Брітні Спірс госпіталізували з травмою коліна після нічних зйомок в метро

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Жінка минулого року   за версією журналу Гламур поп-зірка Брітні Спірс (Brithney Spears) в минулу середу була госпіталізована і перенесла операцію на коліні, після того, як пошкодила ногу під час нічних зйомок свого нового кліпу в нью-йоркському метро "Жінка минулого року" за версією журналу "Гламур" поп-зірка Брітні Спірс (Brithney Spears) в минулу середу була госпіталізована і перенесла операцію на коліні, після того, як пошкодила ногу під час нічних зйомок свого нового кліпу в нью-йоркському метро.

Інцидент стався о 23:30 за місцевим часом у вівторок. 22-річна співачка щойно закінчила сцену з реп-співаком Снупом Догом і почала зйомки танцю на L-лінії нью-йоркського метро на Roosevelt Avenue в Манхеттені, коли раптово вона пошкодила ліве коліно.

"Вона, мабуть, невдало зробила крок, і щось пошкодила в коліні", - сказав її представник. "Це була стара танцювальна рана", - додав він.

Брітні Спірс була негайно доставлена ​​в місцеву лікарню. Лікарі зробили їй рентген і виявили, що в її коліні змістився один з хрящів. Співачка перенесла операцію, але поки лікарі не можуть сказати, наскільки вона була успішною, повідомляє Reuters.

Як наголошується, в цьому році попередня рана коліна під час концерту в Іллінойсі змусила співачку відкласти кілька концертів.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online