NEWSru.com :: План призову до Внутрішніх військ МВС РФ збільшено вдвічі

План призову до Внутрішніх військ МВС РФ збільшено вдвічі

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

В ході весняного призову, який починається 1 квітня, на військову службу до внутрішніх військ (ВВ) МВС РФ буде призвано близько 50 тисяч новобранців, повідомив заступник голови МВС РФ, головнокомандувач ВВ генерал армії Микола Рогожкін.

"У зв'язку зі зменшенням термінів військової служби до одного року план призову в наші війська збільшився, в порівнянні з минулим роком, майже в 2 рази. Близько 50 тис. Призовників будуть направлені на строкову службу з усіх регіонів Росії", - сказав в п'ятницю Рогожкін .

Головком пообіцяв, що військовослужбовці-строковики не направлятимуть в район бойових дій, в тому числі на Північний Кавказ, повідомляє "Інтерфакс" .

Тим часом напередодні в Міноборони РФ не виключили, що план весняного призову в 305 тисяч чоловік може бути зменшений.

Як заявив на прес-конференції в четвер статс-секретар - заступник міністра оборони РФ генерал армії Микола Панков: "Нехай нас буде менше, але ми будемо краще". "Нехай буде некомплект", - додав Панков.

Напередодні, в середу в Москві почала роботу "гаряча" телефонна лінія з питань весняного призову до лав збройних сил, повідомила перший заступник мера в уряді столиці Людмила Швецова. Вона повідомила номер "гарячої лінії": 633-63-47.

"Перед нами стоїть складне завдання. З одного боку, необхідно зробити все, щоб виконати призовної план, але в той же час ми повинні не допускати випадків ігнорування прав призовників, а також їх сімей", - сказала Швецова.

"Ця" гаряча лінія "працюватиме протягом всієї призовної кампанії, і москвичі завжди зможуть оперативно отримати відповіді на свої запитання, а також дати нам сигнал про можливі порушення", - зазначила перший заступник мера. Вона повідомила, що під час проведення минулого призовної кампанії на її ім'я прийшло дев'ять скарг.

Зі свого боку, керівник департаменту охорони здоров'я Москви Андрій Сельцовський розповів на засіданні, що медики провели моніторинг призовників. "Всього в столиці близько 60 тис. Молодих людей підлягають призову, близько 36%, за нашими відомостями, не придатні за станом здоров'я", - повідомив Сельцовский.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online