Бочка пластикова 227 літрів бу купити за низькою ціною в Москві

  1. 1. Доставка вантажним автомобілем
  2. 2. Міжміський доставка
  3. 3. Доставка кур'єром
  4. 4. Самовивезення
  5. 1. Оплата готівкою
  6. 2. Оплата картою
  7. 3. Безготівковий розрахунок

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Бочка (евробарабан) Open Top Drums продукт з поліетилену низького тиску, що відрізняється високими характеристиками міцності і хімічну стійкість. Виготовляється дана продукція за допомогою виробничого екструдера, це схоже на роботу склодува, поліетилен в гранулах подається в розігрітий шнек до температури ≈ 227? і перетворюючись в однорідну масу переходить на етап видування, для цього використовується прес-форма, для кожної бочки вона відповідно різна. Бочка (евробарабан) Open Top Drums продукт з поліетилену низького тиску, що відрізняється високими характеристиками міцності і хімічну стійкість Є ще один цікавий момент, обсяг бочки чи інших виробів з поліетилену залежить від потужності екструдера наприклад для бочок 48л-65л ілі100л-160л або 227л використовують три різних за потужністю ектрудера. При виготовленні бочки не допускається в гранули поліетилену додавати вторинна сировина з пластика, в цьому випадку продукція просто не буде видувати тому втратить еластичність, ну а якщо вироби все таки вдасться отримати те якість їх буде бажати кращого. Що не скажеш про ротоформовочний процес виготовлення ємності, теоретично тут можна додавати вторинна сировина з пластика для здешевлення продукції, але це буде на совісті виробника бо якість впаде на порядок, наприклад ви вже знайомі що станеться якщо в пісочниці забути на зиму іграшки із пластику (як правило останнім часом їх роблять з дешевої сировини), навесні вас чекатимуть одні розчарування: втратили колишньої яскравий колір і потріскують дитячі лопатки і машинки (.

призначення
Евробарабан (бочка) 227 літрів проводиться методом видувного формування з поліетилену низького тиску. Поліетиленова бочка має високу міцність і хімічну стійкість. Безшовний корпус бочки не має слабких місць, завдяки чому може протистояти сильним механічним впливам. Серійний колір виробника - синій. Широка горловина евробарабана забезпечує зручність фасування і вивантаження продукції, особливо сипучих і пастоподібних речовин. Знімна кришка надійно кріпиться хомутом з оцинкованої сталі. Герметичність забезпечує ущільнювач. Гарантією від несанкціонованого доступу до продукції є пломба - шплінт. Тара може переміщатися як вручну, так і за допомогою використання стандартних вантажозахоплювальних механізмів.

Параметри

місткість номінальна, л 227 місткість фактична, л 230 висота, мм 980 Ø заливного отвору / кришки, мм 473 додатково Область застосування: Рідкі, пастоподібні, сипучі і тверді хімічні, нафтохімічні речовини, небезпечні вантажі (група упаковки II, III) і харчові продукти зовнішній Ø, мм 585 ± 5 з ПДВ Так за ціною 1200

1. Доставка вантажним автомобілем

Щоб розрахувати вартість експрес доставки Вам необхідно подвійним клацанням миші вказати місце на карті.

Ми здійснюємо доставку власним автотранспортом по Москві і МО. Для розрахунку вартості доставки на нашому сайті реалізований спеціальний модуль. При оформленні замовлення Вам буде запропоновано вказати на інтегрованої яндекс-карті місце куди потрібно доставити товар і в автоматичному режимі відразу буде зроблено розрахунок вартості доставки.

  • Доставка по Москві безкоштовно *
  • Пропуск: ТТК, Садове кільце
  • Доставка за територію МО обговорюється окремо
  • Термін доставки: в день замовлення! **
  • Оплата готівкою експедитору або безготівковий розрахунок (передоплата)
  • При оплаті доставки б / н розрахунком вартість збільшується на 21%
  • Графік роботи: з 9-00 до 18-00 у будні, в свята і вихідні за домовленістю

* Якщо сума замовлення від 100 тис.руб.
* При надходженні коштів на р / c

2. Міжміський доставка

Для доставки товару в інші регіони ми користуємося послугами транспортних компаній.
Наші партнери ТК «Ділові Лінії» і ТК «ПЕК»
Ми можемо за бажанням клієнта відправити іншими транспортними компаніями

  • Доставка до ТК «Ділові Лінії» і ТК «ПЕК» безкоштовно *
  • Доставка здійснюється при 100% передоплаті замовлення
  • Послуги ТК з доставки оплачуються в ТК при отриманні замовлення
  • Вартість доставки до інших транспортних компаній обговорюється окремо

* Якщо сума замовлення понад 3 000 руб.
Розрахувати приблизну вартість доставки:


3. Доставка кур'єром

Доставка здійснюється тільки по Москві

  • Вартість доставки 500 рублів
  • При оплаті доставки б / н розрахунком вартість збільшується на 21%

4. Самовивезення

  1. м.Москва, ул.Дубнінская д.83А Схема проїзду "
    Графік роботи: з 09:00 до 13:00 з пн-пт
  2. МО Дмитровський р-н, дер.Агафоніха Схема проїзду "
    Графік роботи: з 08:00 до 21:00 з пн-нд
  • Самовивіз товару проводиться за попереднім погодженням з оператором
  • Оплата готівковий або безготівковий розрахунок


Ми не відправляємо товари післяплатою.
Детальну інформацію по доставці Ви можете уточнити у наших менеджерів.

Чітка робота співробітників нашої компанії гарантує Вам поставку промислової тари в найкоротші терміни. Ми працюємо з металевих та пластмасових тарою - від 48 до 10000 літрів. Ми готові організувати доставку промислової тари в будь-яку точку Росії будь-яким видом транспорту. Наші складські запаси дозволяють нам забезпечувати безперебійні поставки промислової тари в будь-якому обсязі, Ви можете бути спокійні за Ваш бізнес!

вул. Дубнинська д.83А вул

Агафоніха

МО Дмитровський р-н, дер.Агафоніха буд.11 Схема проїзду "
Графік роботи: з 07:00 до 22:00 з пн-нд

РФ, м.Москва, ул.Дубнінская д.83А Схема проїзду "
Графік роботи: з 09:00 до 13:00 з пн-пт

  • Самовивіз товару проводиться за попереднім погодженням з оператором
  • Оплата готівковий або безготівковий розрахунок

Ми працюємо з приватними і юридичними особами. Оплата за безготівковим розрахунком з ПДВ. Надаємо повний пакет документів. Купуючи у нас продукцію, Ви можете скористатися будь-яким зручним для Вас способом оплати:

1. Оплата готівкою

Ви оплачуєте замовлення готівкою при його отриманні в точці самовивозу.

2. Оплата картою

Ви можете сплатити будь-який товар в нашому магазині, використовуючи свою банківську карту VISA, MasterCard. Оплата за банківськими картками проводиться шляхом переадресації на сайт системи електронних платежів.

3. Безготівковий розрахунок

Юридичні особи здійснюють оплату рахунку згідно з виписаним рахунком. Фізичні особи можуть здійснити платіж через банк (банківський переказ).

Виготовляється дана продукція за допомогою виробничого екструдера, це схоже на роботу склодува, поліетилен в гранулах подається в розігрітий шнек до температури ≈ 227?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online