Житловий комплекс Одинцовский парк - розташування, інфраструктура, квартири, ціни на нерухомість

  1. I. Локація
  2. II. Архітектура і планувальні рішення
  3. III. інфраструктура
  4. IV. умови інвестування
  5. V. Підведення підсумків

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

I. Локація

II. Архітектура і планувальні рішення

III. інфраструктура

IV. умови інвестування

V. Підведення підсумків

I. Локація

Транспортна доступність

Дістатися сюди на автомобілі нескладно. Потрібно рухатися по Мінському шосе від Москви весь час прямо - «Одинцовский парк» виявиться праворуч. За останні роки Мінське шосе пережило ряд реконструкцій, в тому числі і ділянки від Москви до Одинцова.

Поліпшення загальної ситуації з рухом на шосе сприяло і введення ділянки з 33 по 45 км, де з'явилися нові розв'язки, а дорожнє полотно було розширено до 8 смуг, і запуск платної дороги в об'їзд Одинцово, і відкриття естакадного з'їзду в районі перетину шосе з МКАД.

З громадським транспортом особливих проблем немає. Від комплексу 15-20 хвилин пішки до ж / д станції Одинцово - звідки можна доїхати до Білоруського вокзалу за півгодини. Можна дістатися і на маршрутці до метро «Київська» - кінцева зупинка знаходиться біля самого комплексу. Недалеко зупиняються і маршрутки від станції метро «Парк Перемоги». Шлях займе близько 40 хвилин, основні затори виникають в районі Одинцово.

Екологія

Перша лінія будинків «дивиться» на Мінське шосе, але не підходить до нього зовсім впритул. Як «загородження» виступають паркінг та інші об'єкти, а в майбутньому тут будуть встановлені шумозахисні екрани. Прямо за Мінським шосе тягнеться лісопарковий масив. З іншого боку до комплексу підступає Глазинінскій ставок (не призначених для купання, а має декоративний і «рибальський» характер). У найближчому оточенні «Одінцовського парку» лише котеджні селища і інші будови приватного сектора.

У самому Одинцова є кілька промислових підприємств, але найближчі з них - Московський насосний завод, НПП «Бурові матеріали», компанія «Силовий Електрокабель», розташовані у видаленні від комплексу, ближче до залізничної станції.

Резюме: У ЖК непогана транспортна доступність. До мінусів екології можна віднести лише шосе під боком.

оцінка:

II. Архітектура і планувальні рішення

Особливості планування і зонування

На території в 12 Га розташовуються 10 корпусів: 6 корпусів заввишки 22 поверху - це 5 односекційних веж і ще одна споруда. Інші будівлі від 3 до 9 секцій заввишки від 14 до 20 поверхів.

Розташування будинків по відношенню один до одного вдало. Наприклад, односекційні вежі, що утворюють два паралельних ряди, розгорнуті під певним кутом, що дозволяє уникнути ефекту «вікна у вікна». Така продуманість дотримується і в розташуванні багатосекційних будівель, деякі з яких мають складну конфігурацію.

У дворах є спортивні та дитячі майданчики, обладнані зони відпочинку, на території встановлені лавочки та ліхтарі.

Територія комплексу не обгороджена. «В майбутньому, жителі 4 корпусів другої лінії будуть вирішувати питання про можливе огорожі своїх будинків», - розповідає Юлія Сальникова, керівник відділу продажів «БЕСТ-Новострой» (партнер по реалізації квартир в ЖК «Одинцовский парк»).

домобудівництва

Всі будинки виконані в єдиній кольоровій гамі, що поєднує в собі шоколадний і ніжно-бежевий відтінки. Будинки монолітні з навісними вентильованими фасадами. На вікнах - подвійні склопакети.

Під'їзди обладнані широкими пандусами. Особливості під'їздів в баштах - просторі вхідні групи площею близько 100 кв. м. У під'їздах всіх будинків передбачено місце для консьєржа. У будинках встановлені швидкісні ліфти фірми ОТІС - їх кількість в різних будівлях від 2 до 4.

На поверсі може розташовуватися - від 4 до 14 квартир.

Подача води - двоконтурна, розводка опалення - горизонтальна.

При комплексі є власна газова котельня, проте, в будинках використовуються електроплити.

квартири

На даний момент в ЖК «Одинцовский парк» пропонуються «одинички», «двушки» і «троячки». В одному з корпусів є і чотирикімнатні квартири, але вони вже все реалізовані на первинному ринку.

Всі квартири мають вільне планування - перегородки відсутні, цегляні «кордону» викладаються тільки по контурах санвузла. При цьому серед однокімнатних і двокімнатних квартир є житло як «звичайної», так і студійної планування, де кухонна зона площею 3-4 кв. м «входить» в вітальню і не має окремого вікна.

Квартири на поверсі

Площа однокімнатних студійних квартир - від 26 до 38 кв. м, двокімнатних - 55 кв. м. У звичайних «однушках» і «двушках» метраж - від 41,5 до 51 кв. м і від 65 до 75 кв. м відповідно. Площа трикімнатних квартир 75-93 кв. м, а реалізованих чотирикімнатних - близько 120 кв. м.

Оздоблення громадських зон

Всі квартири обладнані заскленими лоджіями. Висота стель - 2.80 м.

Всі «троячки» мають вихід на 2 сторони. Серед «двійок» є і квартири лінійних планувань, і «сорочечки» і кутові.

Є і квартири з кімнатами неправильних форм. Як правило, це «троячки», що знаходяться на «вигинах» багатосекційних будівель.

Планування квартир відрізняються великою різноманітністю і хорошим співвідношенням житлової та нежитлової площі. Наприклад, в трикімнатній квартирі площею 86 кв. м на вітальню відводиться 21,3, а на спальні - 20 і 14,6 кв. м. Під кухню «йде» 11 кв. м, а під хол - близько 9 кв. м. Площа кімнати в «однушках» становить в середньому 19-21 кв. м, а кухні - близько 13 кв. м.

Вхідна група

Багато двокімнатні квартири теж можуть похвалитися великим розміром кімнат. Наприклад, в «двушках» площею 66 кв.м. на вітальню і спальню відводиться 21 і 16,8 кв. м відповідно, при цьому «не страждає», і кухня - її площа 14,2 кв.м. При цьому під передпокій відводиться всього 7,8 кв. м.

Найкращі види з квартир на високих поверхах - з південної і північної сторін, звідки відкриваються панорама озера і лісопарку. Втім, інші види - на приватний сектор і Одинцово, а також на внутрішню територію - теж непогані.

Житло здається без обробки. У квартирах встановлюються вхідні металеві двері, батареї з терморегуліруемимі ручками, водні та теплові лічильники, подвійні склопакети, проводиться електророзводка до квартирного щитка.

Квартири розпродані на 80%. 4 корпусу вже повністю заселені, ще три корпуси заселені наполовину, багато власників ведуть ремонтні роботи.

Резюме: Планування і зонування території можна віднести до плюсів, як матеріали і інженерні системи будинків. Квартири підкуповують різноманітністю планувань і наявністю великої кількості вдалих видових характеристик, а також, у багатьох випадках, великою площею кімнат і кухонь (хоча площі холів або прихожих іноді трохи замалі в загальному співвідношенні).

оцінка:

III. інфраструктура

У мікрорайоні вже функціонують муніципальні дитячий садок і початкова школа з власним басейном, які розміщуються в «просунутому» по архітектурі будівлі.

На території діють магазин «Пятерочка», аптека, намет «Овочі-фрукти». Закладено котлован двоповерхового ТЦ, який повинен бути зданий майбутньої восени.

Готуються до відкриття і маленькі магазинчики та інші заклади на перших поверхах. У найближчому майбутньому тут мають з'явитися хімчистка, дитячий та книжковий магазин, розвиваючий центр, розглядаються також фітнес-клуб і піцерія. До літа повинен відкритися і приватний дитячий сад з групою денного перебування.

«Усі перші поверхи житлові, - розповідає Юлія Сальникова. - Але деякі покупці перевели свою власність в нежитловий фонд. У деяких корпусах були передбачені і спеціальні нежитлові приміщення ».

Також планується окрема будівля, в якому розташується платний медичний центр.

На першій лінії вже побудований наземний паркінг на 570 машиномісць, питання про будівництво другого паркінгу поки вирішується. У будь-якому випадку, парковка у дворах буде стихійної, але уздовж Мінського шосе будуть обладнані додаткові машиномісця.

Зовнішня інфраструктура - непогана, хоча основна її частина знаходиться на деякому віддаленні від комплексу. У сусідньому восьмому мікрорайоні, відділеному від «Одінцовського парку» будинками приватного сектора, функціонують 3 школи і кілька дитячих садків. Просунуті навчальні заклади - 4 міських гімназії і ще кілька шкіл - знаходяться ще далі, за залізницею і Можайським шосе.

У восьмому мікрорайоні знаходиться і основна частина продуктових магазинів. На самому Мінському шосе, неподалік від «Одінцовського парку», знаходяться магазини «Матвіївська» і «Очаківський комбінат». Основна частина ТЦ зосереджена в районі станції «Одинцово». Це, наприклад, ТЦ «Союзний», «Піраміда», «Інтерком», ТК «Одинцовский пасаж», ринок «Одинцовське Подвір'я». У 5 км від комплексу в сторону області знаходиться ТРЦ «Лісове містечко» - з супермаркетом, рестораном, боулінг-клубом і караоке-баром. В протилежному боці - на шляху до Москви - розташовані такі торгові точки, як ТК «Три Кіта», «Євробуд Дім», «Твій Дім Експрес».

Спортом можна займатися все в тому ж восьмому мікрорайоні, де функціонує пара фітнес-клубів, СОЦ «Альтамед Спорт», центр розвитку айкідо і клуб бойового самбо. В районі станції знаходиться боулінг-клуб.

Там же знаходяться і муніципальні медичні установи - Одінцовська міська поліклініка зі стоматологічним та педіатричним відділеннями. В районі станції є приватні медичні центри і парочка стоматологий, а також лабораторія «Інвітро».

Резюме: Нинішню внутрішню інфраструктуру «Одінцовського парку» можна назвати непоганий, а при повній реалізації обіцяних додаткових об'єктів - майже самодостатньою. Виняток - відсутність всередині району школи-десятирічки, при тому, що інші школи знаходяться не зовсім в пішої доступності від РК. Не зовсім зрозуміла поки і ситуація з паркуванням - в якійсь мірі вона буде залежати від того, чи буде зведений ще один паркінг, і наскільки активно там будуть купуватися місця.

оцінка:

IV. умови інвестування

Ціна питання

Однокімнатна студія обійдеться в суму 3-3,3 млн. Руб., Двокімнатна 5-5,1 млн. Руб. Вартість «традиційної» однокімнатної квартири 4-4,9 млн. Руб., Двокімнатної 5,4-5,8 млн. Руб. «Троячки» виставляються за ціною 6,2-6,8 млн. Руб.

Ціна місця в паркінгу від 500 до 645 тис. Руб.

умови придбання

Житло можна придбати в іпотеку. Можливі військова іпотека і залучення материнського капіталу. На квартири в п'ятому корпусі діє розстрочка строком на півроку з початковим внеском від 30%.

Інформація про забудовника

Про ТОВ «Гратіс» відомо небагато. Компанія була створена в 2009 році. «Одинцовский парк» - єдиний поки її проект у сфері житлової нерухомості. За деякими відомостями, «Гратіс» «вийшов» з компанії «Кузнецький міст Девелопмент». З проектною декларацією можна ознайомитися на офіційному сайті ЖК.

Резюме: Ціни відповідають середньому рівню вартості квартир в новобудовах Одинцово. Розстрочка, діюча для одного з корпусів - вигідні умовах для покупців. Незважаючи на наявність мінімальної інформації про забудовника, за нинішніми результатами можна говорити про його надійності.

образ покупця

«Він досить різнорідний, - розповідає Юлія Сальникова. - Є і молодь, і люди старшого віку. У деяких покупців це вже друге чи третє житло, хтось купує квартиру ближче до дачі. Так як ми знаходимося на Мінському шосе, є ряд покупців з Білорусії. На початку продажів у нас було багато покупців, які вносили стовідсоткову оплату - вартість тоді була нижче, і багато хто розглядав покупку житла тут як спосіб інвестицій. Зараз же більше тих, хто купує квартиру в іпотеку ».

V. Підведення підсумків

Пропозиція може бути цікаво для самого широкого кола покупців. У разі успішної реалізації всієї інфраструктури мікрорайон буде майже «самодостатнім», до цього додаються непогана інфраструктура самого Одинцово і близькість до Москви, до якої, до того ж, можна дістатися на різних видах громадського транспорту. Невеликі ж екологічні мінуси типові для багатьох проектів на такому невеликому видаленні від столиці.

У статті використані оперативні матеріали з групи жителів ЖК Вконтакте.

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online