velcom - VOKA - тепер і на приставках Xiaomi Mi Box 3

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В асортименті обладнання компанії velcom з'явилися телевізійні приставки   Xiaomi Mi Box 3

В асортименті обладнання компанії velcom з'явилися телевізійні приставки Xiaomi Mi Box 3 . А значить, способів дивитися сервіс VOKA, який доступний в мережі будь-якого білоруського оператора, стало ще більше. Пристрій дає можливість дивитися більше 80 телеканалів (з яких більше 10 йдуть в HD якості), популярні фільми та найбільш рейтингові серіали планети, а також контент в 4К-дозволі.

префікс підтримує відео з роздільною здатністю 4К зі швидкістю 60 кадрів в секунду, звук Dolby Digital Plus і контент HDR. Технічні характеристики: чотирьохядерний процесор з частотою 2 ГГц, 2 Гб оперативної пам'яті, 8 Гб постійної пам'яті.

Mi Box 3 підтримує двох діапазонний WiFi 2,4 ГГц і 5 ГГц. З додаткових корисних функцій - підтримка Google Cast, що дозволяє транслювати зображення з ноутбука або смартфона на ТВ-екран.

Працює пристрій на операційній системі Android TV , Яка спеціально адаптована для використання на приставках і телевізорах.

Пристрій дуже компактно і впишеться в будь-який інтер'єр. У комплекті йде зручний і ергономічний пульт управління, що працює по Bluetooth, що дозволяє не направляти пульт на приставку для її управління. Крім того, пульт забезпечений мікрофоном, який дозволяє здійснювати голосовий пошук. Окремо хотілося б відзначити підтримку протоколу HDMI CEC - за допомогою пульта сучасного телевізора можна так само управляти меню приставки.

Приставка Xiaomi Mi Box 3 значно розширює функціональність телевізора: з її допомогою можна переглядати відео з зовнішніх джерел або в онлайн-режимі без копіювання на носій, а також грати в ігри і запускати інші Android-додатки прямо на великому екрані. В тому числі, і додаток VOKA : Досить завантажити його з Google Play - і отримати доступ більш ніж до 80 телеканалам і бібліотеці з 10 тис. Фільмів з найактуальніших онлайн-кінотеатрів з преміальним контентом від HBO, Fox, Showtime, Starz і BBC. Володарі приставки зможуть по достоїнству оцінити доступний в пакеті «Амедіатека» контент в дозволі 4К - наприклад, документальні серіали від BBC «Планета Земля 2» і «Мисливці».

Для перегляду 4К-контенту, крім приставки Xiaomi Mi Box 3, потрібен телевізор, що підтримує технологію 4К, а також доступ в інтернет на швидкості не нижче 30 Мбіт / сек.

У разі перегляду VOKA через 3G-мережу velcom, яка охоплює понад 96% території Білорусі, інтернет-трафік не тарифікується. Можна також скористатися мережами інших операторів і оцінити всі переваги сервісу, навіть не будучи абонентом velcom.

Користувачі додатка VOKA отримують можливість управляти підписками послуги прямо на телевізорі, налаштовувати різні профілі користувачів з урахуванням вікових категорій та особистих уподобань, «перемотувати» ефір, ставити його на паузу, щоб повернутися до перегляду в зручний час. При цьому до аккаунту можна підключити до п'яти різних пристроїв і відновити перегляд на будь-якому з них.

Приставку Xiaomi Mi Box 3 можна придбати за 230 рублів - як в інтернет-магазині , Так і у флагманському центрі продажу та обслуговування velcom на Інтернаціональній, 36.

Цифрове ТБ VOKA дозволяє дивитися більше 80 рейтингових телеканалів, в тому числі 10 в HD-якості на смартфоні, планшеті, комп'ютері або телевізорі. Підписка коштує 42 копійки в день. Глядачам також доступні кінозали, онлайн-кінотеатри MEGOGO і «Амедіатека» з відомими серіалами від HBO, Fox, Showtime, Starz і BBC. Перші 7 днів усім контентом можна користуватися безкоштовно.

Нагадуємо, що користувачам тарифів «Комфорт 16+», «SMART Нескінченний», «Бізнес-клас», «WEB 10 + VOKA» і lemon, а також інтернет-пакетів «3000 + VOKA ТВ» і «5000 + VOKA ТВ» свій пакет VOKA ТВ (більше 60 каналів) доступний безкоштовно за замовчуванням.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online