"Вечірка": "Ікс" Дмитра Бикова удостоївся нагороди

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Дмитро Биков. Фото: ІТАР-ТАСС

"Ікс" Дмитра Бикова удостоївся нагороди

Вчора стало відомо, що Дмитро Биков отримав Міжнародну літературну премію в області фантастики імені Аркадія і Бориса Стругацьких за роман "Ікс", в якому розповідається про радянський письменника, який втратив себе на шляху до слави. Як повідомив голова оргкомітету премії Сергій Арно, Биков в цьому році став кращим в номінації "Художня проза", тому "коментувати рішення журі з цього приводу немає ніякого сенсу". До слова, Дмитро Биков отримує "АБС-премію" вже в четвертий раз. У різні роки він був удостоєний цієї нагороди за книги "Орфографія", "ЖД" і "Евакуатор".

Заступник декана Плішки арештована за хабар

Співробітники столичного Управління економічної безпеки викрили 51-річну співробітницю Російського економічного університету імені Плеханова, що отримала незаконну винагороду від студента за захист диплома. За версією слідства, Ірина Полянська, будучи в.о. декана факультету маркетингу престижного вузу, в два етапи отримала від студента 160 тисяч рублів за прийняття атестаційною комісією позитивного рішення про захист їм дипломної роботи. Угода проходила під контролем оперативників, і все, що відбувається знімалося на відеокамеру.

Комбайни поїдуть тільки за графіком

Вчора стало відомо про те, що столична влада може взяти на себе обов'язок стверджувати маршрути пересування сільськогосподарської техніки по дорогам міста. Про це повідомив в.о. глави департаменту торгівлі і послуг Олексій Немерюк. За його словами, така можливість обговорюється в спеціально сформованому штабі.

Інші статті газети "Вечірня Москва"

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online