У Києві будуть побудовані ще 2 гігантських ТРЦ нового покоління

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

«Українська торгова гільдія» (UTG) на прес-конференції в «Інтерфакс-Україна» 20 листопада презентувала представникам ЗМІ відразу 2 активно будуються проекту компанії - ТРЦ «Лавина» та ТЦ «Блокбастер-молл» «Українська торгова гільдія» (UTG) на прес-конференції в «Інтерфакс-Україна» 20 листопада презентувала представникам ЗМІ відразу 2 активно будуються проекту компанії - ТРЦ «Лавина» та ТЦ «Блокбастер-молл».

Як передає кореспондент СтройОбзор , Дані комплекси належать до торгових центрів нового покоління. Відмінною їх рисою є величезна розважальна складова.

ТРЦ «Лавина» будується в районі Берківці, поблизу від будівельного гіпермаркету «Епіцентр» і найуспішнішого в Україні продуктового гіпермаркету «Ашан». І вже на сьогоднішній день на парковках поруч з цими об'єктами буває близько 40 тисяч чоловік в день. (Для порівняння - найуспішніший торговий центр України «OCEAN PLAZA» володіє потоком в 50 тисяч чоловік в день).

«Цією зручною ситуацією - коли є великий потік людей, і немає широкого представлення розваг і fassion - і вирішив скористатися девелопер. Ще рік тому було прийнято рішення про будівництво, в квітні будівництво було розпочато, на сьогоднішній день будівництво йде повним ходом, і відкриття цього об'єкта на осінь 2014 року », - розповів Віталій Бойко, партнер UTG.

З унікальних рис цього торгового центру фахівці виділяють: 150 тисяч квадратних метрів здається площі, більше 500 магазинів, порядку 3500 машиномісць (крім парковок у «Ашана» і «Епіцентру»). «Лавина» в майбутньому також планує розвиток і житлового комплексу.

«Засобом номер один в боротьбі з інтернетом» називає Віталій Бойко розваги в тематичних парках, орієнтовані на отримання відвідувачами адреналіну. Тому в «Лавина» будуть побудовані розважальний комплекс площею 20 тис.кв.м. , Висотою близько 30 метрів, в якому будуть і американські гірки, і вежі падіння.
Аквапарк, площею 8 тис.кв.м. з 30-метровими гірками, а також - боулінг, каток і 12-зальний кінотеатр нового формату, про який детально поки не говорять з огляду на договору який знаходиться в стані підписання.

ТЦ «BLOCKBUSTER - молл» будується на Петрівці, поруч з Викорис м там розважальним центром «Блокбастер» ТЦ «BLOCKBUSTER - молл» будується на Петрівці, поруч з Викорис м там розважальним центром «Блокбастер». Основним зручністю даного комплексу фахівець називає його доступність. Крім того, що будівництво ведеться в зручному місці -густонаселенние житлові масиви Оболоні, Троєщини, недалеко центр, наявність транзитної автотраси, - планується ще удосконалення транспортної розв'язки для жителів Оболоні - будівництво прямої дороги, яка з'єднає вулицю Електриків з тильною стороною ТРЦ «Блокбастер». А для жителів Троєщини - з'явиться пішохідна естакада над Московським проспектом, яка дозволить безпосередньо пройти від зупинки до «Блокбастер-моллу».

Споруджуваний об'єкт представлятиме величезний торговий центр, двоповерховий, з споруджуваної площею 165 тисяч квадратних метрів, що здається площею - 95 тисяч квадратних метрів, 2 тисячами машиномісць, 10 тисячами «квадратів» розважального парку з атракціонами висотою до 30 метрів, а також - 350 магазинів. Продуктовим оператором стане «Фоззі» з 10-тисячним гіпермаркетом, готовим пропонувати покупцям, в тому числі і продукти luxury-класу.

джерело: СтройОбзор

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online