Новий рік в Гоа

  1. Купальний костюм в стилі Санти
  2. Хочеш - північ, хочеш - південь


Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Індія - одна з найбільш строкатих, яскравих і неоднозначних у всьому країн на планеті, тому, вирішуючи провести тут зимові канікули, в першу чергу доведеться визначитися з ... датою зустрічі свята. Все дуже просто: в країні говорять більш ніж на двадцяти мовах і сповідують з десяток релігій. І у кожної групи - свої вірування і традиції. Тому Індія - найбільш новорічна країна в світі. Тут це свято настає багато разів і в різні пори року. Втім, традиційний Новий рік на Гоа теж ніхто не відміняв.

Купальний костюм в стилі Санти

Розпочавшись з різдвяної казки, низка розваг плавно перетікає на пляжах Гоа в новорічну феєрію. Для місцевих жителів, які сповідують християнство, це свято збігається з Новим роком у решті світу і настає в перший день січня. Відзначати його прийнято в сімейному колі, на стіл подавати рибу або птицю, індійські солодощі, фрукти і рис. Вважається, що багатий стіл принесе достаток в наступному році, і індійці свято в це вірять.
Після півночі молоді члени сім'ї відправляються на дискотеки, які в теплому кліматі Гоа трапляються майже на пляжах. У нічних клубах гримить музика і рікою ллється фреш, вичавлений з лайма і цукрової тростини. Індуси не дуже поважають алкоголь, але веселяться нітрохи не менше і в його відсутність. Апофеоз свята - зустріч сонця на піску і купання в океані.

Новорічний феєрверк у ГОА

Хочеш - північ, хочеш - південь

Найвеселішим і в плані Нового року, і, взагалі, відпочинку вважається Північний Гоа. Тут можна отримати море вражень і знайти пригоди на будь-який смак. Південна частина курорту - для більш заможних і солідних туристів. Готелі тут розкішніше, пляжі комфортабельніше, стакани в барах чистіше, але і ціна за ніч в п'ятизірковому номері на двох обійдеться в кілька разів дорожче.
Новий рік на півночі курорту Гоа буде виглядати набагато дешевше. Тут цілком реально зняти бунгало на пляжі за 20 доларів на добу і пообідати за п'ять. Бажано починати бронювати все завчасно: Північний Гоа - чи не найпопулярніше в Східній півкулі місце економічною зимівлі тисяч громадян.
Відпочинок взимку в Індії - це чудова можливість змінити одноманітність робочих буднів на яскраву строкату казку. Саме такою постає ця країна перед своїми гостями. Небагата, але весела; не дуже грамотна, але повна власної гідності; не ідеально відмита, але щедра на людське співчуття, Індія здатна змінити світогляд і погляд на багато речей хоча б на кілька днів новорічних канікул.


Автор: ВОтпуск.ру
Дата публікації: 13.05.2014


Фотографії святкування Нового року в Гоа

Популярні статті



BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online