Стаття 298. Обмеження на роботи вахтовим методом. До робіт, виконуваних вахтовим методом, не можуть залучатися працівники у віці до вісімнадцяти років, вагітні жінки та жінки, які мають дітей віком до трьох років, а також особи, що мають медичні протипоказання до виконання робіт вахтовим методом.

  1. Наступна стаття »

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Коментар до ст. 298
При вахтовому методі організації робіт з персоналом полягають строкові трудові договори (ст. 59 ТК РФ). Введення цього режиму роботи для працівників в процесі трудової діяльності здійснюється за допомогою перекладу на іншу роботу (ст. 72 ТК РФ). Комплектування вахтового персоналу проводиться за його письмовою згодою і при дотриманні викладених в статті вимог.
Місцем роботи при вахтовому методі вважаються об'єкти (ділянки), на яких здійснюється безпосередня трудова діяльність. Після введення цього методу організації роботи переміщення працівників у зв'язку зі зміною місця дислокації об'єктів (дільниць) роботи не є переведенням на іншу роботу і не потребує згоди працівників. Направлення працівника на вахту не рахується службовим відрядженням.

Наступна стаття »
До тексту закону »
Коментар до ст

Читайте також

Популярні документи

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online