Бородіна і Бузова влаштували запальні танці

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

(Казань, 28 липня, «Татар-інформ»). Після розлучення з Курбаном Омарова Ксенія Бородіна зовсім не виглядає пригнобленої, навпаки: ведуча розважається у нічних клубах з подругами, їздить за кордон з дітьми, презентує нові робочі проекти. Ксенія і Курбан зовсім припинили спілкування. «Ми зовсім не розмовляємо і не контактуємо, - визнається Ксенія . - Коли він хоче дізнатися новини про Теї або організувати зустріч з нею, дзвонить моїй помічниці-няньці ».

Днями Бородіна розважилася зі своєю колегою Ольгою Бузової . Пристрасні танці телеведучих викликали у шанувальників подив. «Бородіна зі шкіри геть лізе, доводячи щось комусь!» - написали вони. Примітно, що вечірка була робоча. Телеканал ТНТ зібрав своїх зірок для презентації нового проекту. До слова, відомо, що Ксенія стане ведучою нового шоу «In100Gram». Компанію їй якраз складе Ольга Бузова , Про що повідомила Ксюша в своєму мікроблозі. «А у нас з @ buzova86 нова програма», - повідомила теледіва.

Нагадаємо, не так давно стали відомі причини, за якими Ксенія Бородіна розлучається з Курбаном Омарова . У відвертому пості на сторінках свого мікроблогу телеведуча "Дому-2" розкрила всі зради чоловіка. Спочатку Ксенія пробачила чоловіка, так як вірила, що народження дитини виправить Курбана, але не тут то було.

Як виявилося, Курбан "жорстко" зраджував Ксенії. В доказ Бородіна привела скріншоти листувань чоловіка з коханками. Згідно з цими фактами, Курбан водив дівчат на квартиру до одного. Курбан був взагалі проти одруження на Ксюші, але весілля все-таки відбулася - "по зальоту". Через півроку казка закінчилася. Курбан вже забрав речі з їх квартири на Мічурінському проспекті. Шансів на примирення практично немає.

Ксенія Бородіна здивувала знімком без косметики (фото)

Бородіна стрімко втрачає вагу після розлучення (фото)

Відео опубліковано Ксенія Бородіна (@borodulyia) Лип 27 2016 о 12:54 PDT

Більше цікавого в стрічці медіа сервер - додайте «Татар-інформ» в обрані джерела.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online