Сбербанк рекордно знизив ставки по іпотеці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Голова правління "Ощадбанку" доповів Володимиру Путіну про виконану роботу за перше півріччя. Чистий прибуток виріс майже на 40% і досягла 317 мільярдів рублів.

Москва, 10 серпня - "Весті.Економіка". Сбербанк з 10 серпня оголосив про зниження процентних ставок і початкового внеску по іпотеці.
"З 10 серпня 2017 р Сбербанк знижує процентні ставки за житловими кредитами на покупку новобудов і квартир на вторинному ринку, а також знижує мінімальний розмір початкового внеску по продукту" Придбання готового житла ", - заявили в банку.
"Поточне зміна - наймасштабніше за всі роки існування іпотеки в Ощадбанку одноразова поліпшення умов по продукту: діапазон зміни складе 0,6-2 п.п., початковий внесок знижено на 5 п.п.", - зазначає найбільша в РФ кредитна організація .
Нові ставки іпотеки на придбання житла в новобудові складуть 7,4-10%, на вторинному ринку 8,9-10%.
Початковий внесок на продукт "Придбання готового житла" тепер становить 15%.
Директор дивізіону "ДомКлік" Ощадбанку Микола Васєв: "В даний час попит на іпотеку виходить на новий рівень і перевищує докризовий. У травні і червні 2017 року в Ощадбанку зафіксовані рекордні видачі в порівнянні з аналогічними періодами минулих років: було видано близько 154 млрд руб . Зростаючий попит обумовлений тим, що співвідношення ставок і цін на нерухомість - максимально вигідні за всю історію іпотеки в Росії. Сьогоднішнє найбільше за всі роки існування іпотечного кредитування в банку одноразова поліпшення умов дозволить при брести житло на максимально вигідних умовах ".
Як повідомляли "Весті.Економіка", Сбербанк в січні-липні 2017 р збільшив кредитування приватних клієнтів до 1 трлн руб., Що на 23% більше, ніж за 7 місяців 2016 р
Приватним клієнтам в липні банк видав понад 170 млрд руб.
Роздрібний кредитний портфель збільшився за місяць на 1,2%, або на 53 млрд руб., Як за рахунок житлових, так і споживчих кредитів і кредитних карт.
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online