Закрите бета-тестування Overwatch відновиться в лютому

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Перший етап закритого бета-тестування мережевого шутера Overwatch завершився ще в минулому році. І хоча Blizzard планувала відновити тестування в січні, але, схоже, що це трапиться тільки в наступному місяці. Проте не варто засмучуватися, оскільки розробники обіцяють повернути гру разом з новим режимом і іншими великими доповненнями.

Overwatch

Джеффрі Каплан (Jeffrey Kaplan), головний геймдизайнер гри, написав з цього приводу наступне: «Коли ми в грудні призупиняли бета-тестування, то планували використовувати отримане час, щоб розібратися з відгуками гравців, опрацювати деякі ключові особливості гри (на кшталт прокачування) і поправити баланс. Нашою метою було завершити всю роботу перед тим, як повертати закриту "бету" онлайн. Знайомлячись з торішніми відгуками, ми часто зустрічали прохання гравців додати більше ігрових режимів в Overwatch. Не вдаючись в подробиці, зазначу, що ми працюємо над новим режимом, і дуже раді цьому. Ми також зможемо підкріпити його новими картами, але нам потрібно ще трохи часу ».

Вихід гри запланований на червень цього року, а передзамовлення вже доступний на офіційному сайті .

джерело:
KitGuru

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online