Новорічні іграшки з пластикових пляшок

Карина

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

30 серпня 2014 року, 6:33

СЕНСОРНІ КОРОБКИ ДЛЯ РІЗНИХ ВІКІВ

Від 6 місяців (дитина впевнено сидить сам) У сенсорний набір для самих маленьких краще включити зручні для хапання великі об'єкти, яким не загрожує застрягти в дихальних шляхах малюка. Підбираючи предмети, слід шукати різні текстури, кольору, форми, обсяги, обов'язково взяти звучать об'єкти: шарудять, дзвінкі, вібруючі. Краще брати речі з домашнього вжитку, наприклад: клубок ниток, кулінарний віночок, великий дзвіночок, куля з каменю, скла або дерева, баночку з великими насінням як брязкальця, шматочок хутра, щітку, металеву і дерев'яну ложки, великі намиста, невеликі .. .

Читати повністю...

Кращі дитячі музеї всього світу

СЕБЕ НА ЗАМІТКУ звідси В хороші музеї для дорослих хочеться повертатися, з хороших дитячих музеїв не хочеться йти. Forbes вибрав 9 дитячих музеїв, в кожному з яких з радістю оселився б будь-який ребенок.Музей дитячих іграшок Івана Штайгер (Чехія) Музей іграшок Івана Штайгер існує не тільки в Празі, але і в Мюнхені. І в обох містах це місце, безумовно, в списку перших, в які потрібно йти з дітьми. Музей Штайгер - це унікальна колекція іграшок, що збирається все життя відомим чеським художником і ...

Читати повністю... Читати повністю fleshka

16 грудня 2012, 22:54

Новорічні вироби

Сніговики з носочков.Вам знадобиться дитячі білі гольфи (або колготки), шкарпетки з кольоровим малюнком, пшоно, стрижень від оранжевого олівця (з нього робимо ніс-морквину), голки і нитки, ґудзики.

Читати повністю... Читати повністю Олік

17 грудня 2014 року, 9:50

Новорічні вироби. Прості ідеї. Буду доповнювати)

Прийшла пора новорічних виробів)))) Пост створений на замітку, ідеї, що сподобалися копіюю сюди. Ялинки з шишок. На шишки наноситься зелена фарба. Після висихання кінчики «гілочок» покриваються білою фарбою. Зірочки та іграшки можна виконати з пластиліну. Інші ідеї далі (буду доповнювати):

Читати повністю... Читати повністю Інна

13 листопада 2015 року, 12:50

25 ідей для Нового року

Святковий настрій і антураж можна легко і швидко створити своїми руками. Створення атмосфери свята повністю в наших руках. Приклавши крапельку фантазії і творчих здібностей, можна перетворити в новорічні прикраси, ялинки і вінки навіть рулон туалетного паперу. А якщо у вас під рукою опиняться ще й ножиці, і фарби, то є всі шанси зробити ексклюзивну дизайнерську іграшку для ялинки або прикраса для святкового столу. Пропонуємо кілька цікавих і недорогих ідей для Нового року. Вінок з яблук і яблучна чашка Може яблука ...

Читати повністю... Читати повністю Наталя

14 вересня 2014 року, 12:12

10 кращих дитячих музеїв світу

В хороші музеї для дорослих хочеться повертатися, з хороших дитячих музеїв не хочеться йти. Forbes вибрав 9 дитячих музеїв, в кожному з яких з радістю оселився б будь-яка дитина. Музей дитячих іграшок Івана Штайгер (Чехія)

Читати повністю... Читати повністю Світлана

25 березня 2013, 23:29

Що можна зробити з картонної вставки від рулону туалетного паперу?

З 1879 року розпочалося виробництво туалетного паперу з картонними рулончики всередині. Саме тоді всі люди розділилися на тих, хто такі рулони після використання викидає і тих, хто, навпаки, збирає не тільки у себе, а й у всієї рідні, знайомих і сусідів ... Якщо Ви здивувалися, кому може знадобитися така дурість, як рулончик від туалетного паперу, то ця стаття з величезною підбіркою ідей їх застосування адресована саме Вам! На рулончики пропоную дивитися трохи ширше і взяти до уваги не тільки заявлені в ...

Читати повністю...
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online