Брендові вікна ПВХ і балконні рами в Мінську за хорошими цінами

Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua

Хочете замовити нові вікна, балконні двері або рами в Мінську? А чи знаєте ви, якими вони повинні бути, щоб в будинку або квартирі було тепло, світло і затишно? Професійними секретами діляться фахівці компанії "АлексПроект".

"АлексПроект" працює на ринку віконних конструкцій Білорусі з 2010 року, має сертифікати безпеки виробів. Компанія реалізує вікна, двері, балконні рами з ПВХ і комплектуючі для них на всій території Білорусі від відомих виробників. В асортименті бренди Rehau, Salamander, КВЕ, WDS. Можливо "тепле" і "холодне" отепление. У компанії працюють співробітники зі стажем в галузі більше 10 років. Офіційна гарантія на віконні конструкції 12 місяців. Можна придбати в компанії "АлексПроект" вікна ПВХ без націнок і переплат. Термін виконання замовлення - від 3 днів.

"Тепле" і "холодне" засклення - що вибрати?

Вибирайте "тепле" скління, якщо стоїть завдання забезпечити надійну звукоізоляцію і зберегти тепло. Йдеться про конструкції в пластиковому профілі зі склопакетами, між стеклами яких закачаний інертний газ або повітря. Їх ціна вище, ніж звичайних алюмінієвих рам, така комплектація має сенс, якщо хочеться обладнати додаткову зону відпочинку або оранжерею.

Вибирайте "холодну" скління, якщо питання теплоізоляції не першорядне. В основі таких конструкцій алюміній або металопластик. Вони актуальні для літніх дачних будинків, балконів, лоджій, господарських будівель. Серед переваг такого варіанту - невисока ціна, естетика (тонкий профіль), невелика вага.

Панорамне скління - "за" і "проти"

Забудовники столиці практикують різні варіанти скління новобудов, в тому числі і панорамне, коли віконна конструкція займає всю стіну. Переваг тут чимало - від естетики (можна милуватися панорамою міста) до повного освітлення і економії при обробці балкона або лоджії. Проблема лише в тому, що багато забудовників Мінська вибирають бюджетне "холодну" скління.

Проблема лише в тому, що багато забудовників Мінська вибирають бюджетне холодну скління

Компанія "АлексПроект" в таких випадках допомагає "утеплити" балкон, здійснюючи повну заміну конструкції, заміну без зміни фасаду, заміну скла в склопакеті. Варіант повного комплексу послуг зі скління балкона визначається індивідуально, після обстеження об'єкта досвідченими майстрами.

Як вибрати профіль на білоруському ринку?

У ТОП-3 лідерів білоруського ринку німецькі профілі Rehau, Salamander, КВЕ. Їх переваги - надійність, довговічність, збереження кольору (білий профіль не жовтіє), оптимальна ціна. Великий асортимент лінійок дозволяє вибрати конструкції з різним числом камер в профілі і склопакеті.

Серед популярних лінійок Rehau фахівці "АлексПроект" радять звернути увагу на Rehau Grazio (профіль 70 мм на 5 камер, товщина склопакета 40 мм) і Rehau Intelio для широкоформатного скління (масивний профіль 80 мм, ширина склопакета 50 мм). Популярні профілі Salamander: Bruegmann і Stream Line. У бренду КВЕ затребувані моделі КВЕ 70 (профіль від 4 до 6 камер, ширина скління до 42 мм), КВЕ 76 - профіль преміум класу з підвищеною теплоізоляцією і герметичністю без свинцю, "теплий" профіль КВЕ 76 AluСlip з алюмінієвим облицюванням. Профіль КВЕ може бути німецьким, російським і українським, їм відповідають позначення Expert, Gut Werk, ST Plus.

Хочете замовити вікна ПВХ або скління балкона в Мінську? Звертайтеся в компанію Alekspro.by .

УНП 192614847

Хочете замовити нові вікна, балконні двері або рами в Мінську?
А чи знаєте ви, якими вони повинні бути, щоб в будинку або квартирі було тепло, світло і затишно?
Тепле" і "холодне" засклення - що вибрати?
Як вибрати профіль на білоруському ринку?
Хочете замовити вікна ПВХ або скління балкона в Мінську?
BIKINIKA.com.ua
Наш общий бизнес-фронт BIKINIKA.com.ua. Казино "Buddy.Bet" обещает вам море азарта и незабываемых моментов. Поднимите ставки и начните выигрывать прямо сейчас.

We have 4 guests online