Як почати гадати на картах Таро новачкові

  1. Які бувають карти Таро - що потрібно знати новачку
  2. Як почати гадати на картах Таро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Цю тему я присвячую питання, гострого для кожного новачка: як самостійно почати гадати на картах Таро? І почну, мабуть, з твердження, що практика повинна починатися саме тоді, коли ви почали знайомство з арканами Таро і законами магії. Варіантів колод безліч. Їх число давно вже перевалило за тисячу. Але, які бувають колоди? У чому їх принципова відмінність? І навіщо так багато колод?

Які бувають карти Таро - що потрібно знати новачку

В основному, колоди відрізняються своєю енергетикою, стилізацій і художнім втіленням зображень карт Старшого та Малого Арканов, визначеними доповненнями та змінами нумерації і значень карт, до того ж, що структура Таро в основному незмінна. У колоді 78 карт. Не плутайте з Оракулами. У колодах Оракулів число карт може бути будь-яким, наприклад, 16 або 40. Це в принципі допустимо, адже вони не є Таро, як би їх там не називали.

Я згадав про енергетику колоди карт Таро. Так ось, в цьому вся справа. Від того, якою енергією насичені аркани і які імпульси вони посилають в простір, залежить і те, як людина сприймає аркани даної колоди , І то, як прочитується інформація карт. Зрозуміло, в першу чергу це відіб'ється на зовнішньому вигляді. Існують колоди Універсального Таро, працювати з яким може практично будь-який таролог. Є Світлі, і це величезний ряд, великий вибір колод, які дають дуже точну інформацію про ситуацію, про майбутнє і долю, роблять детальний аналіз особистості.

Найкращий магазин Таро з великим асортиментом самовчителів, книг і колод. З швидкою доставкою по Росії можна ТУТ .
Найкращий магазин Таро з великим асортиментом самовчителів, книг і колод
Однак це не все. Які бувають крім названих? Темні колоди. З Темним працюють не всі фахівці. Вони також дають докладну інформацію, але саме ці аркани здатні пролити світло на найпохмуріші, найпотаємніші куточки людської душі. Все, що людина ретельно приховує, або не бажає визнавати, карти дістануть і дадуть пояснення.

Як почати гадати на картах Таро

Існують певні закони магії, і один з них - вміння концентруватися. Концентрація має бути присутня саме в тому вигляді, як того вимагає система. Це досить важко піддається визначенню. Це схоже на фіксування уваги в розмові з кимось. Якщо не зосередити себе на тому, що говорить людина, то і бесіди не вийде, так потім просто і не згадаєте, про що йшла мова. Без концентрації почати гадання на картах Таро стає неможливим.

Щоб почати гадати на аркані Таро, потрібно запастися ще й терпінням. Навчання ворожіння на картах Таро новачків, розуміння того, що вона намагається сказати вам, запам'ятовування її значень - кожної з 78 карт, це процес, який не терпить поспіху. Аркан просто не допустить форсування подій. Якщо не маєте терпіння, чи у вас вийде діалог з магічними арканами.

Поспіх в світі магічних передбачень - це дим. Якщо ви поспішаєте дізнатися якомога більше, у вас нічого не вийде. Тут суєта рівнозначна фіаско. Отже, запам'ятовуйте: не допускайте поспішного тасування, метання карт, переспрашіванія по кілька разів з тим, щоб отримати ту відповідь, який вам би хотілося. За це вони вас покарають. Але, мало хто в дійсності володіє великою духовною витримкою і самовладанням. Ось моя порада, як почати гадати на картах Таро: витягніть одну і гарненько над нею подумайте.


З тегами: майбутнє ворожіння гороскоп поворожити передбачення

ЦЕ ТРЕБА ПРОЧИТАТИ

ЦЕ ТРЕБА ПОЧИТАТИ

Але, які бувають колоди?
У чому їх принципова відмінність?
І навіщо так багато колод?
Які бувають крім названих?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online