Кличко відкрив парк "Наталка": "Це сучасний парк -" золотий "стандарт для всіх зелених зон столиці"

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Кличко на відкритті парку "Наталка" на Оболоні / фото КМДА

Мер Києва Віталій Кличко відкрив другу чергу реконструйованого парку «Наталка» на Оболоні і зазначив, що цей сучасний парк є «золотим» стандартом для всіх зелених зон столиці.

«Урочище« Наталка »між Оболонській набережній і Московським мостом довгий час було занедбаним. І його намагалися забудувати. Але разом з громадою нам вдалося повернути цю ділянку місту. За підтримки громадських активістів і жителів Оболоні ми змогли перетворити урочище «Наталка» на зону відпочинку з сучасним дизайном, всією необхідною інфраструктурою, дитячими та спортивними майданчиками. Ми зробили кращий парк Києва », - зазначив Віталій Кличко.

Читайте також В Одесі за участю Порошенко відкрили Стамбульський парк

Мер столиці зазначив, що київському парку «Наталка» можуть позаздрити навіть жителі Лондона. Адже, на думку Віталія Кличка, парк навіть краще Гайд-парк, який закритий з усіх сторін будинками, а в «Наталці» є вихід до Дніпра.

«Ми здійснили реконструкцію на площі понад 7 гектарів. Тут облаштовано нові пішохідні та велодоріжки з ФЕМ-покриттям, встановлені зручні лавки для відпочинку, нові урни для сміття. І я вдячний всім, хто приєднався до роботи над відновленням парку - громадським активістам, оболонцям, працівникам комунальних підприємств. Завдяки нашій спільній роботі парк «Наталка» став окрасою не тільки району, а й усього міста », - підкреслив Віталій Кличко.

Мер столиці переконаний, що парк «Наталка» є «золотим» стандартом для всіх парків столиці, адже він став зеленою зоною європейського рівня з облаштованою територією, з якісними велодоріжками, сучасним освітленням, інфраструктурою.

Читайте також В Україні зареєстрували новий індустріальний парк

«І ми і далі облаштовувати парк« Наталка »- на території площею 5 гектарів, ближче до Московського мосту з'явиться зона відпочинку. Крім нових доріжок і освітлення там буде волейбольний майданчик і кілька пандусів від житлових кварталів в парк. І я впевнений: кожен рік ми будемо презентувати по кілька таких парків в різних районах столиці », - зазначив Віталій Кличко.

Після реконструкції в парку з'явилася вхідна група: повністю переробили сходи, облаштували оглядові майданчики на верхній частині - тут можна відпочити, випити кави.

Також в парку проклали нові комунікації, побудували громадський туалет, в якому також обладнали пеленальний столик для немовлят.

Тут також завершили роботи по освітленню парку - були встановлені ліхтарі вуличного освітлення. Вздовж алеї поруч з берегом Дніпра встановили три видові альтанки.

Відкрилася майданчик для стріт-воркауту і поле для міні-футболу.

Для нових дерев і клумб облаштували автоматичний полив з водозабором з Дніпра. На центральній алеї облаштували бульвар з зонами для паркових скульптур.

фото КМДА

Якщо ви знайшли помилку, видiлiть її мишкою та натисніть Ctrl + Enter

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online