезні багатоярусні люстри, дорогі каскадні світильники, що переливаються не гірше діамантових граней або ж бра у формі свічників. При цьому, освітлення тут досить складне, багаторівневе. У хай-теке активно використовуються декоративні стрічки подсветок, які можуть підкреслювати окремі елементи меблювання або художні панно. Стеля або панелі над барними стійками тут часто усипані мінімалістичним вбудованими світильниками. Це дозволяє створювати в інтер'єрі точкове освітлення і сприяє зонування.

5. Відтінки металік і картини в дусі авангардизму

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Відтінки металік і авангардистські картини в інтер'єрі вітальні-їдальні

Сріблясті відтінки, що перегукуються з тонами металевих елементів оздоблення, сталевими світильниками і хромованими ручками, часто зустрічаються в інтер'єрах в стилі хай-тек. А щоб тони металік виглядали більш оригінально, в приміщенні можна комбінувати різні фактури. Саме так і вчинили дизайнери ГК «Фундамент» при роботі над інтер'єром цієї вітальні-їдальні. Патинована сіра вставка в обробці стіни допомагає внести різноманітність в композицію. Окрасою інтер'єру служить пара авангардистських картин.

6. Абстрактні візерунки

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Ідея дизайну холу в стилі хай-тек з неоновими акцентами

Інтер'єр в стилі хай-тек безпосередньо пов'язаний з уявленнями про сучасне мистецтво з його прагненням епатувати публіку. Тому тут допустимі яскраві неонові акценти, що відсилають до стилістики гламурних журналів. Додати оригінальності інтер'єрної композиції допоможуть елементи поп-арту . Часто в хай-теке прості лінії і прямі кути чергуються з хитромудрими геометричними візерунками.

Ремонт віталень з елементами хай-тека

Вітальні в стилі хай-тек відрізняються бездоганною композицією, суворої геометричною і відсутністю зайвих деталей. Тут немає місця для рюшів і оборочок, а текстиль, якщо і використовується, то тільки в оформленні вікна або в якості невеликого килима. У багатьох таких віталень можна побачити сучасні каміни, що гарантують затишок. Декор найчастіше складають картини або постери в дусі авангарду. Що стосується планування, то вітальні в стилі хай-тек нерідко є частиною студійного простору, розділяючи єдине приміщення з їдальнею або кухнею.

7. Вітальня-їдальня з вбудованим каміном

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Вітальня-їдальня з каміном в трикімнатній квартирі на проспекті Вернадського

Монохромна світла вітальня, завдяки вбудованому біокамінів, набуває теплі фарби, від чого стає більш затишною. Розмиті тони пейзажів в дусі авангардизму також допомагають оживити прохолодний сірий монохром. Площа кімнати дозволила розмістити тут не тільки диванну область, але також невелику їдальню. А щоб не захаращувати простір, дизайнери вирішили використовувати білі меблі.

8. Музична вітальня з синіми стінами

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Ідея оформлення вітальні в біло-синіх тонах

сучасна вітальня в відтінках індиго Крайола, завдяки декору у вигляді білих динаміків на стіні і в оформленні дверей вбудованої шафи, придбала нотку андеграундних мотивів. В результаті, кімната для прийому гостей перетворилася в справжню студію для репетицій і творчих зустрічей. Поєднання білого і синіх тонів дозволяє освіжити простір. Кімната мебльована сучасним містким диваном, що дозволяє з комфортом розміститися всім домочадцям і їх друзям.

Інтер'єр кухні з елементами хай-тека

Кухні в стилі хай-тек можна розпізнати по характерному блиску хромованих і глянцевих поверхонь. Що ще відрізняє кухонний простір, вирішена в цьому стилі? Велика кількість вбудованої побутової техніки, яка в буквальному сенсі зливається з фасадами корпусних меблів. За лаконічними дверцят шаф, позбавленими будь-яких прикрас, можуть приховувати не тільки кавоварки і блендери, але навіть холодильники. Простір кухонь в стилі хай-тек має бути добре організовано. Системи зберігання тут покликані розмістити безліч предметів без шкоди для метражу.

9. Кухня-їдальня з вбудованою побутовою технікою

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Побутова техніка відіграє важливу роль в інтер'єрах в стилі хай-тек

Інтер'єр кухні-їдальні на фото не можна в повній мірі віднести до стилю хай-тек: в цьому сучасному просторі ми можемо спостерігати лише деякі відгомони цього стильового напрямку. Мінімалістичне приміщення візуально здається дуже лаконічним. Але за всією цією зовнішньою простотою ховається відмінний функціонал. Місткий вбудований холодильник з дверцятами відтінку металік органічно вписався в монохромне приміщення. Система зберігання у вигляді білих шафок, що відкриваються натисканням, дозволить розмістити всю необхідну посуд і побутову техніку.

10. Кухонний острів дугоподібної форми

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Багатофункціональний острів і вбудований акваріум в кухні в стилі хай-тек

Більшість сучасних кухонь сьогодні забезпечується багатофункціональними островами. Такі меблеві конструкції замінюють і барну стійку, і робочу поверхню. Нерідко острова містять ще й додаткову систему зберігання. В інтер'єрі цієї кухні в острівну конструкцію дугоподібної конфігурації вмонтовані варки поверхня і духовка. В результаті ми отримуємо зручну зону для готування, яка підкреслюється металевими світильниками. Острів в цьому прикладі є ще й засобом зонування студійного простору.

11. Кухня з минималистичной барною стійкою

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Оформлення кухні-вітальні з білою барною стійкою в квартирі в м Реутов

Мінімалістичний барна стійка відокремлює кухню в стилі хай-тек з фасадами під дерево від вітальні-їдальні. Округлена з одного кінця конструкція, як і рішення стелі в диванної області, прибирає деяку незграбність, властиву композиції. Колірними акцентами в даному проекті є бузкові барні стільці.

12. Мінімалістичний кухня в чорно-білому монохроме

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Мотиви хай-тека в інтер'єрі чорно-білої кухні

А інтер'єр цієї кухні з елементами хай-тека вийшов цікавим багато в чому завдяки грі фактур: чорного каменю, патинованої вставки на стелі, фасадів меблів, стилізованих під натуральне дерево. Обідній стіл в представленому прикладі замінюється барной стійкою, для обладнання якої не потрібно великого метражу. Освітлення організовано за допомогою точкових світильників, які ми можемо спостерігати на стелі. Підсвічування в області фартуха і стельової виїмки формують декоративне освітлення, надаючи простору якоїсь загадковості.

Хай-тек в дизайні спалень

спальні в стилі хай-тек запозичують простоту і лаконізм сучасних інтер'єрів, але при цьому, завдяки оригінальному декору, виглядають не менш концептуально, ніж дизайн-проекти в дусі поп-арту або ар-нуво. У таких приміщеннях все можуть вирішити буквально одна-дві деталі, тому підбору елементів оформлення так важливо приділити належну увагу. Настрій в апартаментах створюється не тільки за допомогою колористичного рішення, але і за допомогою тих же картин або декоративних панно.

13. Спальня в темних тонах з дзеркальним панно

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Інтер'єр темної спальні з дзеркальним панно в декорі стіни

Виявляється, навіть маленьку спальню можна вирішити в темному монохроме, якщо використовувати при цьому дзеркальні вставки, які змусять приміщення візуально здаватися більш містким. У цій кімнаті для сну ми можемо спостерігати кілька декоративних панно, створених з дзеркал у формі ромбів. Чергування дзеркальних і матових фрагментів привертає ще більшу увагу до інсталяцій.

14. Бузкова спальня з вбудованим стеллажом

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Вбудований стелаж в формі завитка в оформленні бузкової спальні з білими меблями

Вбудований стелаж, який комусь нагадує хвилі, іншому - спіраль, є частим «гостем» не тільки футуристичних просторів, а й інтер'єрів в стилі хай-тек. Такий елемент меблювання привнесе у ваш будинок нотку креативу, зробивши його схожим на будиночки хоббітів. Вбудований стелаж в інтер'єрі цієї спальні дозволить розмістити все пам'ятні речі. Область головах дизайнери вирішили прикрасити білою фактурної панеллю. Пара настільних світильників в сучасному стилі і колаж з постерів в тон бузковим стін допомагають надати інтер'єрної композиції завершеність.

15. Спальня з неоновими акцентами

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Спальня з неоновими акцентами і дизайнерським кріслом

А при ремонті цієї спальні в стилі хай-тек ставка була зроблена на дизайнерські меблі та неонові відтінки, завдяки яким приміщення виглядає креативно, нібито дещо випереджуючи час. Крісло Egg за кольором перегукується з лаконічною телевізійної консоллю, призначеної для зберігання книг. Поєднання м'ятного, рожевого і жовтого тонів в декорі стіни наповнює простір фарбами коміксів і гламурних журналів. Завершеність інтер'єрної композиції надає біла люстра у формі кулі. Крім неонового бузкового, наші дизайнери використовують в якості акценту сірий.

Ремонт в стилі хай-тек. специфіка планування

Стиль хай-тек зародився в кінці 70-х років минулого століття. Саме тому в інтер'єрах, вирішених в цьому стильовому напрямку, переважає сучасний підхід до планувальних рішень . Вітальні і кухні, як правило, об'єднуються в студії, лоджії нерідко утеплюються, після чого використовуються в якості кабінетів, зон для відпочинку або їдалень. Саме студійна планування виглядає найбільш органічно в проектах в дусі хай-тек.

16. Студія в стилі хай-тек

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Кухня-вітальня-їдальня в стилі хай-тек в квартирі в Одинцово

Невелике студійний простір квартири в стилі хай-тек просякнуте настроєм Манхеттена і лондонського Сіті. Такого ефекту дизайнерам вдалося домогтися завдяки фотошпалерами з зображенням мегаполіса. Ліловий диванчик на тлі чорно-білого монохрома виглядає так само виразно, як букет квітів або яскравий парасоль на похмурої дощової вулиці. Область вітальні підкреслює оброблена чорним глянцем колона. Обідня зона мебльована круглим скляним столом, який відмінно вписується в будь-який, навіть найменший, простір. Компактна, але функціональна кухня мебльована вбудованими меблями з глянцевим ефектом.

17. Вузька перегородка як засіб зонування

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Дизайн-проект студійного простору з перегородкою і барною стійкою

При проведенні ремонту в стилі хай-тек деякі перегородки можуть бути знесені, інші, навпаки, - заново зведені. Іноді дизайнери демонтують лише частина конструкції. В результаті такого рішення в приміщенні утворюється вузька перегородка, яка, відмінно пропускаючи світло, використовується як засіб зонування. Такі конструкції в більшості своїй досить багатофункціональні: з боку вітальні до них часто кріплять телевізор, камін або акваріум, зворотний частина перегородки, завдяки вбудованим поличках, може використовуватися в якості додаткового місця для зберігання.

18. Вітальня, поєднана зі спальнею

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Завдяки рейкової перегородці, в спальні вдається організувати зону вітальні

Іноді з'являється необхідність об'єднати спальню з вітальні. Це характерно зазвичай для маленьких квартир і кімнат для підлітків. В такому випадку на допомогу вам може прийти перегородка, що складається з наскрізних модулів, як на фото. Така конструкція не тільки допоможе розділити простір на зони, але ще і додасть інтер'єрної композиції ритмічність. При цьому, вам не потрібно буде турбуватися про те, що з-за перегородки одна з областей кімнати не отримає необхідну кількість світла.

19. Кабінет на утепленій лоджії

подивитися альбом в новому вікні подивитися альбом в новому вікні

На фото: Утеплення лоджія дозволила створити в квартирі ізольований кабінет

квадратний метр балкона або лоджії нехтувати НЕ Варто, тім более, если мова идет про квартиру в мегаполісі на кшталт Москви, де жітлоплощу коштує Досить дорого. Найпростіший спосіб задіяти метраж цього нежитлового простору передбачає його утеплення за допомогою сучасних матеріалів і технологій. Приєднати лоджію проблематично, а ось утеплити її досить легко. Цей кабінет в стилі ар-деко служить наочним доказом того, що балкон, який ми звикли сприймати як склад для непотрібних речей, може бути насправді житловою кімнатою.

20. Кухня як продовження холу

подивитись альбом в новому вікні подивитись альбом в новому вікні

На фото: Ідея оформлення сучасної кухні з мотивами хай-тека в квартирі в м Котельники

Сучасна кухня з елементами high tech практично не відгороджена від холу. Умовної кордон між цими двома зонами можна вважати, хіба що, стик двох різнотипних підлогових покриттів. Таке планування робить простір максимально відкритим, посилюючи відчуття свободи.

Професійні дизайнери, архітектори і будівельники ГК «Фундамент» допоможуть вам реалізувати будь-який, навіть найскладніший, ремонт в стилі хай-тек. Наші фахівці, ґрунтуючись на ваших побажаннях, розроблять унікальний дизайн-проект інтер'єру, який, після всіх узгоджень і внесення необхідних коректив, буде втілений в життя.

Текст: Наталія Нікіфорова

Що ще відрізняє кухонний простір, вирішена в цьому стилі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online