Підбір персоналу. Пошук фахівців в Києві

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Підбір персоналу в Києві, як і в будь-якому іншому місті або країні - один з основних моментів, які впливають на прибутковість і стабільний розвиток компанії Підбір персоналу в Києві, як і в будь-якому іншому місті або країні - один з основних моментів, які впливають на прибутковість і стабільний розвиток компанії. У процесі формування команди фахівців варто використовувати всі ресурси і кошти. Саме співпраця з нашою компанією може стати для Вас таким додатковий ресурсом, який дозволить: заощадити час, гроші і підвищити якість пошуку необхідного фахівця. Найчастіше, компанії вважають за краще працювати паралельно, штатний відділ кадрів займається підбором персоналу самостійно і розглядає кандидатів, яких надаємо ми. Працюємо на результат і, відповідно, оплата наших послуг здійснюватися виключно у разі виконання всіх зобов'язань (закриття вакансії і проходження випробувального терміну). Наші фахівці закривали вакансії для: виробничих, будівельних, торгових, транспортних, фармакологічних, маркетингових, IT компаній - і це далеко не повний перелік. Як правило, до нас звертаються при необхідності підібрати експерта вузької спеціалізації, іноді для переманювання співробітника у конкурентів. Завжди існує ризик підібрати «не того», а якщо співробітник не справляється - компанія несе збитки. Навіщо ризикувати, адже можна довірити підбір персоналу професіоналам нашої компанії, а ресурси спрямувати на збільшення продажів і взаємодія з клієнтами. Наше головне завдання - підібрати персонал, який впоратися з усіма покладеними на нього завданнями

Які методи і інструменти ми використовуємо при підборі (recruitment, executive search, headhunting).

Ми йдемо в ногу з часом і використовуємо всі доступні методи пошуку персоналу. Основними джерелами фахівців в Києві, для нас є: портали з працевлаштування, соціальні мережі, спеціалізовані форуми, власна база та зв'язку, рекомендації клієнтів і знайомих претендентів, друковані видання, компанії Ваших конкурентів. На війні всі засоби хороші, а підбір персоналу в Києві - це не що інше, як війна, війна за кращого співробітника. Якщо Вам потрібен буде конкретна людина з конкретної компанії, ми викладемося на 101%, щоб він працював у Вас.

Отже, як це працює. Ми кандидатів не розморожуємо, а ретельно шукаємо і перевіряємо. Основні етапи нашої роботи:

  1. На початковому етапі формується текст вакансії і тексти для публікації в соціальних мережах. Тут важливо враховувати всі моменти, адже сухий текст не зможе привернути увагу потрібних фахівців.
  2. Аналіз конкурентного середовища. Нам необхідно розуміти, з яких компаній Вам будуть більш корисні співробітники. Формується список компаній і кандидатів.
  3. Розміщення інформації про вакансії. Безумовно, на 80% ми використовує прямий пошук, але навіщо упускати шанс того, що фахівець може сам знайти вакансію і надіслати резюме. Насамперед, вакансія розміщується на порталах з працевлаштування. Якщо підсумувати і узагальнити, подібних ресурсів близько 150 в Україні. Після job-порталі приступаємо до публікації в соціальних мережах і форумах.
  4. Прямий пошук. На даному етапі ми подзвонює цікавлять нас фахівців, уточнюємо досвід роботи і запрошуємо до нас не співбесіду. Більшу частину ресурсів направляючи на те, щоб усіма способами вивудити працюють у Ваших конкурентів співробітників.
  5. Співбесіда з кандидатами. На даному етапі відбувається особиста зустріч і спілкування з претендентами. Особлива увага приділяється досвіду роботи, особистісним і професійним якостям.
  6. Перевірка здобувача. При необхідності, фахівці нашої компанії перевіряють рекомендації з попередніх місць роботи. Особлива увага приділяється паперових носіїв, а особистій бесіді з керівником або представником відділу кадрів.
  7. Презентація здобувача клієнтові. Якщо кандидат, який пройшов співбесіду у нас, відповідає усім Вашим побажанням - резюме з коментарями відправляється Вам на електронну пошту і уточнюється дата, коли Ви будете готові з ним поспілкуватися.
  8. Продовжуємо пошук до закриття вакансії.

Вигідні умови та переваги співпраці з нами.

При формуванні вартості послуг, ми керуємося рядом факторів і заробітна плата тут не є головним критерієм При формуванні вартості послуг, ми керуємося рядом факторів і заробітна плата тут не є головним критерієм. Аналізуючи ринок кадрових послуг, Ви напевно стикалися з тим, що на питання: «Скільки коштує підібрати персонал?» Вам відповідають: «15-20% сукупного річного доходу фахівця» або «Місячний оклад». Для нас не зовсім зрозумілий такий принцип формування ціни. Іншими словами, чим більше Ви платите фахівцеві і чим краще пропонуєте для нього умови - тим дорожче Вам буде коштувати підбір персоналу ??? Ні! У нас - чим більше ЗП (краще умови), тим дешевше послуги з пошуку необхідного фахівця. Для нас, як і для здобувачів, в першу чергу важливий імідж компанії, наявність відгуків, територіальне розташування офісу, представленість компанії на ринку і стабільність. Для кожної вакансії і для кожної компанії ми індивідуально формуємо ціну, підбираючи найбільш вигідні умови для клієнта. Оплачується лише результат. Якщо Ви закрили вакансію самі, або більш не потребуєте в підборі - наші послуги не оплачуються! Для Вас ми проведемо моніторинг заробітних плат і дамо рекомендації того, скільки коштує платити конкретно взятому фахівця.

Кандидати, підібрані нашим агентством, проходять гарантійний, випробувальний термін. У разі, якщо наданий нами фахівець не підійшов замовнику, ми підберемо співробітника кваліфікованими особами (без додаткової оплати). Як правило, гарантійний термін становить один місяць, але він може індивідуально обумовлюватися з клієнтом. Дізнатись деталі та вартість >>>

Аналізуючи ринок кадрових послуг, Ви напевно стикалися з тим, що на питання: «Скільки коштує підібрати персонал?
Іншими словами, чим більше Ви платите фахівцеві і чим краще пропонуєте для нього умови - тим дорожче Вам буде коштувати підбір персоналу ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online