iPhone 8 в МТС: розстрочка до 24 місяців і 10 ГБ мобільного інтернету в подарунок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

У наших салонах та інтернет-магазині стартував продаж нового покоління смартфона Apple - iPhone 8 з 64 ГБ і 256 ГБ вбудованої пам'яті. Обидві версії гаджета доступні в розстрочку до 24 місяців без початкового внеску. За покупку будь-якої з них ми надаємо бонус - 10 ГБ мобільного інтернету.

За покупку будь-якої з них ми надаємо бонус - 10 ГБ мобільного інтернету

На відміну від попередніх смартфонів Apple, задня кришка iPhone 8 виконана із загартованого скла. Це не тільки додало пристрою ще більш стильний зовнішній вигляд, а й дозволило йому підтримувати бездротову зарядку. Гаджет також оснащений потужним в історії лінійки процесором A11 Bionic, який забезпечує найвищу серед «розумних» телефонів продуктивність. Екран новинки, в свою чергу отримав функцію автоматичного регулювання кольору, завдяки чому відображає натуральну картинку при будь-якому освітленні.

З інших поліпшень iPhone 8 в порівнянні з попередніми моделями сімейства можна відзначити вдосконалені камери. Тепер на смартфон можна знімати фотографії з гармонійним розмиванням фону, а також приголомшливі відеоролики в дозволі 4K при 60 кадрах в секунду. А за рахунок спалаху True Tone Quad-LED зроблені на iPhone 8 Селфі виглядають ще більш ефектно і в той же час природно.

На обидві версії iPhone 8 діє розстрочка тривалістю до 24 місяців з початковим внеском 0 руб. При бажанні смартфон можна придбати одним платежем, розмір якого для модифікацій з 64 ГБ і 256 ГБ пам'яті становить 2 039,00 руб. і 2 469,00 руб. відповідно. Незалежно від способу покупки ми даруємо кожному його власникові 10 ГБ мобільного інтернету.

В нашій мережі кожна версія iPhone 8 представлена ​​в трьох кольорах: «сірий космос», сріблястою і золотистою.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online