Ціни на квартири: де можна купити найдешевше житло

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Стали відомі середні ціни на покупку однокімнатних квартир в багатоквартирних будинках старої споруди.

Як повідомляють ріелтори, показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від площі, планування і стану ремонту житлового об'єкта.

Як повідомляють ріелтори, показники можуть відрізнятися, оскільки залежать від площі, планування і стану ремонту житлового об'єкта

Найвищі ціни на квартири маленької площі традиційно зафіксовано в Києві - це $ 33 тисячі.

Серед інших міст центральної частини України максимально дорогі однокімнатні квартири відзначаються в багатоквартирних будинках старої споруди Дніпра - за $ 23 тисячі. Мінімальні середні показники простежуються в Полтаві - $ 13 тисяч.

Популярні статті зараз показати ще Популярні статті зараз   показати ще

На Заході України найдорожче обійдеться однокімнатна квартира в багатоквартирних будинках старого житлового фонду Львова - за $ 22 тисячі. Недороге житло виставлено на продаж в Луцьку - за $ 11 тисяч.

На Сході України середня ціна на покупку житлових об'єктів варіюється в межах $ 14-25 тисячі. Купівля однокімнатної квартири за найвищою вартістю названі в Харкові - за $ 25тисяч. Найнижчі показники зафіксовані в Запоріжжі - $ 14 тисяч.

У Південному регіоні України найвищі ціни на покупку однокімнатного житла в багатоквартирних будинках старої споруди простежуються в Одесі - $ 30 тисяч. У той же час купити однокімнатну квартиру за найнижчою вартістю можна в Херсоні - за $ 13 тисяч.

На Півночі України найдорожче покупка житла відзначається в Рівному - за $ 15 тисяч. Недорогі однокімнатні квартири виставлені на продаж в Чернігові - за $ 11 тисяч.

Як раніше повідомляв портал "Знай.ua", українські багатоповерхівки будуватимуть за новими правилами починаючи з літа. До цього будівельні норми (ДБН) не змінювалися 13 років, але ось нова їх редакція може з'явитися в найближчі два-три місяці.

Існуючі зараз норми застаріли вже дуже давно. ДБН планує змінити близько двох десятків пунктів в правилах.

Як кажуть забудовники, на ціні це особливо не позначиться, оскільки норми швидше покликані спростити процеси узгодження будівництва і введення в експлуатацію житлового будинку.

Нагадаємо, податок на нерухомість сплачується з кожного квадратного метра житлової площі понад "норми". Розмір податку прив'язаний до мінімальної зарплати і сплачується за минулий рік.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online