Будівельник Енгельського ТЦ «Лазурний» розпланував берег Волги під новий мікрорайон з хмарочосами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Адміністрація Енгельського району оголосила про публічне обговорення проекту планування території у волзького берега Адміністрація Енгельського району оголосила про публічне обговорення проекту планування території у волзького берега. Головним інтересантом виступає компанія ТОВ «Строй-Сервіс-2».

Зауваження та пропозиції громадян щодо проекту адміністрація готова приймати до 21 червня, на 26 червня призначені самі слухання.

Територія, забудову якої громадянам запропонують обговорити, відмежована вулицею Студентською, 1-м Геологічним проїздом, територією коледжу професійних технологій і власне волзьких берегом. Це вже не центр міста, престижні багатоповерхівки Шуров гори і набережна залишаються далеко позаду. Велика частина планованої території пустує. Територія, забудову якої громадянам запропонують обговорити, відмежована вулицею Студентською, 1-м Геологічним проїздом, територією коледжу професійних технологій і власне волзьких берегом

Тільки ближче до вулиці Серафимовича знаходиться територія споруджуваного житлового комплексу «Волзький смарагд». Його і зводить замовник проекту планування - ТОВ «Строй-Сервіс-2». Компанія, очолювана гендиректором Володимиром крем'яні, добре відома в Енгельсі як перший забудовник ТРЦ «Лазурний». У «Волзького смарагду» на Студентській здана перша 19-поверхова блок-секція і до кінця червня має бути введена наступна.

Працювала над проектом компанія самостійно, але залучаючи сторонніх проектувальників. Проект передбачає будівництво цілого мікрорайону з багатоквартирних будинків висотою 5, 11 і 16 поверхів, а разом з ним дитячого садка на 160 дітей, школи на 275 учнів з перспективою розширення до 860 учнів після будівництва додаткового корпусу, а також ряду підприємств і установ обслуговування.

Під школу пропонується реконструювати вже існуючу будівлю коледжу. Уздовж берега Волги планується збудувати дамбу для захисту району забудови від затоплення. Під школу пропонується реконструювати вже існуючу будівлю коледжу

Весь мікрорайон підрозділяється умовно на 3 житлових групи. Перша, крім будинків, включає в себе також спорткомплекс, суспільно-діловий центр і автомийку, друга - дитячий садок і школу, третя, яка перебуває найближче до Волзі - рекреаційну зону. Загалом має бути побудовано близько 7 будинків, загальна площа нового житлового фонду за проектом складає 56,3 тисячі кв. метрів - це 836 квартир.

У нових будинках планується відкрити вбудовані магазини, кафе, аптеки, відділення Ощадбанку і хімчистку. У 2-й житловій групі проектом передбачена також багаторівнева парковка на 100 машин.

До зими 2018 року «Строй-Сервіс-2» освоював волзький берег у Студентській разом з іншим великим місцевим забудовником - ТСУ «Енгельсстрой» Анни Сеноженской. Але потім «Енгельсстрой» з якихось причин відмовився брати участь у проекті. Постановою адміністрації Енгельського МР від 1 лютого «Строй-Сервісу» дозволили готувати проект планування самостійно. Його і повинні тепер розібрати на слуханнях.

Крім «Волзького смарагду» в роботі у компанії знаходиться ще два житлового, всі вони повинні бути введені в експлуатацію до кінця року. ЖК «Лазурна симфонія» на вулиці Свердлова в Енгельсі включає два 16-поверхових будинки. Перша черга будівництва вже готова, друга повинна завершитися в 4 кварталі. В Балаково компанія зводить ЖК «Гагарінський висоти» на вулиці Чернишевського, 122, його повинні ось-ось ввести в експлуатацію - терміном здачі значиться 2 квартал поточного року.

Довідка «БВ». ТОВ «Строй-Сервіс-2» діє в Енгельсі з 2002 року. Засновником і гендиректором компанії виступає Володимир Кремньов. Основний вид діяльності організації - торгівля, додатковий - житлове та нежитлове будівництво. Виручка компанії в 2016 році склала 441,7 млн ​​руб.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online