На об'єктах ДК «ЦДС» доступна програма «Іпотека без первісного внеску»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ГК «ЦДС»

ГК «ЦДС» і Товариство з обмеженою відповідальністю «Сургутнефтегазбанк» уклали партнерську угоду про надання іпотечних кредитів без початкового внеску для придбання квартир в об'єктах забудовника.

Сургутнефтегазбанк акредитував житлові комплекси, що зводяться ГК «ЦДС», за програмою «Іпотека без первісного внеску» . Згідно з умовами програми, процентна ставка по кредиту з початковим внеском від 0 до 10% в перший рік становить від 11,04% річних. У другій і наступні роки - 12,9% річних за умови страхування життя і здоров'я позичальника. Максимальний термін кредитування - до 30 років. Кредит надається на суму до 8 млн руб.

«Іпотека без первісного внеску - одне з популярних пропозицій на ринку житла, що будується і ми давно шукали надійного партнера, щоб надати нашим покупцям такий інструмент для поліпшення житлових умов. Сургутнефтегазбанк - наш партнер і ми раді розширенню нашої співпраці », - повідомив начальник відділу продажів ГК« ЦДС »Дмитро Сидоренко.

ГК «ЦДС» - один з найбільших забудовників Санкт-Петербурга і Ленінградської області, протягом 17 років успішно працює в сфері житлового будівництва. На рахунку компанії більше 50 завершених проектів новобудов, реалізованих самостійно і в партнерстві з іншими будівельними компаніями.

В даний час «ЦДС» веде будівництво і продаж квартир в Петербурзі і Ленінградській області в 17 житлових комплексах. Це готові і будинки, що будуються, а також проекти комплексного освоєння території.

Довідка про компанію ГК «ЦДС»

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online