Ксенія Бородіна обурилася відмовою російських реперів зустрітися з вмираючими дітьми в рамках благодійного проекту

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

15:51, 05.08.2018

вчора Ксенія Бородіна виступила на організованих фондом «Подаруй життя» «Іграх переможців» для дітей, які побороли рак. Після заходу ведуча шоу "Дім 2" поділилася серією знімків з дітьми і розповіла, що багато зірок підтримують благодійні проекти тільки на словах. Особливо відзначила вона російських реп-виконавців, які багаторазово обіцяли приїхати до вмираючим дітям, але так і не дотримали обіцянки.

Бородіна присвятила реперів об'ємний пост, в якому звинуватила їх у байдужості і лицемірстві (орфографія і пунктуація автора тут і далі дані без змін. - Прим. Ред.): «Цей пост зараз не про те, яка я молодець, але розповіді дівчаток організаторів повалили мене в шок! Я їжджу до цих діток 2-3 рази на рік, нехай вони мене не всі знають, дізнаються більше дорослі звичайно! Але їм же важливо увагу і звичайно ж у них є кумири! Не буду називати імена, хоча так хочеться якщо чесно, коли дзвонили протягом року організатори нашим зіркам і просто благали приїхати, тому як Дітки вмирали і їх бажанням було побачити свого кумира, як правило це реп виконавці ... так от спочатку вони чують відмову, потім обіцянку приїхати і вмирають так і не дочекавшись їх ((((я коли таке чую, у мене Волосся на голові ворушиться (((як так можна ?! Невже немає нічого святого ... я розумію, що благодійність це справа добровільна, але невже так складно приділити час свого часу і пріехат до дитини ?! Час !!! Більше ніхто і не просить !!! Тільки в Інста красиво розповідається про вашу круту життя, ваші тексти пісень І так далі, але як не соромно, коли дитина так чекав і не дочекався ... ».

Ксенія Бородіна виступила на «Іграх переможців» для дітей, які побороли рак

Шанувальники Ксенії запропонували їй оприлюднити імена, але зірка виявилася, пославшись на те, що не має права втручатися: «Нехай це буде на їх совісті !!! Це не моя справа!". Вона також відмовилася агітувати колег до прийняття участі в благодійних заходах: «Це марно !!! Дуже мало хто приїжджає і допомагає, просто одиниці !!! Всім не до цього ».

Проте, дружина Курбана Омарова все ж висловила захоплення двом своїм колегам: Світлані Лободі і Чулпан Хаматової , Який на цьому тижні відклали свої справи заради дітей: «Светуля моя вчора скасувала поїздку і приїхала заспівала для діток, вона щас сильно здивуватися, що це я написала, але я пишаюся тобою Світло ти людина і я це завжди знала !!! Про Чулпан я взагалі мовчу в ранг святих її давно можна занести, вона така розумничка !!! ».

Ксенія Бородіна з дітьми, які перемогли рак

Нагадаємо, що у Ксенії Бородіної двоє дітей. Батьком Марусі є бізнесмен Юрій Будагов, а Теони - нинішній чоловік телеведучої Курбан Омаров. Омаров також виховує сина від першого шлюбу, хлопчика назвали на честь дідуся - Омаром.

Світлана Лобода виступила на «Іграх переможців» для дітей, які побороли рак

Читайте також:

Ксенія Бородіна прокоментувала розлучення Петросяна і Степаненко

Ксенія Бородіна похвалилася розкішним ремонтом в своєму новому будинку

К так можна ?
Озумію, що благодійність це справа добровільна, але невже так складно приділити час свого часу і пріехат до дитини ?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online