Купити квартиру без початкового внеску?

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Ті часи, коли банки видавали   іпотеку без початкового внеску   , Давно закінчилися Ті часи, коли банки видавали іпотеку без початкового внеску , Давно закінчилися. Як бути тепер людям, яким терміново необхідно нове житло, а накопичених грошей немає? Є кілька варіантів, кожен з них має свої позитивні сторони, і свої недоліки.

Так, можна використовувати материнський капітал , Взяти іпотеку під заставу наявної нерухомості, або оформити споживчий кредит. Давайте детально розглянемо кожен з цих варіантів, щоб зрозуміти, який з них може підійти у вашій ситуації.

  • Купити квартиру під заставу нерухомості

Яку нерухомість можна закласти під покупку квартири? По-суті, яку завгодно - це може бути інша квартира, будинок з ділянкою, нежитлове приміщення, або навіть земельну ділянку. Однак вартість нерухомості, що закладається за оцінкою банку повинна бути, як мінімум, на 20% вище вартості квартири, яку ви хочете купити. Зверніть увагу так само і на те, що оцінюватися буде ваша нерухомість з дисконтом в ті ж 20%. Наведемо приклад, щоб стало зрозуміліше. У вас є заміський будинок, і банк оцінив його в 4 мільйони рублів. У такому випадку, ви можете розраховувати на кредит в 3,2 мільйона рублів. Чому ця система працює саме таким чином? Як неважко здогадатися, банк мінімізує ризики за рахунок дисконту, якщо заставу доведеться продавати. До речі, взяти іпотеку під субсидований відсоток, якщо в якості застави виступає об'єкт нерухомості, не вийде. Інакше кажучи, ставка буде від 15% до 17%, залежно від банку.

І звичайно, сам об'єкт нерухомості, який ви плануєте використовувати в якості застави, повинен відповідати певним вимогам. Це не повинна бути частка в квартирі, а також квартира за договором оренди. Нерухомість повинна бути вільна від прав третіх осіб (фізичних і юридичних), і не належати до старого житла. Так що, перш ніж йти цим шляхом, зверніться до кваліфікованого агенту з нерухомості, який допоможе зі збором всіх необхідних довідок.

  • Використовувати материнський капітал в якості початкового внеску

У вас є жаданий сертифікат на отримання материнського капіталу? Ви можете використовувати його в якості початкового внеску на іпотеку. Але і в цьому випадку ставка буде від 15% до 17% (програми з субсидуванням не передбачають материнського капіталу). Крім того, деякі банки до материнського капіталу вимагають внести доплату в розмірі від 5% до 15% від вартості квартири. Не забувайте так само і про те, що за умовами стандартних програм, початковий внесок повинен бути не менше 20%. З огляду на, що материнський капітал на 2015 рік становить 453 тисяч рублів, то ви зможете дозволити собі квартиру за 2 250 000 рублів. За ці гроші сьогодні в Тюмені можна купити повноцінну однокімнатну квартиру.

Про що ще потрібно знати, коли ви використовуєте материнський капітал? По-перше, продати потім квартиру можна буде тільки після дозволу опікунської ради, і тільки з тією умовою, що наступна квартира буде краще для проживання дитини (новий будинок, велика житлоплощу). Крім того, коли купуєте квартиру з використанням материнського капіталу, частка квартири повинна бути оформлена у власність дитини.

  • Взяти кредит на початковий внесок

Ви точно впевнені, що готові виплачувати два кредити? Якщо так, тоді цей варіант для вас підходить. Але при цьому вашу впевненість повинен розділити банк. На виплату кредитів має йти не більше 50% вашого офіційного доходу, інакше іпотеку вам не схвалять. Так само ви можете взяти в розстрочку новобудову - тут початковий внесок буде від 20% вартості квартири, але розрахуватися вам доведеться протягом півроку. Варіант з розстрочкою підійде для тих, хто отримує «сірий» дохід. Якщо ви хочете купити квартиру без початкового внеску, і не знаєте, який із способів підійде вам, зверніться до фахівця з нерухомості і отримаєте повну консультацію.

Як бути тепер людям, яким терміново необхідно нове житло, а накопичених грошей немає?
Чому ця система працює саме таким чином?
Про що ще потрібно знати, коли ви використовуєте материнський капітал?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online