Візи в Латвію

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

ВІЗИ ЛАТВІЯ

Оформляйте візу разом з нами!

Латвія - одна з найближчих до Бел Латвія - одна з найближчих до Бел   Арус країн Євросоюзу Арус країн Євросоюзу. Відстань між Мінськом і Ригою становить всього 520 км. Також так країна є однією з найбільш російськомовних країн Євросоюзу: більше 80% населення володіють російською мовою. Саме тому оформлення шенгенської візи в Латвію не втрачає своєї актуальності у білорусів. Бажаєте відпочити на Балтійському узбережжі і насолодитися видами середньовічних замків? Може бути, у вас з'явилися ділові партнери, і потрібно підписати контракт? А може, ваша дитина або ви самі вирішили навчатися за кордоном? Допомогти вам здійснити ці та інші цілі допоможе візовий відділ агентства BookYourStudy. З нами відкрити візу легко і просто. Ми допоможемо кожному оформити візу в Латвію в Мінську, Гродно, Гомелі, Вітебську, Бресті по самим приємним цінами.

«BookYourStudy» допоможе:

  • оформити візи різних типів (довгострокові / короткострокові / студентські / туристичні / бізнес візи),
  • заповнити візову анкету,
  • зібрати необхідні документи,
  • оформити і подати документи до консульських відділів посольств,
  • підготувати до проходження інтерв'ю в посольстві,
  • подати документи за вас (при наявності довіреності і з дозволу посольства),
  • замовити кур'єрські послуги.

Залежно від мети вашого візиту до Латвії ми допоможемо оформити Вам наступні візи:

Туристична Віза в Латвію

Латвія - одна з найближчих до Білорусі країн Європейського союзу, що володіє унікальною історією. Сучасна Латвія - це приголомшливі курорти на березі Балтійського моря, фестивальна Юрмала і молодіжна Рига, історичні міста з їх вузькими романтичними вуличками, музеї, картинні галереї, театри і, звичайно ж, відмінний шопінг. Якщо ви мрієте відпочити на Балтійському узбережжі, ознайомитися з місцевими пам'ятками, погуляти по вуличках Риги і не мають наміру займатися бізнесом або працевлаштуватися - даний тип візи ідеально підходить вам.

Бізнес Віза в Латвію

Бізнес віза в Латвію є типом шенгенської візи, призначеної для ділових поїздок і здійснення переговорів з латвійськими партнерами. Відмінною особливістю даної візи є те, що при повторному зверненні в консульство Латвії можна запитувати візу на 2 роки, тобто оформлення бізнес візи є одним з найпростіших способів отримання мультишенген. Дана віза дозволяє знаходитися на території Латвії з метою бізнес співробітництва і ідеально підійде тим, хто працює в міжнародних компаніях і співпрацює з партнерами з Латвії

Студентська Віза в Латвію

З кожним роком все більше білорусів прагнуть вступити до університетів в Латвії. І це не дивно, адже латвійські ВНЗ пропонують високоякісну європейську освіту за демократичними цінами. Однак дуже важливо грамотно оформити всі документи, інакше вас можуть депортувати з країни. І в першу чергу потрібно відкрити студентську візу в Латвію, яка відрізняється від звичайної Шенгенської візи, і є національною візою категорії D. Відкрити цю візу можна на підставі довідки-запрошення, виписки з банківського рахунку, а також повного пакету документів.

  1. Ми підберемо вірний тип візи в Латвію саме для Вас.
  2. Проведемо безкоштовну консультацію.
  3. Професійно і швидко заповнимо всі необхідні документи.
  4. Виконаємо все в максимально короткі терміни.

За більш детальною інформацією та консультацією ви можете звернутися по телефону +3744 507 90 00

Бажаєте відпочити на Балтійському узбережжі і насолодитися видами середньовічних замків?
Може бути, у вас з'явилися ділові партнери, і потрібно підписати контракт?
А може, ваша дитина або ви самі вирішили навчатися за кордоном?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online