У ЖК «Зразкової квартал 3» можна купити квартиру без початкового внеску

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ЖК «Зразковий квартал 3» / «Термінал-Ресурс»

До 06 червня 2018 року купити квартиру в ЖК «Зразковий квартал 3» можна без початкового внеску. Така програма іпотечного кредитування діє в Банку-партнері АТ «АБ« РОСІЯ »(Програма« НОВІ МЕТРИ без початкового внеску »*). Дана пропозиція поширюється виключно на споруджувані по 214 ФЗ об'єкти, акредитовані Банком.

На сьогоднішній день на об'єкті завершені всі будівельно-монтажні роботи, завершено монтаж віконних і дверних блоків, ведеться влаштування покрівлі, а також повним ходом йдуть роботи з прокладання зовнішніх інженерних мереж.

ЖК «Зразковий квартал 3» будується в рамках Проекту «На Царськосельський пагорбах» в Пушкінському районі Петербурга. Квартири в «Зразковому кварталі 3», як і у всіх інших наших проектах, будуються по цегляно-монолітною технологією з енергоефективних та екологічних матеріалів. Всі будинки в комплексі чотириповерхові, при цьому оснащені безшумними ліфтами «Schindler» і автономними газовими котельнями «Viessmann». Опалення в квартирах виконано по системі теплого водяного статі. Планування в європейському стилі: просторі кухні, місткі гардеробні, затишні вітальні з еркерами або широкими заскленими балконами. У квартирах на останніх поверхах передбачена можливість пристрою камінів без додаткових погоджень.

У відділі продажів, розташованому поруч з ЖК «Зразковий квартал 3», вам завжди допоможуть з підбором квартири, проведуть екскурсію на об'єкт, дадуть консультацію по іпотечному кредитуванню і допоможуть з юридичним супроводом угоди.

Житловий квартал "Зразковий квартал 3" - Забудовник ТОВ "Термінал-Ресурс", проектна декларація на сайті www.devcent.ru/dokumentacziya

Товариство з обмеженою відповідальністю «Акціонерний Банк« РОСІЯ »- Ліцензія № 328 від 01.09.2016г.

* Програма «НОВІ МЕТРИ без початкового внеску». Умови надання кредиту.

• Для працівників організацій - стратегічних партнерів Банку / Група 1. Список організацій - стратегічних партнерів Банку затверджується Кредитним комітетом Банку

• Для працівників організацій - корпоративних клієнтів Банку / Група 2. Працівники організацій, на яких поширюється дія тарифного плану «Корпоративний клієнт», що не належать до групи 1. Список організацій затверджується Кредитним комітетом Банку.

• Для працівників бюджетної сфери Склад групи клієнтів «Працівники бюджетної сфери» стверджується Наказом Банку.

• Для інших фізичних осіб / Група 3. «Фізичні особи. Позичальник не є працівником організацій, на яких поширюються умови групи 1, групи 2 і групи «Працівники бюджетної сфери»

Сума кредітаот 300 000 до 8 000 000 рублів

Термін кредиту (з кроком 6 місяців) від 12 до 300 місяців

Початковий внесок, в% від ціни квартири, зазначеної в договорі участі в пайовому строітельствеот 0%

Розмір процентної ставки,% годових12-12,50%

Умови застосування процентної ставки: Страхування ризику втрати і пошкодження квартири, що купується (страхування здійснюється після реєстрації

права власності); Страхування життя і здоров'я Позичальника / Созаємщиков (ів).

Умови зміни процентної ставки (в процентних пунктах до процентної ставки)

  • Зниження коефіцієнта LTV * нижче 70% (вкл.). Знижка діє з 13 (тринадцятого) процентного періоду на підставі заяви Позичальника / Созаємщиков - 0,50%
  • Відсутність страхування життя і здоров'я Позичальника / Созаємщиков (ів) + 1,00%
  • Позичальник не отримує заробітну плату на рахунок, відкритий в банці ** + 0,20%

* Коефіцієнт LTV - відношення поточної позичкової заборгованості до вартості

квартири за договором участі в пайовому будівництві.

** Умова зміни процентної ставки не застосовується в наступних випадках: 1) Позичальник отримує заробітну плату на картковий рахунок, відкритий в Банку, не менше 1 (одного) місяця; 2) початковий внесок становить понад 49,99%.

Детальніше на сайті Банку - http://web.abr.ru/face/credit/mortgage/constructing/new-meters-wfp/

Довідка про компанію «Термінал-Ресурс»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online