Кінематика. Переміщення і шлях.

  1. Калькулятори з фізики
  2. основи кінематики
  3. Фізика 7,8,9,10,11 клас, ЄДІ, ДПА
  4. Кінематика. Поступальний рух.
  5. Кінематика. Матеріальна точка.

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

переміщенням в механіці називають вектор (Спрямований відрізок прямої), що сполучає початкове і подальше положення тіла.

Поняття вектора переміщення вводиться для вирішення завдання кінематики - визначити положення тіла в просторі в даний момент часу, якщо відомо його початкове положення.

Поняття вектора переміщення вводиться для вирішення завдання   кінематики   - визначити положення тіла в просторі в даний момент часу, якщо відомо його початкове положення

Припустимо, точка М рухається по криволінійній траєкторії і в деякі моменти часу t 1 і t 2 виявляється в точках М 1 і М 2 відповідно. вектор Припустимо, точка М рухається по криволінійній   траєкторії   і в деякі моменти часу t 1 і t 2 виявляється в точках М 1 і М 2 відповідно з'єднує ці два положення і є вектором переміщення. Якщо точку М 1 задати радіус-вектором , А точка М 2 - радіус-вектором , То вектор переміщення дорівнюватиме різниці цих двох векторів:

шлях - це довжина ділянки траєкторії, пройденого тілом за даний проміжок часу. У загальному випадку модуль вектора переміщення не дорівнює довжині шляху, пройденого тілом за певний проміжок часу, оскільки траєкторія може бути криволінійної, а тіло може змінювати напрямок руху.

модуль вектора переміщення і шлях можуть бути рівні тільки при прямолінійному русі в одному напрямку. При зміні напрямку прямолінійного руху модуль вектора переміщення буде менше шляху.

При криволінійному русі модуль вектора переміщення теж менше шляху, оскільки хорда завжди менше дуги, яку вона стягує.

Калькулятори з фізики

Рішення задач з фізики, підготовка до Еге і ДПА, механіка термодинаміка та ін. Калькулятори з фізики

основи кінематики

Рівномірний, поступальний, рівномірний, механічне рух точки; матеріальна точка, швидкість, траєкторія, прискорення, переміщення, шлях, завдання положення точки основи кінематики

Фізика 7,8,9,10,11 клас, ЄДІ, ДПА

Основна інформація за курсом фізики для навчання і підготовки в іспитів, ГВЕ, ЄДІ, ОГЕ, ДПА Фізика 7,8,9,10,11 клас, ЄДІ, ДПА

Кінематика. Поступальний рух.

Поступальний рух - це рух твердого тіла, при якому пряма, що з'єднує дві будь-які точки тіла, залишається паралельною самій собі. Кінематика. Поступальний рух.

Кінематика. Матеріальна точка.

Поняття «матеріальна точка» вводиться для опису за допомогою математичних формул механічного руху тіл. Кінематика. Матеріальна точка.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online