Блог Маші Лопатовой: пологи в Нью-Йорку

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Чи знали ви, що всі лікарні на Манхеттені жахливі? Жахливі, звичайно, щодо решти Америки. Щодо лікарні районного центру Росії або навіть інституту Скліфосовського вони дуже навіть нічого. Здавалося б, думаєш: «Манхеттен ...», - і на думку спадає казка. Але казки ніякої немає. А є стіни, пофарбовані в колір зацвілої ставка, лінолеум, палати на двох ... Коли живеш на Манхеттені, не хочеться ні з ким ділити палату. Особливо після пологів, особливо після кесаревого розтину, особливо, коли критерій оцінки твого якнайшвидшого одужання є твоєю можливістю Pass the Gas або як би це поприличней сказати по-російськи - відхід кишкових газів. Це те, чого найбільше чекають доктора і медперсонал від породіллі за допомогою кесаревого розтину, оскільки це показує їм, що функції організму після операції відновлені. Тому-то тебе і починають піднімати і ганяти по коридору якомога швидше, бо ходьба стимулює перистальтику кишечника. Так ось, відхід газів - це прекрасно! Але тільки не тоді, коли ти ділиш палату зі сторонньою людиною, що очікують того ж ефекту.

Я припускаю, що пологи - дуже важлива подія в житті людини, на яке не повинно бути шкода ніяких грошей, так що якщо вже ви вирішили народжувати в Нью-Йорку - зверніться до мене за порадою! І я обіцяю, що це буде одне з найпрекрасніших спогадів у вашому житті.

Нью-Йорк - одне з небагатьох місць в світі, де люди дуже чітко діляться на простих смертних і небожителів і отримати тут гідний сервіс - завдання непросте: треба знати ходи, явки і пороли.

Lenox Hill Hospital , Що на 77-ій між Парк і Лексінгтон авеню, вже багато років намагається виборсатися з трясовини приватної медицини. Як не крути, без матеріальної підтримки штату лікарні дуже важко зводити кінці з кінцями, але навіть там є секретний поверх з секретними кімнатами для породіль. Подейкують, що саме Jay Z відремонтував 5 кімнат на цьому поверсі для того, що б Beyoncé відчувала себе комфортно і могла приходити до тями після пологів, насолоджуючись видом на Парк Авеню. Її кімната так і називається Park Avenue Suite. Це величезна кімната, що складається з двох зон, які можна відгородити від один одного, якщо живе разом з породіллею дружину полювання поспати в тиші. Там є навіть 2 розбираються дивана для членів сім'ї, а також ліжко для щойно народила матусі з водяним, повітряним або повітряно-водяним матрацами. Також ця ліжко може регулювати нахил спинки і ніг на стільки градусів, на скільки вам зручно. Краса цієї кімнати в тому, що вона зовсім не схожа на лікарняну палату.

Park Avenue Suite

Park Avenue Suite

Всі пристосування вміло заховані в шафи, але знаходяться в легкої досяжності. За моєю оцінкою кімната виглядає як хороший номер в готелі Four Seasons де-небудь в Лос-Анджелесі. Важливо, що в комплекті до кімнати дається харчування класу room service. Є лобстер-равіолі та прекрасні стейки. Все це класно, але для матусі не особливо важливо, тому, що 24 години після кесаревого розтину лікарі не дають навіть пити. Бульйон пропонують на 36 ій годині після операції, зате вашому чоловікові меню дуже сподобається. Room service включений у вартість кімнати, а її ціна складає $ 2400 на добу. Але це не все. Щоб її забронювати, лікарня потребує $ 5000 на добу за 4 дні перед вашим прибуттям. Раптом пологи почнуться раніше, а кімната не готова. Таким чином $ 20 000 гарантує вам наявність кімнати до вашої датою пологів. Якщо у вас немає американської страховки, то плюс до цього доведеться витратитися на операційну, анестезіолога і реанімаційну кімнату. Послуги лікаря оплачуються за іншою схемою.

Послуги лікаря оплачуються за іншою схемою

Операційна в Lenox Hill Hospital

Операційна в Lenox Hill Hospital

З днем ​​народження, Андрюша!

Про лікаря. Ваш акушер-гінеколог - найважливіше, що може бути. В Америці багато відмінних лікарів. Наприклад, в Лос-Анджелесі є Катц і Біс. Саме у них народжували наші знаменитості, а також дружини олігархів. Багатьом їх типово американський підхід, коли божевільна вагітна мучить питаннями доктора і намагається подзвонити йому вночі на мобільний, а він не бере трубку, не сильно сподобався. Так ось, щоб ваш лікар брав трубку вночі, треба народжувати чи в Москві у Курцер, або у особливого типу акушерів в Нью-Йорку під назвою «приватний доктор». Такий доктор сам дзвонить вам і мучить вас питаннями: як поїла, як покакала, чи нічого не болить ... Він записує тебе на ультразвук, а також ставить там всіх на вуха. Сам акушер розширений ультразвук не робить, їм займаються спеціально навчені люди. Завдання приватного доктора, який, як правило, не бере страховку, це VIP-підхід до свого пацієнта. Мого доктора звуть доктор Сассуун. Бачив Сассуун його кузен, як він стверджує. Не важливо, хто його родич, але зате дуже важливо, що якби не він, то не було б у мене Андрійка. Він зробив все можливе, щоб я виносила цю дитину. Він контролював кожен мій крок. Скрупульозно заміряв набір ваги плоду, уклав мене після 24 тижня на збереження, ну і головне - зашив моє стоншується отвір, через яке виходить дитина. Зашив, як то кажуть, на смерть. А після пологів віддав мені якийсь шматок мотузки зі словами: «Ми всі повинні молиться на цей шматок мотузки!»

»

Маша Лопатова

Альберт Сассуун - чудовий дядько і так, до речі, не такий дорогий як могло б здатися. За все ведення пологів він бере близько $ 25 000, включаючи самі пологи. За кесарів він бере додаткові $ 1500.. Сюди не входить оплата ультразвуку. Якщо немає страховки, то ультразвук може влетіти в копієчку, (особливо якщо вагітність складна). Рутинний ультразвук стоїть на Манхеттені $ 350. До речі, прийом у звичайного лікаря на Upper East Side, як правило, коштує $ 500. Це і гематолог, і кардіолог, і звичайної терапевт.

Так, якщо ви коли-небудь захочете здати аналіз крові, то на Манхеттені є така організація як Lab Corp . Їх лабораторії знаходяться на кожному кроці. Там працюють, набили руку чорношкірі жінки, які проколюють вену так, що ви навіть цього не відчуваєте, чого не можу сказати про приймальну в пологовому відділенні в Lenox Hill Hospital. Щоб потрапити в супер Park Avenue Suite, все одно треба зареєструватися у відділенні для простих смертних. Там потрібно здати кров, і саме там чомусь працюють абсолютно безрукі лаборанти. На жаль, часто буває, що люди займаються просто не своєю справою, марно думаючи, що вони прекрасні медичні працівники.

Більшість медичних кабінетів на Манхеттені, а саме в дорогому районі Upper East Side розташовані, розташовані на першому поверсі житлових будинків. Це такі приміщення, схожі на старі квартири, зі скрипучими підлогами і низькими стелями. Лікарі не приймають в лікарнях або медичних центрах, як ми звикли. Їх кабінети оснащені старими апаратами для вимірювання тиску, залізними вагами і іншим допотопним обладнанням, на кшталт кардіографа. Кабінети і кімнати очікування мають якийсь типовий для даної місцевості декор - бежево-коричневі моторошні трояндочки. Якщо чесно, то на Манхеттені краще не хворіти. А якщо не дай Бог ви вже захворіли, то направлятися відразу до медичного центру який спеціалізується на тому чи іншому захворюванні. Якщо потрібна діагностика, то немає нічого кращого, ніж клініка Mayo , Що під Міннеаполіс (є відділення і в Арізоні).

Моя особиста думка, що Нью-Йорк, в плані медичного сервісу, кілька переоцінений. І це зрозуміло, життя на Манхеттені занадто дорога. Все, починаючи від цін на транспорт, диктує дорожнечу сервісу. Тому, якщо можна лікуватися десь ще, то я б вибрала «десь ще», але пологи у Сассууна в Lenox Hill Hospital і Park Avenue Suite - досвід безцінний! Так що якщо є можливість спробувати, то потрібно пробувати. По крайней мере, ваша дитина буде мати цікаве місце народження і першою вулицею, яку він побачить, буде Парк Авеню. Я ж, маючи свої зв'язки, завжди допоможу домовитися про хорошою ціною. Звертайтеся!

Чи знали ви, що всі лікарні на Манхеттені жахливі?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online