Іпотека з початковим внеском 5% стала реальністю!


З 15 липня 2016 року будівельно-інвестиційний холдинг "Аквілон-Інвест" і банк-партнер ВТБ24 запускають нову спільну іпотечну програму, за якою ви можете придбати квартиру в іпотеку з початковим внеском всього 5%!
Поспішайте, термін дії акції - до кінця літа!
Подробиці ви можете дізнатися:
- в Центральному офісі будівельно-інвестиційного холдингу «Аквілон-Інвест»: м Архангельськ, вул. Попова, 14, Торгово-діловий центр «Аквілон-Інвест», 6 поверх
Телефон / факс: (8182) 65-00-08
Чекаємо вас з понеділка по п'ятницю з 9:00 до 20:00, в суботу з 10 до 16 годин.
- в Северодвінську офісі: м Северодвинск, Морський пр., 15, 3 поверх (вхід з правого торця)
Телефон / факс: (8184) 52-00-00
Чекаємо вас з понеділка по п'ятницю з 9.00 до 18.00, в суботу з 10.00 до 16.00

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дисклеймер:

Будівельно-інвестиційний холдинг «Аквілон-Інвест» (далі Забудовник) спільно з ВТБ24 (ПАТ) (далі Банк) повідомляють про запуск іпотечної програми з початковим внеском всього 5% .Первоначально внесок в розмірі 5% від вартості об'єкта нерухомості досягається за рахунок компенсації Забудовником відсутньої суми початкового внеску Банку. Тобто при оплаті позичальником 5% початкового внеску, інші 15% від вартості об'єкта нерухомості за нього компенсує застройщік.Стандартние умови кредитування Банку за програмою «Іпотека з держпідтримкою. Житло, що будується »в рублях РФ: погашення кредиту - ануїтетними платежами; процентна ставка - 12%. Розмір відсоткової ставки залежить від суми кредиту, терміну кредиту, категорії позичальника. Обов'язковий перший внесок становить не менше 20% від вартості квартири, що купується. Програма «Іпотека з державною підтримкою. Житло, що будується »передбачає обов'язкове страхування за ризиком втрати життя і працездатності на перший рік дії кредиту. У разі оформлення страхового поліса в наступні роки тільки за ризиком втрати або пошкодження квартири, що купується процентна ставка збільшується на 1% річних. Розмір кредиту: для Архангельська - від 600 тис. Руб. до 3 млн. руб. Термін кредиту - від 12 місяців до 30 років (кратно 12 міс.). Забезпечення по кредиту - заставу кредитованого житлового приміщення. На період до оформлення в заставу кредитованого житлового приміщення - різні форми забезпечення, що задовольняють вимогам Банку, в залежності від ступеня будівельної готовності об'єкта нерухомості. Можливі додаткові витрати: Страхування здійснюється відповідно до тарифів страхової компанії (втрати життя і працездатності, втрати (загибелі) або пошкодження квартири, що купується, припинення або обмеження права власності на квартиру (протягом перших трьох років після придбання квартири в кредит), при оренді банківської сейфовой осередку / при використанні безготівкової форми розрахунку / при використанні акредитива; оплата послуг з оцінки об'єкта, що здобувається; витрати, пов'язані з державною реєстрацією догів ра купівлі-продажу / договору пайової участі, закладений; витрати на послуги нотаріуса. Оплата послуг з оцінки здійснюється позичальником самостійно. У випадку невиконання або неналежного виконання клієнтом зобов'язань по поверненню основного боргу і відсотків банк стягує неустойку в розмірі 0,1% величини невиконаного або неналежним чином виконаного зобов'язання за кожний день прострочення. Зазначені умови кредитування дійсні на 15.07.2016 р Детальну інформацію про умови надання продуктів банку і тарифах ви мо жете отримати на офіційному сайті www.vtb24.ru , А також на першу вимогу у всіх філіях і додаткових офісах ВТБ24.

Банк ВТБ 24 (ЗАТ). Генеральна ліцензія Банку Росії № 1623.

8 (8182) 65-69-01

8 (800) 100-24-24 (дзвінок по Росії безкоштовний)

www.vtb24.ru , Вікова категорія інформаційної продукції - 0 +.

Реалізацією квартир займається будівельно-інвестиційний холдинг «Аквілон-Інвест».

Термін дії акції: з 15.07.2016 р по 31.08.2016 р Реклама.



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online