У Казані винесли вирок по-звірячому били тримісячну доньку батькові

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 30 листопада, «Татар-інформ», Олександр Єлісєєв). У Казані Кіровський районний суд виніс вирок 23-річному Євгену Абдрахманово , Якого звинувачували в умисному спричиненні тяжкої шкоди здоров'ю своєї тримісячної доньки.

Вночі 1 червня 2016 роки дівчинка заплакала, її 19-річна мати розбудила чоловіка і попросила подивитися за дитиною. Сама дівчина в цей час пішла в туалет. 23-річний батько спробував заспокоїти дівчинку, але, не впоравшись, почав бити її.

Прибулі на виклик лікарі госпіталізували дитину, яка отримала черепно-мозкову травму. Як виявилося, батько зламав доньці скроневі кістки, також вона отримала сильний забій головного мозку. 23-річний чоловік настільки сильно бив дівчинку, що від ударів навіть тріснула соска, яка була в роті малятка.

23-річний чоловік настільки сильно бив дівчинку, що від ударів навіть тріснула соска, яка була в роті малятка

Крім цього слідством встановлено, що з лютого по червень 2016 року 23-річний чоловік неодноразово бив доньку, залишаючись з нею вдома наодинці. Він також зламав їй плечову кістку, ребра і завдав травму голови.

В ході слідства свою провину 23-річний Євген Абдрахманов визнав повністю і висловив готовність відшкодувати дочки моральну шкоду . Держобвинувач зажадав у суду для підсудного двадцять років колонії суворого режиму.

Як розповіла ІА «Татар-інформ» офіційний представник близьких дитини (сама мама від коментарів відмовляється), з дівчинкою зараз все в порядку. Однак, за словами адвоката, лікар, який обстежував дівчинку, зауважив, що наслідки травми головного мозку можуть проявитися в більш пізньому віці.

За позовом прокуратури Євген Абдрахманов позбавлений батьківських прав.

Щодо перелому руки у дитини, за словами адвоката, на слідстві Абдрахманов заявив, що, можливо, пошкодив її в той момент, коли одягав дівчинку.

Щодо перелому руки у дитини, за словами адвоката, на слідстві Абдрахманов заявив, що, можливо, пошкодив її в той момент, коли одягав дівчинку

«Походження синячков було зовсім незрозуміло, і мама неодноразово зверталася до лікарів. Вони навіть лежали в лікарні, і лікарі, як не дивно, ставили діагнози, намагалися пояснити ці синці медичними проблемами зі здоров'ям », - розповіла рушення Камалова, представник потерпілої сторони.

Лікарі, за словами Камалова, припускали у дитини і низький гемоглобін, і жовтяницю - ніхто не думав про те, що ці гематоми з'явилися від ударів. При сторонніх і при своїй дружині Абдрахманов поводився з дитиною адекватно. Сусіди гучних скандалів не чули.

«Навіть медсестра, яка приходила спостерігати дитини, поділилася, що сім'я хоч і жила не багато, але в будинку завжди було чисто і прибрано. Тобто вони нічим не зловживали », - додала рушення Камалова.

Сьогодні Кіровський районний суд Казані, розглянувши справу, засудив Євгена Абдрахманова до 11 років колонії суворого режиму. Крім звинувачень за статтею «Умисне заподіяння тяжкої шкоди здоров'ю», «батька» звинувачували в спробі вбивства дочки, слідство вирішило, що задумане він не довів до кінця. Суд залишив цю статтю в силі.

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online