Повернення такс фрі в Москві та інших містах Росії

  1. Такс фрі в Росії
  2. Такс фрі в Москві за формами Premier TAX FREE і Worldwide TAX FREE
  3. Повернення такс фрі за формами Global Blue і Tax Refund в Банку Інтеза
  4. Повернення Tax Free тільки за формами Tax Refund в операційних офісах і філіях Банку Інтеза
  5. Повернення Tax Free тільки за формами Global Blue в Банку «СЛАВІЯ»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Якщо ви не встигли отримати повернення податку такс фрі (ПДВ) за кордоном через брак часу або довгих черг, є можливість зробити це вдома після повернення.

Найголовніше, що треба зробити в аеропорту вильоту - це поставити в офісі митної служби експортний митний штамп на формах (квитанціях) Tax Free, що підтверджує вивезення куплених речей. Без цього штампа повернення ПДВ отримати неможливо.

Нагадаємо, що треба мати при собі для отримання відмітки митниці в аеропорту вильоту:

  1. Паспорт громадянина, який постійно проживає за межами Європейського Союзу або іншої країни, в якій робилися покупки.
  2. Роздруківку квитка або посадковий талон на рейс
  3. Заповнену форму Tax Free і оригінали касових чеків на куплені товари. Особисті дані у формі треба заповнювати латиницею. Зразок заповненої Tax Free Form з поясненнями наведено на сайті компанії-оператора Global Blue .
  4. Куплені товари (в оригінальній упаковці і не були у вжитку), вписані в такс фрі форми. У деяких випадках митники можуть зажадати пред'явити покупки.

Прибувши в аеропорт, ви можете зареєструватися на рейс до відвідування митниці. Але при цьому багаж з купленими товарами здавати не слід, поки не отримаєте позначку митниці на формах такс фрі. Після цього багаж можна здавати. Якщо покупок трохи і правила авіакомпанії допускають їх перевезення в салоні літака без доплати, речі можна залишити в ручній поклажі.

[Комфортний і недорогий трансфер КівіТаксі ]

Такс фрі в Росії

У Росії є кілька банків, які за угодою з компаніями-операторами здійснюють повернення ПДВ готівкою. Останні роки число таких банків постійно скорочувалася, так як частина банків припинили свою діяльність через відкликання ліцензії ( «ПЧРБ Банк», Майстер банк, банк у «Фінaнcoвий cтaндapт»), інші перестали надавати ці послуги (ВТБ-24, МДМ, СМП Банк ).

В інтернеті дуже багато застарілої інформації, автори якої часто не вказують дати публікації, і читачам важко відрізнити таку інформацію від актуальної. Тому, рекомендуємо перевіряти такі відомості на сайтах банків або за телефонами їх гарячих ліній.

Документи, необхідні для отримання повернення ПДВ в банку:

  • Форма такс фрі з печаткою митної служби.
  • Касові чеки (оригінали) на покупки.
  • Закордонний і російський паспорти.
  • Заява (оформлюється в банку).

Список банків та їх відділень станом на 1 грудня 2017 року наводиться нижче.

[Готелі Москви на booking.com. спецпропозиції]

Такс фрі в Москві за формами Premier TAX FREE і Worldwide TAX FREE

З січня 2017 року повернення за формами Premier TAX FREE і Worldwide TAX FREE можна отримати в Москві в аеропорту Домодєдово в операційних касах «ДОМ-БАНКУ»:

  • 1 поверх, зона прильоту міжнародних ліній (ліворуч від 1-го входу);
  • 1 поверх, зона прильоту внутрішніх ліній (праворуч від 3-го входу).

Розташування операційних кас на схемі аеропорту Домодєдово можна подивитися в статті: « Аеропорт Домодєдово: схема, приліт і виліт, повернення такс фрі, безкоштовний інтернет, громадський транспорт ».

Операційна каса «ДОМ-БАНКУ» в залі прильоту внутрішніх ліній

Відшкодування виплачується в Російських рублях за курсом конвертації Банку на день видачі.
Комісія за видачу готівки становить 2 (два) євро по одній формі.

Операційні каси працюють цілодобово.

Телефони Будинок-Банку: + 7-495-765-38-49, (496) 797-51-08.

Повернення такс фрі за формами Global Blue і Tax Refund в Банку Інтеза

За обом компаніям-операторам Банк Інтеза здійснює повернення в Москві, Санкт-Петербурзі і Калінінграді в наступних відділеннях.

Москва. Операційні офіси і режими роботи:

  • «Зацепа, 24», будні: 9: 00-19: 00, суб .: 10: 00-13: 00;
  • «Садова-Черногрязская, 16», будні: 9: 00-19: 00;
  • «Великий Гнездніковскій, 1», будні: 9: 00-19: 00, суб .: 10: 00-13: 00.

Санкт-Петербург. Операційні офіси і режими роботи:

  • «Московський, 125», будні: 9: 00-19: 00, суб .: 10: 00-13: 00;
  • «Куйбишева, 15», будні: 9: 00-19: 00;
  • Північно-Західний філія АТ «Банк Інтеза», будні: 9: 00-17: 00.

Калінінград: Операційний офіс «Сержанта Колоскова, 4А».

Понеділок-четвер: 9: 00-16: 30, п'ятниця: 9: 00-15: 30

Повернення Tax Free тільки за формами Tax Refund в операційних офісах і філіях Банку Інтеза

Барнаул: «Красноармійський, 15»
Владивосток: Далекосхідний філія

Єкатеринбург: Уральський філія; «Гагаріна, 31»; «До Лібкнехта, 16 ».
Казань: «Островського, 87».
Краснодар: «Пушкіна, 44»; «Тургенєва, 83».
Красноярськ: «Леніна, 113».
Нижній Новгород: Приволзький філія; «Студена, 9».
Новосибірськ: Сибірський філія; «Геодезична, 2/1».
Омськ: «10 років Жовтня, 43»; «70 років Жовтня, 24»; «Маяковського, 81».
Ростов-на-Дону: Південний філіал.
Самара: «Л. Толстого, 29 ».
Сочі: «Несебрская, 6».
Томськ: «Трифонова, 22».
Тюмень: «Радянська, 51».
Уфа: «Карла Маркса, 40».
Челябінськ: «Радянська, 25».

Повернення Tax Free тільки за формами Global Blue в Банку «СЛАВІЯ»

Санкт-Петербург: Філія АКБ «СЛАВІЯ», провулок Гривцова, д. 4 літера А.

Псков: Філія АКБ «СЛАВІЯ», вул. Радянська, д. 31.

До недавнього часу послуги з відшкодування ПДВ надавав також СМП Банк. Але в даний час на його сайті розміщено повідомлення, що з технічних причин прийом чеків такс фрі тимчасово призупинено. Про терміни відновлення в банку поки нічого конкретного не кажуть.

Можливі зміни і в перерахованих вище банках. Для перевірки актуальності інформації про відшкодування ПДВ наводимо телефони гарячих ліній та адреси відповідних сторінок на офіційних сайтах:

Список банків, які відшкодовують ПДВ, досить короткий. Крім того, в перерахованих банках повертається ПДВ по обмеженому числу компаній-операторів. У тих містах, де відсутня можливість отримати відшкодування ПДВ в банку, залишається варіант отримання грошей на банківську карту після висилки форм поштою.

Якщо ви не опустили проштамповану митниками такс фрі форму і чеки в поштову скриньку в аеропорту, покваптеся зробити це вдома.

Часто виникає питання, чи треба клеїти марки на передплачений конверт, який видають в магазинах разом з формою Tax Free. Хтось не приклеює марки, і конверт благополучно доходить до адресата. Кому-то пошта повертає конверт з документами через відсутність марок.

У правилах Tax Free записано, що в передплачених конверті можна безкоштовно надсилати документи тільки в країні, де відбувалися покупки. Тому не економте на марках. Ви можете втратити набагато більше, якщо порушите терміни повернення документів такс фрі або не вкладеться в період їх дії.

У разі, коли ви отримуєте відшкодування ПДВ в міських офісах повернення (в країні, де робилися покупки), необхідно, щоб проштампована митниками Tax Free форма і чеки були отримані компанією-оператором протягом 21 дня після дати отримання повернення. В іншому випадку вся сума повернення буде знята з вашої кредитної картки, яку ви використовували в якості гарантії. Ці гроші повернуть на карту, коли такс фрі документи прийдуть. Крім того, буде знято ще сума штрафу (у Global Blue - 15 відсотків від суми повернення), яка не повертається.

Правила Tax Free і період дії документів в кожній країні і у компаній-операторів різні (від 6 тижнів до 5 років), тому перед поїздкою за кордон бажано з ними ознайомитися.

Якщо фірмового конверта у вас немає, відправляйте документи в звичайному конверті рекомендованим листом. Адреса, куди їх відправляти, треба дивитися на сайті компанії-оператора. Наприклад, адреса Центру обробки Global Blue (найбільшої компанії-оператора):

Global Blue
POBOX 363
810 00 Bratislava
Slovakia
Europe.

Перед відправкою перевірте, що до форми такс фрі докладено всіх оригінали касових чеків, і вона правильно заповнена, в тому числі, номер банківської карти і адресу своєї електронної пошти, за яким можна буде зв'язатися, якщо виникнуть питання.

Радимо всі надіслані документи сфотографувати на смартфон і переконатися, що текст на фотографіях розбірливий. За номерами форм на сайті компанії-оператора можна відстежити етапи обробки документів (у Global Blue, наприклад, за номером DOC ID під штрихкодом на Tax Free Form).

Повернення ПДВ буде перерахований на банківську карту через 2-3 тижні після доставки форм компанії-оператору (за умови, що все оформлено правильно). Додайте до цього терміну ще час на доставку документів поштою. Тому треба намагатися відправляти документи в аеропорту вильоту за кордоном. Це заощадить і час, і гроші на пересилку.

Про повернення такс фрі за кордоном можна прочитати статті:

Повернення такс фрі в аеропорту Барселони Barcelona-El Prat.

Повернення такс фрі в містах Жироні, Ллорет-де-Мар і в аеропорту Жирони.

Лондонський аеропорт Хітроу, термінал 4: прилітаємо - летимо.

Safetravels.info

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online