Вітасфера - кисневі коктейлі

  1. кисневий коктейль
  2. кисневий бар
  3. кисневий бізнес
  4. Власну справу з мінімальними вкладеннями
  5. Наші партнери:
  6. Корисні статті підприємцю:
  7. Бізнес в сучасних умовах життя
  8. Декретній робота: особливості та пропозиції

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Набридли нудні одноманітні свята

Набридли нудні одноманітні свята? Хочеться чогось новенького? Замовте виїзний кисневий бар «Вітасфера» на будь-який захід - весілля, дитячий праздніік або корпоратив, і ваші гості будуть приємно здивовані.
Кисневий коктейль - густа повітряна піна, що складається з тисяч бульбашок, наповнених дорогоцінним молекулами О2.

Кисневий коктейль - густа повітряна піна, що складається з тисяч бульбашок, наповнених дорогоцінним молекулами О2

Кисень сприятливо впливає на роботу всіх внутрішніх органів:

  • Покращує роботу серцево-судинної системи
  • Допомагає нормалізувати мікрофлору кишечника
  • Прискорює виведення токсинів
  • Покращує обмін речовин
  • спалює жир
  • зміцнює імунітет

Експериментуйте разом - а ми допоможемо збагатити киснем будь-які ваші напої. Нехай розвага для ваших гостей буде корисним і оригінальним!

Все хороше в житті протизаконно, аморально, або веде до ожиріння. Перший постулат Пардо із закону Мерфі

Всі прекрасно знають про якість продуктів на сучасному ринку. Додавання хімічних елементів в напої, нехай навіть в невеликих кількостях, є нормою. Компанія "Вітасфера" пропонує обладнання для виробництва екологічно чистого напою, заснованого на натуральному кисні. Цей прибутковий бізнес орієнтований на здоров'я клієнтів, але не вимагає медичної освіти і будь-яких складних умов.

кисневий коктейль

Найбільший плюс, який дає кисневий коктейль, - позитивний вплив на організм. Всі процеси, викликані вживанням алкоголю і неправильним харчуванням, повертаються в зворотну сторону. Організм починає відновлюватися, приходити в норму і боротися з хворобами. Поліпшується обмін речовин, зміцнюється імунітет. Причиною цього натуральний кисень, який у повсякденному житті зазвичай замінюється на допустимі хімічні елементи.

кисневий бар

Кисневий бар - компактна і мобільна конструкція. Установка і переїзд на інше місце не займають багато часу. Яскрава, яка приваблює вивіска, в парі з рекламною підтримкою, виділяють кисневий бар із загального ряду. Устаткування для кисневого бару за допомогою якого можна приготувати коктейль просто в експлуатації, їм може навчитися користуватися кожен продавець. Для початку цілком достатньо оренди декількох квадратних метрів в магазині або спортивному комплексі. Кисневий бар однаково гарний як в приміщенні, так і на вулиці, під час міського свята або спортивного заходу. Резонне бажання повноцінно отримувати кисень і бути здоровими рухає цей вигідний бізнес вперед всюди, де є люди.

кисневий бізнес

Виробництво і збут такого напою як кисневий коктейль, при грамотному підході, що не становлять труднощів. Тому, кисневий бізнес бачиться нами дуже перспективним, потрібним і найголовніше потрібним людям. Продукція компанії "Вітасфера" користується відмінним попитом серед спортсменів, дітей, лікарів та їх пацієнтів, тобто серед усіх, хто піклується про своє (і не тільки) здоров'я. Витрати на обладнання, в порівнянні, скажімо, з аптекою, мінімальні. За підтримки реклами та встановлення кисневого бару на видному місці первинні витрати окупаються за один-два місяці. Незайвим буде згадати і про те, що для цього виду діяльності не потрібна наявність касового апарату, а питання з СЕС вирішуються в робочому режимі. Висока рентабельність всього однієї точки з продажу кисневих коктейлів помітна практично відразу, а для початку роботи досить свідоцтва індивідуального підприємця. Все це робить кисневий бізнес дуже привабливим при мінімальному вкладенні коштів.

Власну справу з мінімальними вкладеннями

Ми запрошуємо всіх бажаючих розвивати свій бізнес з продажу кисневих коктейлів на умовах франшизи. Фахівці фірми завжди проконсультують, допоможуть у важкій ситуації і нададуть будь-яку посильну підтримку. Власну справу з мінімальними вкладеннями - це реально. Ми зацікавлені у вашому успіху!

Наші партнери:


«Вятка ЦУМ»

«Вятка ЦУМ»

ТРЦ «Максимум»

ТРЦ «Максимум»

ТЦ «Фестиваль»

ТЦ «Фестиваль»

ТЦ «Атлант»

ТЦ «Атлант»

«Юркін парк»

«Юркін парк»

СК «Олімпійський»

СК «Олімпійський»

Гіпермаркет «Час простору»

Гіпермаркет «Час простору»

ТЦ «Глобус»

ТЦ «Глобус»

СК «Серпанок»

Корисні статті підприємцю:


Основи створення правильного середнього бізнесу

Середній бізнес потребує значних капіталовкладень, особливо, якщо порівнювати його з малим підприємництвом. Тут і масштаби побільше, та й цілі - Це більше.

Читати повністю


Бізнес в сучасних умовах життя

Щоб підготувати себе до успішного старту на шляху до створення бізнесу, досить вивчити вже існуючі і реалізуються бізнес-досягнення за кордоном. За словами багатьох фахівців і аналітиків ринку праці, це не тільки цікаво, а й пізнавально.

Читати повністю


Декретній робота: особливості та пропозиції

Молоді сучасні матусі не можуть довгий час засиджуватися вдома. Їм хочеться ка якнайшвидше повернутися в лад працюючих людей і вносити свою лепту в розвиток матеріального стану своєї сім'ї.

Читати повністю

Хочеться чогось новенького?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online