З Москви до Севастополя запустять новий автобус

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Фото: ТАСС / Світлана Спіріна

З Москви до Севастополя запустять новий автобусний маршрут, повідомляє прес-служба компанії "Мособлвокзали".

Автобуси почнуть курсувати з 29 липня. Вони будуть відправлятися від центрального автовокзалу (станція метро "Щолківська") о 10.00 раз в два дні. Маршрут пройде через Керч, Феодосію, Сімферополь. У Севастополь автобуси будуть прибувати о 19.20 наступного дня.

Попередня електронна продаж квитків на рейс відкрита на сайті перевізника . Крім того, тут розміщена інформація про тарифи на проїзд і провезення багажу.

За словами гендиректор компанії "Мособлвокзали" Олександра Журковского, зараз з Центрального автовокзалу в Крим щотижня виїжджають близько 300 осіб, а квитки продані на два тижні вперед.

"Як правило, на серпень припадає найбільша кількість відпусток, число бажаючих відпочити на узбережжі збільшиться. Сподіваємося, що введення нового автобусного маршруту Москва - Севастополь дозволить забезпечити попит на кримський напрямок", - сказав він.

Відзначимо, що зараз працює маршрут Москва - Ялта. Автобуси відправляються від Центрального автовокзалу по понеділках, четвергах, п'ятницях і суботах.

Посилання по темі

Раніше M24.ru повідомляло, що біля станції метро "Щолківська" побудують новий автовокзал. Роботи планується завершити до 2018 року. При цьому будівля чинного автовокзалу реконструюють і воно частково збереже свою транспортну функцію.

Новий автовокзал буде побудований в рамках створення транспортно-пересадочного вузла в районі станції "Косино-Ухтомський". Це дозволить знизити пасажиропотік на автовокзал біля "Щелковской".

Центральний автовокзал (в народі його називають Московський або Щелковский) розташований біля станції метро "Щолківська". Щодня з нього відправляються близько 30 тисяч пасажирів, у добу виконується понад 1,6 тисячі рейсів.

На даний момент автовокзал здійснює перевезення по п'яти великі напрями: Західне (Мінськ, Кишинів, Світлогорськ, Тирасполь), Східне (Йошкар-Ола, Набережні Челни, Іваново), Південно-Східне (Волгоград, Саранськ, Касимов), Північне (Санкт-Петербург , Псков, Кострома) і Південне (Воронеж, Краснодар, Владикавказ).

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online