Вдосконалений велосипед-генератор вийде в масове виробництво

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Відомий підприємець в новому році зробить подарунок всім нужденним людям: забезпечить їх будинку безперебійним безкоштовним електрикою.

Манодж Бхаргава ( Manoj Bhargava ) - американський мільярдер з індійським корінням, власник компанії, що випускає популярний в США енергетичний напій, заснував рух під назвою Billions in Change ( "Мільярди Змінюються" ). Його метою є "створення кращого майбутнього за допомогою розробки і впровадження технологій для вирішення найбільш серйозних світових проблем в таких областях, як запаси прісної води, енергія і здоров'я".

Велогенераторів Free Electric - вже не новинка серед сучасних технологій . Його ідея досить проста: педальний привід обертає ротор електрогенератора, а що утворився таким чином електрику акумулюється в батареї.

Години крутіння педалей велогенераторів вистачить для освітлення сільського будинку протягом доби. Це абсолютно нешкідливо для навколишнього середовища. Крім того, велогенераторів простий в обслуговуванні, його запчастини не унікальні, і їх можна купити в звичайному веломагазині, а усунути поломку в ньому зможе будь-який механік або електрик.

За словами Манодж Бхаргава, завдяки його винаходу, люди, позбавлені доступу до мереж електропостачання (а таких в світі приблизно 1,3 мільярда чоловік), зможуть не тільки отримати освітлення і тепло для свого будинку, але і можливості для освіти, підключення до Інтернету і спілкування, підзарядки телефону.

За словами Манодж Бхаргава, завдяки його винаходу, люди, позбавлені доступу до мереж електропостачання (а таких в світі приблизно 1,3 мільярда чоловік), зможуть не тільки отримати освітлення і тепло для свого будинку, але і можливості для освіти, підключення до Інтернету і спілкування, підзарядки телефону

У розвинених країнах велосипед можуть використовувати, щоб скоротити витрати на електроенергію.

Уже в березні 2016 року запущено масове виробництво велогенераторів, перша партія скласти десять тисяч пристроїв. Бхаргава сподівається, що вони будуть доступні навіть небагатим індійським сім'ям: вартість одного велосипеда складе близько 100 доларів США.

Але зовсім не обов'язково купувати їх в кожен будинок. Можна закупити комплект на село і спільними зусиллями виробляти необхідну для забезпечення комфортного життя кількість енергії, йдеться на сайті Free Electric .

Також в продаж надійде дорожча версія велогенераторів для розвинених країн. Творці планують провести благодійну програму, де кожен пристрій, продане в багатих країнах, буде субсидувати одне, продане в бідних.

Мільйонер підкреслює, що готовий інвестувати в винаходу, актуальні для нашого часу: наприклад, ті, що дозволять економити енергію і воду. "Якщо ви багаті, то ваш обов'язок допомагати тим, хто нічого ні має. Дійсно змінюйте життя людей, а не просто говорите про це", - зазначає 62-річний філантроп в документальному фільмі Billions in Change, що розповідає про проекти його мічиганської лабораторії Stage 2 Innovations Lab.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online