У школах, дитсадках і вузах Києва перевірять відеоспостереження після теракту в Керчі

  1. Орфографічна помилка в тексті:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

18 жовтня 2018, 12:54 Переглядів:

Після теракту в включеному Криму влада Києва доручили перевірити роботу системи відеоспостереження у всіх столичних школах, дитячих садах та інших навчальних закладах. Про це повідомили в прес-службі КМДА.

"Ви знаєте про трагедію, яка сталася в місті Керч. 20 осіб, більшість з яких підлітки, загинули, велика кількість поранених. Я спілкувався з керівником київської поліції по попереджувальним заходам. Також я дав доручення міським службам перевірити всі системи відеоспостереження, в першу чергу - у всіх навчальних закладах столиці ", - розповів мер міста Віталій Кличко.

Всі дитсадки і школи столиці обладнані системами відеоспостереження, дані з яких передаються в міський дата-центр. Цими даними користуються і правоохоронні органи.

Нагадаємо, 17 жовтня в окупованому Росією Криму сталася страшна трагедія - в Керченській політехнічному коледжі влаштували стрілянину з автомата, після чого в їдальні навчального закладу спрацював вибуховий пристрій, начинений металевими предметами.

Число жертв зросла до 20 осіб . Повідомляється також про близько 80 постраждалих, деяких збираються везти з Керчі в Москву.

Читайте найважливіші та найцікавіші новини в нашому Telegram

18 жовтня 2018, 12:54 Переглядів:   Після теракту в включеному Криму влада Києва доручили перевірити роботу системи відеоспостереження у всіх столичних школах, дитячих садах та інших навчальних закладах Київ

, школи , мер , КМДА , дитячий садок , Кличко , поліція , Керч , Віталій Кличко , відеоспостереження , вибуховий пристрій , правоохоронні органи , теракт в Керчі , вибух в Керчі

Ви зараз переглядаєте новина "У школах і вузах Києва перевірять системи спостереження після теракту в Керчі". інші Інші новини дивіться в блоці "Останні новини"

Якщо ви знайшли помилку в тексті, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter

Орфографічна помилка в тексті:

Послати повідомлення про помилку автора?

Виділіть некоректний текст мишкою

Дякуємо! Повідомлення відправлено.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online