Чавунні радіатори ретро

  1. Довше утримують тепло
  2. Задає стиль вашого будинку
  3. Зовнішній вигляд обмежений тільки вашою фантазією
  4. Важлива кожна деталь
  5. Переваги чавунних радіаторів:
  6. Тривалий період експлуатації:

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Довше утримують тепло   У порівнянні з батареями з інших металів, чавунні довше нагріваються, володіючи при цьому здатність віддавати тепло після відключення опалювального котла протягом деякого часу

Довше утримують тепло

У порівнянні з батареями з інших металів, чавунні довше нагріваються, володіючи при цьому здатність віддавати тепло після відключення опалювального котла протягом деякого часу. Всі інші види опалювальних радіаторів після припинення циркуляції гарячого теплоносія охолонуть за лічені хвилини.

Всі інші види опалювальних радіаторів після припинення циркуляції гарячого теплоносія охолонуть за лічені хвилини

Задає стиль вашого будинку

Він відмінно впишеться в квартирний класичний інтер'єр або ж в особняк в вишуканому стилі. Одна з переваг ретро-радіатора-це те, що обігрівач служить не тільки для тепла, а й стає елементом декору, що позбавить Вас від різних решіток і перегородок, за якими зазвичай ховають радіатор.

Художнє чавунне лиття дозволяє формувати на поверхнях опалювальних приладів чудовий орнамент, витриманий в певній тональності - це може бути бароко, ретро, ​​модерн (art nouveau), класика, східний візерунок в японському і китайському стилях. До речі, багато разів підвищити художню цінність звичайних чавунних радіаторів допоможе професійна фарбування та декорування радіаторів опалення в стилі РЕТРО.

Зовнішній вигляд обмежений тільки вашою фантазією

Естетичний зовнішній вигляд. Якщо до технічних характеристик додати зачаровує зовнішній вигляд чавунних ретро радіаторів, то, купивши такі опалювальні прилади, ви будете тільки у виграші. Крім того, що вони здатні підтримувати тепло у вашому домі, такі радіатори можуть підкреслити будь-який стиль дизайну інтер'єру, будь то класика або сучасний хай-тек. Цьому сприяє і правильно підібраний тип корпусу, і забарвлення радіаторів, яку можна підібрати відповідно до загальним колірним рішенням всього приміщення.

Цьому сприяє і правильно підібраний тип корпусу, і забарвлення радіаторів, яку можна підібрати відповідно до загальним колірним рішенням всього приміщення

Міцність і довговічність.

Завдяки особливостям чавуну, чавунні радіатори ретро є дуже міцними, вони абсолютно не схильні до корозії, що збільшує термін їх служби. Чого тільки вартий той факт, що у Франції, де чавунні радіатори користувалися в середні століття особливим попитом, до сих пір знаходять в старовинних замках радіатори, які, швидше за все, не втратили свого первозданного вигляду.

Важлива кожна деталь

Для того, щоб зберегти єдину стилістику, при приєднанні до труб системи опалення, можна скористатися дизайнерськими вентилями і кранами, які дуже органічно поєднуються радіаторами в ретро стилі. Чавунні радіатори ретро не підвладні корозії, що позбавляє Вас автоматично від проблем.

Чавунні радіатори ретро не підвладні корозії, що позбавляє Вас автоматично від проблем

Переваги чавунних радіаторів:

Використання радіаторів, вироблених з чавуну, здійснюється протягом більш ніж 100 років. Незважаючи на появу інших способів опалення приміщення, чавунні батареї залишаються безумовним лідером на території нашої країни, завдяки наявності великої кількості переваг.

Нагрівання води, яка використовується в якості теплоносія в центральних опалювальних системах, здійснюється на ТЕЦ. Після цього по теплотрасах, що простягнувся на багато тисяч кілометрів, вода надходить у домівки. Протягом цього маршруту якість води поступово погіршується, а в прилади для обігріву приходить вже хімічно агресивне середовище, активно піддає радіатори впливу корозії зсередини.

Вироби з чавуну не вимогливі до якості що надходить теплоносія - вони є стійкими до корозії. Інші модифікації опалювальних пристроїв поступово іржавіють і можуть доставити власникам зайві приводи для занепокоєння.

Ще однією перевагою на користь чавунного радіатора є його теплова інерційність. Розігрів здійснюється протягом декількох десятків хвилин, зате при аварійному відключенні води в будинку залишиться тепло, оскільки для охолодження батарей також буде потрібно час.

Тривалий період експлуатації:

При забезпеченні необхідного догляду за чавунними радіаторами (промивка їх зсередини і заміна прокладок між секціями вироби) термін їх використання складе близько 50 років.

Чавунні ретро-радіатори опалення або чавунні радіатори опалення під старовину мають оригінальний зовнішній «вінтажний» вид. Декоративний орнамент на поверхні чавунного радіатора опалення під старовину, створений методом художнього лиття, натуральні кольори вантажного радіатора, оригінальна обробка поверхні, додають приміщенню ексклюзивність і стиль. Чавунні радіатори ретро відмінно підійдуть не тільки для класичних інтер'єрів, але і інтер'єрів в стилі лофт або індустріальному стилі. Чавунні радіатори ретро

BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online