Вадим Кстенін: «У Воронежі побудують пристань для водних трамваїв»

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Головна   Прес-релізи   23

Головна Головна   Прес-релізи Прес-релізи

23.08.2018, 14:57

Глава Воронежа Вадим Кстенін відвідав один з найбільших парків Залізничного району - «Дельфін», загальна площа якого становить понад 58 тисяч кв. м.

У 2012 році він був оформлений в муніципальну власність і знаходиться на обслуговуванні МКП «Екоцентр».

Як доповів главі міста віце-мер Олексій Антілікаторов, два роки тому «Дельфіну» було присвоєно статус особливо-охоронюваної території місцевого значення. Концепція розвитку парку була розроблена молодими воронежськими архітекторами, що стали переможцями «Осінньої школи« Зодчество VRN 2017 ».

- Ми плануємо, що вже влітку наступного року жителі і гості міста побачать перші зміни в парку. В першу чергу, тут з'явиться дорожньо-тропиночная мережу і сучасна дитяча та спортивне обладнання. Зазначу, що раніше встановлені майданчики ми перенесемо на інші території Лівобережного та Залізничного районів, які перетворяться вже в наступному році. У нас великі плани на їх благоустрій. Я часто читаю відгуки воронежцев в мережі Інтернет, де багато наших жителі цілком правильно нарікають, що останнім часом дуже сильно змінився тільки центр. Наше завдання зробити привабливими все території міста, в тому числі і лівого берега, - сказав Вадим Кстенін.

Глава Воронежа підкреслив, що в парку будуть розміщені атракціони, встановлено колесо огляду (висотою не менше 65 метрів), фонтан, а також реконструйований маяк.

- У Воронежі зовсім скоро може з'явитися пристань для водних трамваїв. Взагалі цей парк унікальний тим, що першим в місті він буде зданий в концесію. Саме ця форма розпорядження муніципальним майном дозволить нам зберегти парк у власності (включаючи всі об'єкти, побудовані на його території), зробивши його центром тяжіння відразу для двох районів міста. Що стосується перспектив передачі в концесію, то у нас вже з'явився потенційний інвестор. Однак підкреслю, що остаточно долю парку вирішать наші жителі. Я запрошую всіх небайдужих воронежцев взяти участь в публічному обговоренні концепції парку «Дельфін», яке пройде 24 серпня в 16 годині в Будинку архітектора, - сказав глава Воронежа Вадим Кстенін.

Орієнтовна вартість реалізації проекту складає близько 150 мільйонів рублів. Парк планується упорядкувати за рахунок коштів інвестора протягом двох років.


BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online