Нахабні претензії Польщі до України: в мережі дали жорстку відповідь

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Заяви польської влади створюють підгрунтя для появи в Україні антипольських настроїв.

Про це у своєму Facebook написав народний депутат від Блоку Петра Порошенка Олександр Бригинець.

"В Україні немає антипольських настроїв. Це факт на сьогодні на ранок ... А на завтра на ранок - невідомо. Влада України буде зваженою і стриманою, але заяви чує не тільки влада. Цілком допускаю, що вже на найближчих виборах ми побачимо українську політсилу з антипольськими гаслами ", - зазначив він.

За його словами, "окремі польські діячі щиро думають, що поляки ніколи не були окупантами для українців, що не було пацифікації та інших неприємних речей".

"Може, Сейму варто прибрати з влади людей з націоналістичними антиукраїнськими поглядами? Переконаний, що напругу у відносинах не потрібен не тільки Україні, але і Польщі. Зрештою, головний бенефіціар цієї напруги - містер Кремль", - додав нардеп.

Зрештою, головний бенефіціар цієї напруги - містер Кремль, - додав нардеп

Як писав "Обозреватель", президент Польщі Анджей Дуда заявив, що його український колега Петро Порошенко не має тримати на важливих посадах людей, які мають "відверто антипольські погляди".

Підписуйся на наш Telegram . Отримуй тільки найважливіше!

Може, Сейму варто прибрати з влади людей з націоналістичними антиукраїнськими поглядами?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online