Ворожіння на любов на картах Таро

  1. Розклад «Чарівна любов»
  2. значення карт
  3. значення карт
  4. значення карт
  5. Розклад «Вибір»
  6. значення карт
  7. Розклад «Взаємовідносини»
  8. значення карт
  9. Розклад «Родинна душа»
  10. значення карт

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Питання почуттів цікавили людей в усі часи, адже поведінка людини часом абсолютно не співвідноситься з емоціями, які вирують в його внутрішньому світі.

Ворожіння Таро на любов допомагає зрозуміти, що відбувається в душі людини, до якого ви відчуваєте симпатію, про що він думає, які плани будує. Якщо ви хочете дізнатися, що чекає вас в любовних питаннях і відносинах, скористайтеся запропонованими нижче картковими розкладами.

Розклад «Чарівна любов»

Це загальне ворожіння на любов на картах Таро є прогноз на майбутнє в сфері відносин. Воно підійде тим, хто ще не знайшов свою другу половинку, але хоче дізнатися, чи відбудеться ця доленосна зустріч незабаром.

Для передбачення необхідно розслабитися, зосередитися на внутрішніх відчуттях і думках поставити запитання, після чого перемішати колоду і витягнути сім карт, виклавши їх по малюнку.

Для ворожіння використовується повна колода.

значення карт

  1. Перша позиція відповідає на питання, чи зустріне ворожить коли-небудь свою справжню любов.
  2. Друга розповідає, чи буде він відчувати себе в цілковитій безпеці поряд з цією персоною.
  3. Трійка покаже, узаконить чи пара свої стосунки, чи буде у них офіційний шлюб.
  4. Четверта карта покаже, чи буде якась схожість істинної другої половинки ворожбитів з його попередніми любовними захопленнями.
  5. П'ятірка розповість все про фінансові зобов'язання, які будуть, або не будуть пов'язувати між собою партнерів.
  6. Шоста карта тісно пов'язана з назвою розкладу - вона відповідає на питання, чи збережеться чарівне відчуття між гадати і його обранцем або обраницею на довгий час.
  7. До сімці потрібно поставитися особливо уважно: вона дає людині рада про те, що йому потрібно робити і як варто поводитися, щоб швидше зустріти свою другу половинку і притягнути справжню любов в своє життя.

Розклад «Новий коханий»

Якщо ви в даний момент не перебуваєте у відносинах, але хочете поворожити на Таро на любов, спробуйте скористатися цим підходом. Він розповість вам все про відносини, які з'являться у вас найближчим часом, а також розкриє риси особистості вашого майбутнього обранця або обраниці.

Просто звільніть розум від сторонніх думок, розслабтеся, задайте картками яке вас цікавить і викладіть Таро так, як на картинці. Незважаючи на те, що у ворожінні використовується всього шість карт, скористайтеся повною колодою - так подробиці виявляться більш точними.

Незважаючи на те, що у ворожінні використовується всього шість карт, скористайтеся повною колодою - так подробиці виявляться більш точними

значення карт

  1. Одиниця відповість гадающему на питання, чи варто йому чекати нових любовних відносин найближчим часом.
  2. Друга карта розповість про знак Зодіаку, під яким народилася людина, якого ви зустрінете. Деякі аркани Таро мають чіткі астрологічні відповідності, в той час як інші показують лише стихію знаків Зодіаку, наприклад, вода, повітря або земля. Різні колоди часом розрізняються в астрологічної символіки, тому обов'язково вивчіть ці відповідності для того Таро, на якому ви працюєте - це важливо.
  3. Трійка опише вашу сумісність з людиною, яку ви зустрінете.
  4. Четвірка покаже тривалість відносин, яка очікує вас в цьому союзі.
  5. П'ятірка відповість на питання, чи буде новий обранець або обраниця людиною, близькою гадающему по духу або виявиться зовсім іншим типажем.
  6. Шоста карта - це підсумок цих відносин, то, чим вони закінчаться.

Розклад «Піраміда Венери»

Цей розклад Таро на любов зазвичай використовується, коли людина бажає дізнатися про своє майбутнє в любовній сфері. Це ворожіння розкриває суть відносин, в яких вже складається ворожить, а також допомагає зрозуміти, що зміцнює цей союз, а що навпаки його руйнує.

Перед тим, як приступати до ворожіння, потрібно вибрати сигнификатор, а потім перетасувати колоду і випадкові 10 карт викласти у формі піраміди, як на картинці.

Перед тим, як приступати до ворожіння, потрібно вибрати сигнификатор, а потім перетасувати колоду і випадкові 10 карт викласти у формі піраміди, як на картинці

значення карт

  1. S - сигнификатор ворожбитів або людини, для якого таролог робить розклад.
  2. Перша карта відповідає на питання, чи чекає людини нове почуття в найближчому майбутньому.
  3. Друга передбачає, що чекає на нього в нинішніх відносинах.
  4. Трійка відповідає на питання, чи будуть незабаром сварки в наявному союзі.
  5. Четвірка розкриє таємницю: чи є у ворожбитів або того, кому ворожать, причини для ревнощів.
  6. П'ятірка - важлива карта в розкладі. Вона показує, чи очікує людини зміна цивільного стану. П'ята карта може розповісти не тільки про шлюб, а й про майбутнє розлучення.
  7. Шістка розповість все про плітки: чи будуть вони, чи варто їх боятися.
  8. Сьома позиція відповідає на питання, чи знайде людина щастя в любові. Це особливо важливо для тих, у кого зараз складний період у відносинах.
  9. Карти 8, 9 і 10 розкриють суть нинішніх відносин: вісімка покаже етап, на якому вони знаходяться, дев'ятка розповість про те, що зміцнює цей союз, а десятка - про те, що його руйнує, які негативні вплив є на відносини.

Звертайте особливу увагу на Старші Аркан, що з'явилися в цих позиціях.

Розклад «Вибір»

Серед безлічі гідний Таро розклади на любов є одними з найпопулярніших, однак серед них найчастіше переважають передбачення загального характеру. Ворожіння «Вибір» відрізняється від інших самою постановкою питання.

Його рекомендується використовувати тим, хто вже перебуває у відносинах, але раптово зустрів іншу людину, і тепер стоїть перед серйозним вибором: йти чи до нього з існуючого союзу або гра не варта свічок.

Виберіть сигнификатор, перемішайте колоду, витягніть з неї п'ять карт і розкладіть їх в наступній послідовності.

значення карт

  1. S - сигнификатор людини, для якого проводиться розклад.
  2. Перша карта розповість гадающему, що утримує його при старому партнері.
  3. Друга відповість на питання, що притягує його в нову людину.
  4. Трійка дасть пораду, що потрібно зробити гадающему в даній ситуації, яке рішення прийняти.
  5. Четвірка опише, як саме потрібно це зробити.
  6. П'ята карта покаже підсумок - що це дасть людині, що принесе йому в результаті.

Ключове значення мають в розкладі Старші Аркан, тому звертайте особливу увагу на позиції, в яких вони з'явилися.

Розклад «Взаємовідносини»

Якщо ви хочете гадати на Таро на любов, і у вас вже обранець або обраниця, спробуйте використовувати розклад «Взаємовідносини» - він детально розповість про ваш союз.

Для ворожіння використовується повна колода. Спочатку потрібно вибрати два сігніфікатор: один - для вас, а другий - для партнера. Потім з перемішаної колоди випадковим чином витягуються десять карт, які діляться на дві стопки (на малюнку вони позначені буквами A і B), кожна з яких потім розкладається в ряд.

Розклад повинен вийти таким, як на картинці нижче.

значення карт

  1. SA - це ваш сигнификатор, SB - сигнификатор партнера.
  2. Карти з буквами A відносяться до вас. Одиниця показує, як ви ставитеся до людини, з яким перебуваєте в любовному зв'язку, двійка - ваше ставлення до зовнішнього світу, трійка описує ваші плани про наявному союзі. Четверта карта показує, як ставляться до вашої пари члени вашої родини, п'ята дає пораду про те, що вам варто зробити, щоб поліпшити взаємини з коханою людиною.
  3. Карти з буквами B відносяться до вашого партнера. Одиниця розповідає про його справжнє ставлення до вас, двійка - про ставлення його до зовнішнього світу, трійка - про плани щодо вашого союзу. Четвірка скаже, що думають члени його сім'ї про вашій парі, а п'ятірка - про те, що партнеру потрібно змінити в собі, щоб ваші відносини стали більш гармонійними.

Цей розклад цікаво проводити, коли обидва партнери присутні на ворожінні - це допоможе разом подумати над наявною ситуацією і знайти шляхи вирішення складних питань.

Розклад «Родинна душа»

Це дуже цікавий великий розклад, яким варто скористатися, якщо ви вже давно практикуєтеся на картах Таро. Новачкам в ньому зорієнтуватися буде складно. Розклад розкриває етапи відносин людини протилежною статтю в принципі, а також показує ідеальний шлях пошуку спорідненої душі, з якої можливо буде збудувати міцний і гармонійний союз.

Для ворожіння вибирається сигнификатор людини, після чого з перемішаної колоди витягуються двадцять випадкових карт і розкладаються по складному малюнку.

Для ворожіння вибирається сигнификатор людини, після чого з перемішаної колоди витягуються двадцять випадкових карт і розкладаються по складному малюнку

значення карт

  1. S - сигнификатор людини, обраний самостійно.
  2. Перша і друга карти описують те, як сприймає себе ворожить як жінку або як чоловіка.
  3. Третя і четверта позиція трактується в залежності від статі людини, якій робиться розклад. У ворожінні для жінки ці карти символізують чоловічий прототип, пов'язаний з її батьком, для чоловіка - прототип жінки, пов'язаний з матір'ю. Це первозданні підсвідомі установки, які формуються в нас з самого дитинства, коли ми бачимо перед очима зразки поведінки батьків.
  4. Номери з п'ятого по дванадцятий відносяться до ідеального партнера ворожбитів. П'ятірка і шістка розповідають про особистісні особливості, яким повинен володіти ця людина, щоб задовольняти запитам гадателя, сімка і вісімка говорять про його емоційній сфері, дев'ятка і десятка - про інтелектуальної, а цифра 11 - про матеріальну. Номер 12 - характеристика союзу з цією людиною в цілому. Якщо ви вже перебуваєте у відносинах, подумайте про те, наскільки випали карти характеризують вашого нинішнього партнера, адже чим ближче вони виявляться до реальності, тим більше вірогідності, що він і є ваша споріднена душа.
  5. Карти 13-18 характеризують шлях, який потрібно пройти людині для того, щоб пошуки спорідненої душі увінчалися успіхом. Позиції 13 і 14 розкажуть про вплив на життя ворожбитів його перше кохання. Номери 15 і 16 відкриють всі побоювання і страхи, які людині потрібно подолати для досягнення гармонії, а 17 і 18 скажуть про манеру поведінки, якої варто уникати.
  6. Карти 19 і 20 символізують майбутнє в любовній сфері. Позиція 19 порадить, як потрібно поступати людині, щоб його майбутній або нинішній союз приносив задоволення обом партнерам, а номер 20 розповість, що потрібно робити, щоб відносини гармонійно розвивалися далі.

Приступаючи до роботи з картами, завжди пам'ятайте, що ворожіння Таро на любов не варто повторювати кілька разів за один сеанс.

Навіть якщо ви вибрали для себе кілька розкладів, які відповідають на різні питання, використовуйте їх в різні дні, а один і той самий розклад краще повторювати не раніше, ніж через 1-3 місяці.

Підписуйтесь на наш Telegram , Щоб бути в курсі найважливіших новин. Для цього достатньо мати Telegram на будь-якому пристрої, пройти по засланні і натиснути кнопку Join.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online