Салат з куркою, горіхами і виноградом

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Вперше спробувала цей салат в гостях і не могла відірватися, такий він смачний і приємний, дуже, до речі, ситний

Вперше спробувала цей салат в гостях і не могла відірватися, такий він смачний і приємний, дуже, до речі, ситний. Поєднання продуктів дуже вдале, смак приголомшливий. Не можу навіть пояснити, що саме дає такий ефект - виноград з куркою або горіхи з виноградом, або ж все разом ... Пікантності додає також сир. Майонез я порадила б заважати зі сметаною 1: 1 щоб його полегшити. Отже, приступимо до його приготування.
Складові:

  • кілька листів салату
  • 500 гр. курячої грудки
  • 300 гр. печериць
  • 15 - 20 штук волоських горіхів
  • 6 штук курячих яєць
  • 200 гр. твердого сиру
  • майонез
  • сметана
  • виноград без кісточок для прикраси

Для початку потрібно підготувати всі необхідні інгредієнти. Тобто курячу грудку потрібно відварити до готовності в підсоленій воді, потім порізати на невеликі скибочки і розділити по волокнам так, щоб вийшли маленькі шматочки курячої грудки. Гриби (краще шампіньйони) добре промити, дати стекти, порізати дрібно і підсмажити на вершковому маслі. Ядерця волоських горіхів підсмажити на сухій сковороді і дрібно-дрібно подрібнити ножем або за допомогою інших підручних засобів, як вам буде зручно. Яйця відварити до готовності.
Тепер головне - укласти всі підготовлені продукти шарами, змащуючи соусом зі сметани і майонезу, взятих в рівних частинах. Отже, викладіть на потрібне вам блюдо попередньо промиті і просушені листя салату, потім викладіть шар курячої грудки, змастіть майонезом-сметанним соусом, потім викладіть шар смажених грибів і знову майонез зі сметаною. Отримане щедро посипте товченими горіхами і потім потріть зверху яйця на крупній тертці, знову соус. Наступний шар - шар твердого сиру і соус. Отже, основа готова - залишилося найприємніше -украсіть салат.
Візьміть киш-миш без кісточки, промийте, дайте воді гарненько зійти, потім поріжте кожну виноградинку навпіл. І отриманими половинками винограду прикрасьте салат по колу, починаючи з його заснування. Для ефектності можна вкрап зернами граната або виноградом іншого кольору, наприклад темно-синім. Все залежить від вашої фантазії ну і, природно, почуття міри.
Салат готовий. Завдяки використанню сметани, він вийшов трохи «полегшеним», а поєднання підібраних інгредієнтів, на мій погляд, дуже вдало. Їжте на здоров "я!

Осінь повноправно вступила в свої права, а отже не за горами чергова епідемія ГРЗ - грип повинен знати кожен і бути готовим до боротьби із захворюванням на всі 100%. А краще за все не хворійте!

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online